PAL58 od Pelikana

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Staans

Re: PAL58 od Pelikana

#31 Příspěvek od Staans »

Ahoj, dnes jsem zkoušel PAL 58 a zatím spokojenost, dosah dnes vyzkoušený asi 500m, dál se mi nechtělo byl celkem silný vítr.
Při průletu nad hlavou se mi ztrácel signál a zrnící pásy přes obrazovku mi párkrát zhoršovaly podívanou, ale jen sem tam... 8)
A na kamerce jsem ztratil jistíciho červíka na doostření tak jsem chvilku létal s rozostřeným obrazem...
Marek_Km

#32 Příspěvek od Marek_Km »

Jaká je kvalita monitoru a kamery? Slyšel jsem, že ta kamera je prý nic moc.
Staans

#33 Příspěvek od Staans »

Jj kamerka nic moc hlavně při směru na slunce i když je za mrakem tak monitor hodně ztmavnul a raději jsem to otočil abych si to užil...
Ale oproti mikrokamerce na které jsem začínal (jen natáčet) je to rozdíl... Monitor ucházející, jelikož nemám moc s čím porovnat, ale první dojmy suprr. Chtěl jsem si něco složit z kinga, ale nakonec jsem šel do tohohle jelikož jsem na to neměl větší obnos a ani chut vymýšlet nějakou sestavu, jak tu už někdo napsal chce si to vyzkoušet, jestli to člověka chytne pak zainvestovat a vylepšovat.
"Sto lidí, sto chutí"
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“