PIONEER ARF

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bigpoint

Re: PIONEER ARF

#631 Příspěvek od bigpoint »

Koupil jsem Pioneer a sestavil, bohužel jedna strana ocasu je o skoro 2cm výš než druhá, při pohledu zezadu od ocasu je levá o 2cm níž. Je to podle Vás na reklamaci, nebo to u tohoto letadla takhle bývá?

Děkuji Petr
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#632 Příspěvek od vojta mansfeld »

Strana ocasu to jako že výškovka je křivě? No bude to tím že jsi to nepostavil rovně, víš jistě že všechno na sebe perfektně klaplo a nikde nemáš mezi ničím mezeru? Možná jsem to blbě pochopil, možná je křivě ta pohyblivá část-klapka, jak to je?
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
bigpoint

#633 Příspěvek od bigpoint »

Celá výškovka je křivě oproti zemi, pak i směrovka není kolmo na zem, ale též křivě. Letadlo stálo rovně, když dám vodováhu místo křídel je v rovině. Vše jinak zaklaplo, jen mě přijde, že je dřívko na ocasu a plast nalepen nakřivo.

Petr
hurykan
Kontaktovat uživatele:

#634 Příspěvek od hurykan »

Zdravím Vás, tak jsem se včera stal hrdým spolumajitelem Pioneera :D z druhé ruky za rozumný peníz, jak jinak když začínáš. Chybí mi souprava a baterie. Baterii dokoupím a dle příspěvků, které jsem včera přečetl do strany 22 :) je víc možností. Doma mám jednu 2200mAh z Wildy, ale to je málo tak se ptám: od koho by jste koupili? Domácí či z HK?
A pokud jde o vysílačku a příjmač co vy na toto?
http://www.rc-levneji.cz/rc-vysilace-a- ... ch-mode-1/
předpokládám, že budeme s pantátou létat Pioneera a pak FunCuba :lol: až našetříme :lol:
...každý jednou začínal... :-)
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#635 Příspěvek od vojta mansfeld »

hurykan píše:Doma mám jednu 2200mAh z Wildy, ale to je málo tak se ptám: od koho by jste koupili? Domácí či z HK?

Mám jednu Gens (2200 mah 25C) a ta je suprová, asi dva (celkem velký) pády a je v pohodě, nedá se s čínkýma srovnávat ale pro pořádný polítání jsou potřeba ty baterky minimálně 3 takže to je drahý (jedna Gens něco přes 700,-) Pak mám dva Nanotechy z HK, stejná kapacita, dostal jsem je použitý, dost použitý ale lidi si je moc nechválí, pak mám 3 klasický modrý turnigy a ty se dobře drží, jedna nová a ta mi přišla s vybitým jedním článkem takže musím před každým letem balancovat a je to naprd, špatný kus, a dvě mám použitý a ty jsou supr, není to to co Gens ale zase stojí 280,-... Za těch 280,- v česku u RCZOOM. V Číně je pak levnější ale zas k tomu poštovný... Takže přes RCZOOM asi lepší a je to doma hned. PS: k novému vlastnictví Pioneera Ti gratuluju!
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
opisk

#636 Příspěvek od opisk »

hurykan píše:Zdravím Vás, tak jsem se včera stal hrdým spolumajitelem Pioneera :D z druhé ruky za rozumný peníz, jak jinak když začínáš. Chybí mi souprava a baterie. Baterii dokoupím a dle příspěvků, které jsem včera přečetl do strany 22 :) je víc možností. Doma mám jednu 2200mAh z Wildy, ale to je málo tak se ptám: od koho by jste koupili? Domácí či z HK?
A pokud jde o vysílačku a příjmač co vy na toto?
http://www.rc-levneji.cz/rc-vysilace-a- ... ch-mode-1/
předpokládám, že budeme s pantátou létat Pioneera a pak FunCuba :lol: až našetříme :lol:

baterky moc neries, kup turnigy za 4 kila na aukre... 2200 je ok. a je pravda ze aspon 3 kusy....
k tej vysielacke, je super. mam ju tiez. uz som ju aj niekolkrat z roznych dovodov rozoberal.... nieje to high quality ale pomer vykon/cena neskutocny.... tiez gratulujem k pioneerovi, vela ma naucil a stale si ho drzim v hangare! strasne pohodove ero
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#637 Příspěvek od vojta mansfeld »

Mě v něm teď odešel motor a moc se mi nelíbí dávat na směrovku ( a tím pádem i přední kolečko) devíti gramové servo, byly tam nějaké problémy. Asi tam objednám toto: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... 13sec.html a pak nějaký motor a ještě jsem nevybral jaký, máte někdo nějaký tip? Nemusí ten výkon být o moc větší, v podstatě stačí když bude stejný jak u setového ale menší být nesmí, budu na tom nejspíš nosit kompakt 150 gramů... Požadavek je bezpečně používat ten regulátor co je v setu s tím novým motorem co tam budu mít takže dát motor co žere 80A nemůžu... Díky.
opisk

#638 Příspěvek od opisk »

vojta mansfeld píše:Mě v něm teď odešel motor a moc se mi nelíbí dávat na směrovku ( a tím pádem i přední kolečko) devíti gramové servo, byly tam nějaké problémy. Asi tam objednám toto: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... 13sec.html a pak nějaký motor a ještě jsem nevybral jaký, máte někdo nějaký tip? Nemusí ten výkon být o moc větší, v podstatě stačí když bude stejný jak u setového ale menší být nesmí, budu na tom nejspíš nosit kompakt 150 gramů... Požadavek je bezpečně používat ten regulátor co je v setu s tím novým motorem co tam budu mít takže dát motor co žere 80A nemůžu... Díky.

no ja som tam to servo nejak neriesil. ked odide mam dost rezervnych z inych modelov a proste to len vymenim... :)
ten motor som tam daval Emax, 7 kil som zan dal v letnanoch a taha oproti setovemu krasne, ero uplne ozilo... v spajzi mam obal od neho, ked tam budem mat estu tak napisem co to je zac presne :)
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#639 Příspěvek od BOBIKA »

Ahoj,dej tam klidně tenhle měl jsem ho tam a lítalo to dobře,musíš něco kolem 300w.
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 530-KV1100
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
opisk

#640 Příspěvek od opisk »

BOBIKA píše:Ahoj,dej tam klidně tenhle měl jsem ho tam a lítalo to dobře,musíš něco kolem 300w.
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 530-KV1100

no urcite to bude letiet aj na tento ale ak sa da tak doporucujem dolozit 2kilecka a kupit silnejsi, to ero az potom ukaze co dokaze... :)
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#641 Příspěvek od vojta mansfeld »

No, děkuju za rady ale špatně jsem to popsal, zatím nemám v plánu kupovat něco z česka za 600, 700..., představoval jsem si něco kolem cca. 350,- z Hobbykingu. Aby to sedlo na ten 30A regulátor a výkon nemusí být na tahání sedmi kilo. Ale větší než je by být mohl, to jo. Pak teda k tomu ještě vrtule.
hurykan
Kontaktovat uživatele:

#642 Příspěvek od hurykan »

Ahoj, moc díky za pomoc, půjdu tedy zlatou střední cestou, koupím baterky 4 ks 2200mAh za cca. 260 - 400,- kč podle toho jak kde budou, tak aby zbyly peníze na to rádio. Nějakou dobu vydrží a pak se uvidí :D Jsem zvědavý jaký to bude rozdíl lítat s érem oproti simulátoru. Z Wildou mi to moc nešlo, ale taky teď pilně trénuju na |Realflightu :lol: předtím jsem šel naostro, bez simu :oops:
jooo začátky
...každý jednou začínal... :-)
opisk

#643 Příspěvek od opisk »

sigi123

#644 Příspěvek od sigi123 »

Ten motor má 480W,to chceš z toho dělat hotlinera?Je to pohodovej model,kvůli konstrukci,plošnému zatížení a ostatním parametrům z toho hotliner nebude :lol: .Nebo na co větší výkon?3D z toho taky nebude.I na tahání menšího větroně okolo 2 metrů stačí motor 320W.Pak už se platí výkon který se nezužitkuje a je větší spotřeba baterky.
opisk

#645 Příspěvek od opisk »

sigi123 píše:Ten motor má 480W,to chceš z toho dělat hotlinera?Je to pohodovej model,kvůli konstrukci,plošnému zatížení a ostatním parametrům z toho hotliner nebude :lol: .Nebo na co větší výkon?3D z toho taky nebude.I na tahání menšího větroně okolo 2 metrů stačí motor 320W.Pak už se platí výkon který se nezužitkuje a je větší spotřeba baterky.

stacila mi ta posledna veta :wink:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“