Protiběžné rotory vs. klasika
To inetMark: Na Lamu V4 je pokud se nepletu jiné aku než na EC V6. Je to dvoučlánek 800mAh a EC V6 má jednočlánek 1000mAh. Mám doma obě a letová doba je cca stejná, ale ten jednočlánek stojí 250,- a ten dvoučlánek 400 - 500,-. A pozor, nejsou zaměnitelné. Jinak obě ty heli jsou mechanicky stejné a většina dílů pasuje kromě: elektroniky, nabíječky, motorů, AKU a držáku AKU.
Easycopter V6
Toho Apache jsem taky videl jen na tom videu, ale zjistoval jsem si jestli mezi tim je velky rozdil (ECV6). A neni. Takze to na tom videu pujde i s Lamou a ECV6. Asi to je jak kde, ale ja sel do ECV6 kvuli nahradnim dilum, ktere jsou opravdu dobre dostupne a hlavne levne. Myslim, ze to je u dvourotoraku (mozna vsech) tehle tridy asi to nejdulezitejsi, protoze by mezi nima nemely byt tak velke rozdily.
Mluvim o EasyCopterovi V6: baterka se dava zespoda, velice snadno a jednoduse se pasuje vzdy na stejne misto (kvuli vyvazeni). Snadno se i vytahuje, na reseni baterky si nemuzu stezovat, po vybiti jedne aku, vymenis behem mziku. A hlavne opravdu ta cena. Pristi tyden jedu pro 2 dalsi (2 uz mam) + nabijecku. Za 4 hodiny budu mit necelou hodinu litani
Tady neco o tech modech:
http://www.volny.cz/vladimir__p/ModyVysilacu.html
Mluvim o EasyCopterovi V6: baterka se dava zespoda, velice snadno a jednoduse se pasuje vzdy na stejne misto (kvuli vyvazeni). Snadno se i vytahuje, na reseni baterky si nemuzu stezovat, po vybiti jedne aku, vymenis behem mziku. A hlavne opravdu ta cena. Pristi tyden jedu pro 2 dalsi (2 uz mam) + nabijecku. Za 4 hodiny budu mit necelou hodinu litani
Tady neco o tech modech:
http://www.volny.cz/vladimir__p/ModyVysilacu.html
Naposledy upravil(a) Gattor dne sob 12.01.2008 14:20, celkem upraveno 1 x.
To je přesně ono. Taky jsem s EC V6 maximálně spokojený. Díly na každém rohu a tak. A cena. Např. Blade CX prý lítá o trochu lépe. Nevím, nezkoušel jsem to. Ale je skoro dvakrát tak drahej. Tak o tolik líp asi lítat nebude...
To Gator: Dávej si pozor a nech to při výměně baterek trošku vychladnout. 40 minut v kuse myslím lítat nevydrží...
To Gator: Dávej si pozor a nech to při výměně baterek trošku vychladnout. 40 minut v kuse myslím lítat nevydrží...
Easycopter V6
jj, trochu jsem to zkrasnil
mezi jednotlivymi dvoulety budu delat pouzy. Tj. 1 baterka, vymenit, druha, pauza min 15 minut a pak znova. Tim udelam tu hodinu (cistyho tak 40 min). Chapu, ze motory takovy napor nesnesou. Ale i presto diky za upozorneni.
Tady u nas v telocvicne jsem se dozvedel, ze se lita kazdy patek od 7 vecer. 2 hodiny litani vyjdou na 100,- Je to dost, ale neni to kazdy den. Taky zalezi na poctu lidi. Kazdopadne tam jsou pry vsichni hodny a pomuzou vyladit. No a aby melo smysl tu stovku platit, je potreba alespon 4 baterky. Ostatni jedou na Ni... aku, takze maj nabito za ctvrt hodiny. Li-pol je holt nabijeni na dlouho.
Tady u nas v telocvicne jsem se dozvedel, ze se lita kazdy patek od 7 vecer. 2 hodiny litani vyjdou na 100,- Je to dost, ale neni to kazdy den. Taky zalezi na poctu lidi. Kazdopadne tam jsou pry vsichni hodny a pomuzou vyladit. No a aby melo smysl tu stovku platit, je potreba alespon 4 baterky. Ostatni jedou na Ni... aku, takze maj nabito za ctvrt hodiny. Li-pol je holt nabijeni na dlouho.
Mne sa ale designovo paci podstatne viac Lama V4, je to vec vkusu. Preto chcem hlavne ju. Co sa nahradnych dielov tyka, tak predpokladam ze ziadne nebudem potrebovat, snad okrem vrtule a tie su rovnake.
Akumulator stoji 450, ale ten si kupim len jeden a to mi staci. Uz sa na to tesim
. Vo februrari snad kupim, len skoda ze mi nejde PicooZ 
Akumulator stoji 450, ale ten si kupim len jeden a to mi staci. Uz sa na to tesim
Já si tím nejsem jistý, ale jestli mluvíme o tomtéž, tak se designově V4 a V6 neliší. Jen barvou některých dílů a to stejně pokud půjdeš časem do kovového tuningu tak bude stejné, tj. červené. Jediné plus V4 vidím v tom, že nabíječkou odpojenou od balanceru můžeš nabíjet akupack ve vysílači což u V6 nejde. Ale to zas lze řešit jiným adaptérem...
Easycopter V6
Tak se velmi omlouvám, spletl jsem se. To co mám doma kromě V6 není V4, ale V2. Takže sorry. O V4 tím pádem nic nevím. Ani jak je to s díly. Jsi si jistý, že jsou listy rotorů stejné? Já je kupuju za 250 za sadu a tady jsem objevil na V4 za 180... http://www.rczona.cz/index.php?page=sho ... 26&lang=cz
Easycopter V6
- Pepe Cunito
- Pepe Cunito
- Pepe Cunito
A ja myslel, ze mluvis o tomto, tady maji 6ks.
- Pepe Cunito