děda píše:Tak Pepine, ten hodnej blbouš 15ka mě docela vzal. Poprosím o podrobnější informace včetně výrobce ( a snad i ceny ?

) abych mohl popřemýšlet, jestli je reálné ji omotorovat i pro louku.
on je problém, že to není klasická stavebnice od velkovýrobce, ale standartně ten model dodávali pouze-laminátový trup a k tomu dýhovaná křídla bez odříznuté odtokovky, takže ještě poměrně hodně práce k dokončení, včetně výškovky--tu by ale za příplatek asi taky dodali, já ten model koupil na bazaru před dokončením, takže ve fázi neosazená nepotažená polomaketa.
Výrobce se ke mě přihlásil, když ten model u mě viděl, já mám ještě profil u kořene 205, který v dalších kouscích nahrazovali jiným profilem, právě z duvodu pevnějšího křídla, ovšem je pak potřeba dotmelit na daný profil trup, který je právě na profil 205.
to má podle mého smysl pouze pro modeláře, co si rád model postaví sám, ale na kompletní stavbu si netroufne, cena cca 4k je za to předpracování ale dle mého vcelku přiměřená.
Pokud máš jasno v tom, že do 3m se ti moc nechce a raději bys do 4m era, za blbouše považuji ero křidélka-klapky--je to zábavnější, když mužeš během letu něco přepínat, vypustit podvozek, pokud nepřistáváš na asfalt, páč je to jinak zbytečné a váha navíc, která bude užitečnější u elektroletu v baterkách, plovoucí výškovka, páč odpadne její šroubování v případě umístění T a trup je méně zranitelný, pokud s ní někde zachytíš, docela opruz jsou i vinglety--pevně přilepené na křídle překážejí při skladování, sundavací je práce navíc při montáži.
Navíc ty 15-17 ASW mají i vzdadu docela široký trup, tak je to takové odolnější.
pro mě je 15 ka blbouš především proto, že je to poskládaný a rozebraný stejně rychle, jako easyglider, žádný šroubováky, imbusy a jiný blbiny.Asi i vzhledem k tomu, že to byla má první větší polomaketa, tak k ní mám takový osobnější vztah .
Určitě bych ale pro 4m ero použil na start na rovině vozík, to je jediné řešení, jak se vyvaruješ tomu, že to jednou někdo blbě hodí.