DX6i
Re: Spektrum DX6i
Pokud ten váleček nepodaří vykuchat z jiného kusu, dej dotaz na Astru info@astramodel.cz určitě ten díl sehnat dokážou.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
- karlosmikos
Diky zkusim, ale cekam od Astry poradnou palku;-(
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
- karlosmikos
Opraveno pomoci imbusu. Clovek se furt uci
Dik za rady.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
DX6i - nefunkčni plyn???
ahoj vsem,
dnes jsem si koupil vysilac DX6i. Zjistil jsem pri programovani modelu, ze mam mi nejde signál z knyplu u plynu. Nasel jsem v menu Monitor a TRH se nehne ani dyz zkusim vsechny moznosti? V návodu není nic o nejaké blokaci. Rad bych se pred reklamaci ujistil, jestli neni nutne nekde neco nastavit aby plny reagoval. Pouze kdyz prehodim revers, tak se poloha ukazatele zmeni
...
predem diky za odpoved.
dnes jsem si koupil vysilac DX6i. Zjistil jsem pri programovani modelu, ze mam mi nejde signál z knyplu u plynu. Nasel jsem v menu Monitor a TRH se nehne ani dyz zkusim vsechny moznosti? V návodu není nic o nejaké blokaci. Rad bych se pred reklamaci ujistil, jestli neni nutne nekde neco nastavit aby plny reagoval. Pouze kdyz prehodim revers, tak se poloha ukazatele zmeni
predem diky za odpoved.
Re: DX6i - nefunkčni plyn???
a je to stejné i na jiné paměti(modelu) a také se to nehne ani když místo regulátoru připojíš servo?
- googie
- Kontaktovat uživatele:
A v akom rezime? Akro alebo Heli?
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
duruz píše:ahoj vsem,
dnes jsem si koupil vysilac DX6i. Zjistil jsem pri programovani modelu, ze mam mi nejde signál z knyplu u plynu. Nasel jsem v menu Monitor a TRH se nehne ani dyz zkusim vsechny moznosti? V návodu není nic o nejaké blokaci. Rad bych se pred reklamaci ujistil, jestli neni nutne nekde neco nastavit aby plny reagoval. Pouze kdyz prehodim revers, tak se poloha ukazatele zmeni...
predem diky za odpoved.
Použij servo místo regulátoru. Zvol motorový model !
U větroně to může být komplikované ....
Ahoj lidičky..
Potenciometr B5K 80° - kde ho sehnat? Dokázal to někdo vyřešit?
Asi to bude v hodně typech vysílaček. Já mám 4 kanál pro SkySurfer 1400, vysílačka 2,4 GHz, bez označení a je to tam také. Potenciometr jsem rozebral a zjistil, že přítlačné jazýčky (jezdec) jsou správně najustované a mechanicky je v pořádku. Ale samotná 80° uhlíková dráha bude zoxidovaná, protože zbytek tvoří dráha mosazná a ta byla rezatá (zoxidovaná) jako liška. Celou dráhu jsem vyčistil, zkontroloval přítlak jezdce, dal dohromady a ... prd. Serva (na křidýlkách) cukají ještě více než před tím. Krátkodobé řešení je, že ho vyměním se směrovkou a tu oželím. Ale řešení to není. Dokáže někdo poradit?
Už se to tady řešilo, ale asi nevyřešilo...
Díky za pomoc!
Potenciometr B5K 80° - kde ho sehnat? Dokázal to někdo vyřešit?
Asi to bude v hodně typech vysílaček. Já mám 4 kanál pro SkySurfer 1400, vysílačka 2,4 GHz, bez označení a je to tam také. Potenciometr jsem rozebral a zjistil, že přítlačné jazýčky (jezdec) jsou správně najustované a mechanicky je v pořádku. Ale samotná 80° uhlíková dráha bude zoxidovaná, protože zbytek tvoří dráha mosazná a ta byla rezatá (zoxidovaná) jako liška. Celou dráhu jsem vyčistil, zkontroloval přítlak jezdce, dal dohromady a ... prd. Serva (na křidýlkách) cukají ještě více než před tím. Krátkodobé řešení je, že ho vyměním se směrovkou a tu oželím. Ale řešení to není. Dokáže někdo poradit?
Už se to tady řešilo, ale asi nevyřešilo...
Díky za pomoc!
vyreseno... provedl jsem SW kalibraci - nepomohla, prehodil jsem v servisnim menu Mod, chyba zustala na stejnem knyplu. Podarilo se mi premerit presn rozsah. Pouze 11%. Kapl jsem na spatnou. Do dvou dnu jsem mel od distributora novou a je plne funkcni 
Oprava potenciometru B5K 80°, který se asi sehnat nedá. Možná do hi-tech, ale ty mají 110°. Rozhodl jsem se tedy pro opravu...
Ještě jednou jsem vysílačku rozebral. A na tom kniplu jsem vyndal oba potenciometry. Znovu rozebral. Tentokrát jsem sundal i jezdce z hřídelky a teprve našel závadu. Nebyla projetá uhlíková dráha (jak jsem se domníval), ale středová - stříbrná dráha. To se dá obejít. Oprava se povedla a knipl zase funguje jak má. Ve vyjmutí a rozebrání potenciometrů je několik záludností, na které si je potřeba dát pozor. Pokud bude zájem, napíšu více, mám i pár fotek..
Ještě jednou jsem vysílačku rozebral. A na tom kniplu jsem vyndal oba potenciometry. Znovu rozebral. Tentokrát jsem sundal i jezdce z hřídelky a teprve našel závadu. Nebyla projetá uhlíková dráha (jak jsem se domníval), ale středová - stříbrná dráha. To se dá obejít. Oprava se povedla a knipl zase funguje jak má. Ve vyjmutí a rozebrání potenciometrů je několik záludností, na které si je potřeba dát pozor. Pokud bude zájem, napíšu více, mám i pár fotek..
A nová DX6 už má taky hlasové alerty.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
-
Vasek.g1990
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám jednoduchý dotaz.
Přemýšlím o koupi bazarové Dx6i a chtěl bych se zeptat jestli se na ní dá provozovat plnohodnotné 4-servové křídlo tzn. používat všechny 4 jako klapky, jako křidélka nebo jako brzdu - dvě nahoru dvě dolu.
Díky předem za reakci. Jestli je to tady někde řečeno, tak mi prosím napiště kde. Nenašel jsem to.
Vašek G
Přemýšlím o koupi bazarové Dx6i a chtěl bych se zeptat jestli se na ní dá provozovat plnohodnotné 4-servové křídlo tzn. používat všechny 4 jako klapky, jako křidélka nebo jako brzdu - dvě nahoru dvě dolu.
Díky předem za reakci. Jestli je to tady někde řečeno, tak mi prosím napiště kde. Nenašel jsem to.
Vašek G
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Ne IMHO nelze. Používám jen klapky na Y-kabelu a pak pomocí mixů polohování klapek a brzda butterfly. Hlavní mínus jsou právě jen dva mixy...
Tak tak. Je to jako hra na piáno. Než to všechno popřepínám tak se zapotím. Se dvěma mixy je to o pusinku. Nedoporučuji.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
přijímač k DX6i
Zdravím, mám vysílač Spektrum DX6i a bohužel mi byl ukraden přijímač i s letadlem. Zeptal bych se tedy zkušenějších jestli musím koupit originální přijímač nebo jestli stačí jakýkoliv 6-ti kanál. Díky za odpovědi