Protiběžné rotory vs. klasika

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
guttata

#31 Příspěvek od guttata »

Tak parking v OC nemá chybu. Akorát že s větším místem větší rozlet a s větším rozletem první sada listů v koši... :oops:
Easycopter V6
paf
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od paf »

Mnoo :) ja už jsem jeden lehce naseknul a praskla mi kabinka u šroubku, ale tu jsem možná natrhnul při odpojování aku.

Tak snad o víkendu zase poskočím.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

EasyCopter V6

#33 Příspěvek od Gattor »

Tyden jsem taky v nem. Je to super sranda. Ovladani neni zadna sranda. Zvolil jsem simulator a v nem to taky neni zadna sranda :)
Kdyz uz potom litate ve vzduchu, neni to jen nahoru supsup, dolu, nahoru, dolu, tak baterka vydrzi dele. Prudke pridavani plynu (hlavne pri startu) ji nedela moc dobre.
Zkuste simulator (RC Helicopter Indoor Adventure), jiz druhym dnem se pokousim zvladnout prostorovou orientaci. Zatim se mam jeste co ucit. Nez prijdou nahradni listy budu jen cvicit. Jsem proste lama. :)
guttata

#34 Příspěvek od guttata »

Tak jsem tenhle simulátor nějak nikde nenašel. Pomůžeš?
Easycopter V6
Gattor
Kontaktovat uživatele:

sim

#35 Příspěvek od Gattor »

Snad me tu nikdo nezabije. Nasel jsem toto:

http://rapidshare.de/files/9780995/RC_H ... mulato.rar
inetMark

#36 Příspěvek od inetMark »

Tiez si planujem kupit nejaku helikopteru namiesto mojej PicooZ. Chcem helikopteru na domace lietanie, takze ziadne hebedo a ani nic na akrobacie. Najviac chcem Lamu V4. Je o dost vacsia ako PicooZ, ale bude sa s tym fajn lietat. Nevie niekto ako dlho vydrzi vo vzduchu? Tiez len 6 minut ako uz tu spominany EasyCopter V6?
Kovboj

#37 Příspěvek od Kovboj »

inetMark píše:Tiez len 6 minut ako uz tu spominany EasyCopter V6?

Nez se s tim naucis litat, tak ti tech 6 minut bude pripadat jako vecnost a budes z toho celej spocenej ;-)
paf
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od paf »

Litam s EC V6 kolem 10ti minut.... a dalsi aku je za 250,- :D
Pepe Cunito

#39 Příspěvek od Pepe Cunito »

Taky mi to lita tech 9 - 10 minut
A cena baterky je opravdu dost vyhoda, neni problem si jich par prikoupit :)
guttata

#40 Příspěvek od guttata »

Mám 3 baterky po 250,- a každá cca 10 minut. To je víc, než vydržíš... :D
Easycopter V6
inetMark

#41 Příspěvek od inetMark »

No ked som zvladol ovladanie PicooZ, tak podla videi na internete bude ovladanie Lamy V4 malina :) . Skoda ze to lieta tak kratko :(, ale kedze je ten akumulator tak lacny, tak si jednoznacne nejaky kupim :).

Inac na PicooZ je fajn, ze je nerozbitna. Zvladam prelet cez dvere a podobne. Viem ze Lama V4 nerozbitna nie je, ale je s nou jednoduche preletiet medzi dvermi?
Pepe Cunito

#42 Příspěvek od Pepe Cunito »

Pro zacatecnika je proletet mezi dvermi dost narocny vykon, ale jak ho dostanes do ruky, neni problem. Oproti PicooZ muzes ridit naklon vsemi smery, takze to je dost vyhoda.
inetMark

#43 Příspěvek od inetMark »

Nj. PicooZ vie len hore, dole a tocit sa okolo svojej osi. Lama V4 ma dobre dialkove, takze verim ze to ovladanie bude jednoduche. Vie to dopredu aj dozadu, vie to ist aj do bokov, vie to ist hore a dole a vie to rotovat okolo svojej osi a vie to visiet vo vzduchu. PicooZ vie visiet vo vzduchu jedine ak sa toci okolo svojej osi.

Aka je konkretne lama V4 stabilna? Ak stlacim plyn a nic ine, tak ide kolmo hore a drzi sa namieste jednoducho sama alebo treba troska korigovat?
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Lama

#44 Příspěvek od Gattor »

Lama je temer to same co EasyCopter a ten temer to same jako Apache.

Doporucuji videt toto, protoze to pak dokaze tvuj stroj:

http://www.youtube.com/watch?v=uDg_bN2wxgo

Ovsem to, ze to dokaze tvuj stroj neznamena, ze to rychle dokazes i ty. Je to opravdu makacka, ikdyz se to vubec nezda. Hlavne pro zacatecnika, ktery zacal na Picozz. Cim niz u zeme, tim horsi udrzeni na miste. Cim vys, tim vetsi rana o zem. Vubec se mi to jeste nedari a to uz mam i nahradni listy dost vokousany. Myslim, ze to jeste nejaky patek potrva, nez si troufnu na dvere. S Picozzem (vlastnim i ja) to vubec nesrovnavej. To je jak auto (to jednoduche). Tohle je min. 4x tezsi diky kloneni a klopeni. Ale kdyz vydrzis, pak te posloucha na slovo. To je pak parada (videl jsem to pred par hodinama u nas v telocvicne, na srazu modelaru to tam nekdo umel velice dobre ovladat). Jen nevim, jestli budu mit dostatek trpelivosti. A hlavne pozor: mod1 (ktery doporucuji) ma uplne obracene ovladani nez Picozz. Takze je to peknej maglajz :)
inetMark

#45 Příspěvek od inetMark »

Prosim mohol by si napisat viac k tym modom? Neviem o co ide.
Baterka sa dava pod helikopteru? A je lahko vymenitelna?
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“