Pádla a řízení vrtulníku s nimi, jsou o něčem úplně jiném. Pokud nemáš tu možnost zpětné vazby a z pádel přesedláš na bezpádlo ale už se nevrátíš po nějakém čase nazpět k pádlům, pak nemáš moc přesný srovnání, protože si pamatuješ to jak jsi se někam, do nějaké úrovně, dobojoval s pádlem a pak to přesedlání na FBL jelikož je to "zvyknout si na lepší" není tak drastický

jakoby tomu bylo v protisměru.
Ano, mám bezpádlovej vrtulník Sniper, lítá se mi s ním moc fajn, ale pro připomenutí si jaký umím hovno rád zvednu do vzduchu pádleové Ricco, které samo o sobě líta na hovno

a ne úplně dokonale napákováná rotorová pádlová hlava to celé ještě podtrhne. Tím si připomenu že sem zase něco opomněl a ..... rázem je co zlepšovat. Ricco je výborné, neznám lepšího simulátoru.

PS: Ještě jedna věc. Velkej pádlovej vrtulník, je sice taky dobrek ale ty rozdíly mezi malým pádlovým a větším v té blahodárné neposednosti která cvičí ruce jsou už trošku větší. Ricco je bestie tu bych moc nedoporučoval. Z toho co jsme měl možnost řídit a a jak se to prozatím jeví mne, bych doporučoval pádlového miniprotose a nebo pádlovej protos 500. Výborný věci na trénink.
Pádlovka Trex 500 je super na začátek .... pro pokročilej trénink už to postrádá smysl.