Crack YAK EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Honza.V

Re: Crack YAK EPP kit

#436 Příspěvek od Honza.V »

Nevím, jestli jsi třeba při převozu nějak nedrcnul do serva, létám Geningy a naprosto bez problémů, odešlo mi jedno z 8, někdy se stane, že je prostě slabší kus. Dal bych zase Geninga D561 na tvém místě. Hitec bude taky fungovat, ale nakonec bych řekl, že spolehlivost bude stejné, také mi během létání odešel Hitec, bez rány.
Zustal bych u Geningu
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#437 Příspěvek od jindraj »

Robinsson píše:Takže co dát za serva na ocas ? Gening D561 se po třetím letu strhlo za letu na převodech bez jakýkoliv rány. Chci vidět jak to budu z toho vyřezávat :evil: Co takhle HS-5045HB ?

V ocase (směrovka) Crack YAKa jsem postupně odpravil 3 serva - všechno strhané převody - 2x tenhle Gening D561 a 1xnějaký 4,5g Emax. V mém případě si nedělám iluze že to bylo o otloukání. Prostě jsem se na tom učil a bylo to první éro svého druhu (před ním jen cvičné EPP) a tak holt občas padalo. Ta směrovka má tu smlůlu, že je na ráně a je to hrozně velká páka když to do ní ťukne někde v záběru, tak přes to přepákování je to na to servíčko moc. Naštěstí vyřezat ven mi to šlo vždy prakticky bez jakýchkoliv následků. Na to, že je tam 4 servo, tak by to těžko někdo poznal že se kolem něj něco děje. Jiné šrámy jsou vidět víc. Prohneš jen malinko vrchní část trupu nad servem, odšroubuješ páčku, řízneš podél setva nalevo, napravo a EPP je dost gumové, abys to pak vyvaklal. Pokud odebereš něco materiálu, tak si řízneš z nějaké jiné EPP desky nějakou šupinku a tu tam vmáčkneš, aby ti drželo.

Ale když jsem viděl, jak to na té směrovce trpí (opakuji jen díky tomu, jak jsem s tím zacházel při učení), tak jsem tam nakonec dal 9g servo a od té doby je klid. Ostatně má i lepší chod a už i nějakou tu ranku vydrží a ty 2,5g navíc to letadlo nejspíš nepozná. Rozhodně vteřiňáku je na něm už víc :)
LittleFalco

#438 Příspěvek od LittleFalco »

Mel jsem yaka dva roky. Se Hitecem 45HB na kridylkach(byl ze supliku, takze mozna nejaka starsi poctiva serie, nevim)Dostal za tu dobu asi milon ran, obcas jsem drel smerovkou o zem... Po roce a neco zacaly kridelka kmitat, vydrel jsem potak. Tak jsem jezdce poposunul o mm vedle a servo drzelo dalsi rok.
Postavil jsem na podzim noveho yaka, do nej jsem dal Genning D561. Odeslo behem prvniho litani. Bez rany-strzene prevody. Tak jsem tam dal cinskou obdobu za 5 USD a je tam doted:-))
Zpátky doma, v kopcích :-)
Vlado C

#439 Příspěvek od Vlado C »

Robinsson píše:Takže co dát za serva na ocas ? Gening D561 se po třetím letu strhlo za letu na převodech bez jakýkoliv rány. Chci vidět jak to budu z toho vyřezávat :evil: Co takhle HS-5045HB ?

Ja tam mam nove HS55 a zatial viac ako 80 startov. Ale kridelkove HS55 mi odislo asi po 10 startoch. Dal som tam nove HS55 a ma to cca 70 startov. Ine serva ako HS55 sa mi nepodarilo kupit bez vole dokonca aj Robbe mal volu. Lietam len vonku a Crack Yak je v prevdazke od jan 2013
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“