S čím vyletíte příští rok?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

Re: S čím vyletíte příští rok?

#61 Příspěvek od AR1 »

tomajz píše:V tomto roce bych chtěl udělat další let s Cessnou 2100mmm 26ccm bezín.

Tak to já totéž. Mám tam ale Titan 20cc. Komplet ustrojeno, ale ještě jsem to ani nenavrčel. Příďák jsem rovnou zahodil a koupil tlumící teleskopický, a předělal ovládání ocasních ploch. Sice z venku, ale ty origo drátky u kormidel se mi dost kroutily, takže to šlo ven (odřezat přilepený kormidla (resp. panty), znova otvory na panty, starý díry zalepit, obrousit, potáhnout :D Na to že to ještě neletělo...A ještě vylaminuju bačkory, jsou taky hodně fórový.

A dělám reinkarnaci Chipmunka 70e, nový motor, nové baterie, abych měl na "rychlovku" nějaký elektro.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: S čím vyletíte příští rok?

#62 Příspěvek od vojta mansfeld »

jio píše:Nekamenuji, ale první co mě hned po začátku napadlo bylo, jestli to nepouštíš na šňůře jak draka a jen ta šňůra není vidět. :-)

:D
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“