Schéma RC vysílače
zdzd píše:Nezájem. Je to protizákonné a ohrožuje to okolí. Tečka.
ZD ale zobersi keby ma nato veci a vie to presne nastavit tak nema co ohrozit.
Keby som to robil ja to nieje problem. Ny mame na skole vsetko co je k tomu potrebne (teda aspon si mysli:-)), ale ked on nema vsetko nato tak ja by som to nerobil. Moze s tym porusit vseli co (taxiky
Tak sa tu majte dobre.
ALOHA
Já nevím, kde to máte k nalezení na Slovensku a nejsem tvůj sluha abych to hledal. Máte to někde v zákonech o radiokomunikacích.
Mimochodem: Neznalost zákona neomlouvá!
V ČR:
http://www.ctu.cz/art.php?iSearch=model ... 400e5832e1
Mimochodem: Neznalost zákona neomlouvá!
V ČR:
http://www.ctu.cz/art.php?iSearch=model ... 400e5832e1
helbo píše:ZD ale zobersi keby ma nato veci a vie to presne nastavit tak nema co ohrozit.
Keby som to robil ja to nieje problem. Ny mame na skole vsetko co je k tomu potrebne (teda aspon si mysli:-)), ale ked on nema vsetko nato tak ja by som to nerobil. Moze s tym porusit vseli co (taxiky![]()
![]()
![]()
![]()
)
Tak sa tu majte dobre.
ALOHA
No nevím, ale když jsem četl, co jsi jinde napsal něco o tuším poskládání accupaku, tak se mi trochu chvěje žaludek.
Je tak těžké pochopit, co píše "zdzd"?
A já s ním naprosto souhlasím!!!
Ja sa zo ZD vobec nehadam ja len vravim, ze ked najde niejaku frekvenciu na ktorej nic (vobec nic) nevysiela, tak potom nema co zrusit.
Vysielacku moze skusit kludne spravit, ale nemoze byt v pasme kede su taxiky, policajti, zdravotnictvo.
Proste moze si ju spravit v tzv. RADIOAMATERSKOM PASME.
Tak neviem ako je to u vas.
Cize musi vysielat v pasme ktore je pristupne verejnosti (teda nam obycajnym ludom).
Helbo
Vysielacku moze skusit kludne spravit, ale nemoze byt v pasme kede su taxiky, policajti, zdravotnictvo.
Cize musi vysielat v pasme ktore je pristupne verejnosti (teda nam obycajnym ludom).
Helbo
helbo píše:Ja sa zo ZD vobec nehadam ja len vravim, ze ked najde niejaku frekvenciu na ktorej nic (vobec nic) nevysiela, tak potom nema co zrusit.
Helbo
Radioamatersky pasma jsou nepristupny verejnosti. Krome nekolika vyjimek , musis mit radioamatersky prukaz, aby jsi mohl na tyto pasma.
Krome toho by si mel spocitat i harmonicky. Kolikrat je na nosny pohoda cisto a clovek se nestaci divit co se vyroji okolo . Pokud chce pokusovat , idelani je tusim 435MHz , ktery je volny a da se koupit i VF prijimac a vysilac.
zdzd píše:Bože, to snad není pravda....
Bohužel je - někteří asi dosmrti nepochopí vo co vlastně hlavně go
Neboli jinak - princip a základ uniká, tedy hmota vítězí nad duchem.
Myslím, že nemá cenu se dále rozčilovat s někým, kdo pochopit nechce.
to HELBO:
Nechci se tě nějak dotknout, ale v tomto případě potvrzuješ pořekadlo "CHYTRÝ Z NITRY"