Aký je rozdiel batérií CR2032 a CR2032F
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Aký je rozdiel batérií CR2032 a CR2032F
Zdravím.
Akosi sa mi nedarí vygoogliť rozdiel gombíkových batérií
CR 2032 a CR 2032F
Potrebujem kúpiť do hodiniek a v Tescu mali s tým F-kom skoro za 3 eurá...
Akosi sa mi nedarí vygoogliť rozdiel gombíkových batérií
CR 2032 a CR 2032F
Potrebujem kúpiť do hodiniek a v Tescu mali s tým F-kom skoro za 3 eurá...
Re: Aký je rozdiel batérií CR2032 a CR2032F
Jestli správně koukám do výsledků vyhledávání na webu, tak by ten suffix mohl mít souvislost s izolací a se způsobem osazení do desky. IMHO se nic špatného nestane, když ji do hodinek dáš. Cenu neumím posoudit, v hobbymarketu co mám za rohem jsou za 3 eura dva kusy...
Práve že klasická CR2032 bez toho F-ka by mala stáť do okolo eura... takže platiť 3-násobok je trochu o ničom.
Dnes ju niekde kúpim /bez toho F/...
Díky, maj sa.
Dnes ju niekde kúpim /bez toho F/...
Díky, maj sa.
Je to jen označení konstrukční modifikace nad kterým bych si nelámal hlavu.
Můžeš klidně použít oba typy, nepoznáš rozdíl.
Já je často kupuji i na trhu od Vietnamců běžně po 0,50€/ks (to když potřebuje nutně jenom 1ks), ale i v hypermarketech. Tam se vyplatí koupit 5-kusové balení cca za 2€ (nedávno jsem koupil takhle v Kauflandu a už mi z něj zbyla jen jedna). Totiž skladovat to víc než 2 roky se nevyplatí, to už mají mizernou kapacitu, ale zařízení, co tyhle baterie používají, přibývá.
Do Tesca nechodím už asi 2 roky. Z tímhle řetězcem po mnoha špatných zkušenostech jak s kvalitou zboží, tak neochotou personálu, nechci nic mít.
Naštěstí jsou i jiné obchody. 
Já je často kupuji i na trhu od Vietnamců běžně po 0,50€/ks (to když potřebuje nutně jenom 1ks), ale i v hypermarketech. Tam se vyplatí koupit 5-kusové balení cca za 2€ (nedávno jsem koupil takhle v Kauflandu a už mi z něj zbyla jen jedna). Totiž skladovat to víc než 2 roky se nevyplatí, to už mají mizernou kapacitu, ale zařízení, co tyhle baterie používají, přibývá.
Do Tesca nechodím už asi 2 roky. Z tímhle řetězcem po mnoha špatných zkušenostech jak s kvalitou zboží, tak neochotou personálu, nechci nic mít.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Kľudne môžeš so mnou aj po slovensky

robotmz píše:Kľudne môžeš so mnou aj po slovensky![]()
Prepáč, zle sa mi prepol prepínač.
Ale rozumel si, to je hlavné
- tttriplexxx
Chlapi neblbnite...
ja pouzivat tieto baterie do DO na satelitnom prijimaci a musim ich menit tak 3 krat do roka vzdy naraz 2 ks. Cize rocne cca 6 ks.
Pred Vianocami som prave objednaval cez eBay.co.uk 20 ks aj s postovnym za 4,06E. Pondelok objednane v piatok, ked som isiel z roboty boli v schranke. Cerstve chrumkave,
datum spotreby do 2018.
ja pouzivat tieto baterie do DO na satelitnom prijimaci a musim ich menit tak 3 krat do roka vzdy naraz 2 ks. Cize rocne cca 6 ks.
Pred Vianocami som prave objednaval cez eBay.co.uk 20 ks aj s postovnym za 4,06E. Pondelok objednane v piatok, ked som isiel z roboty boli v schranke. Cerstve chrumkave,
No a čo, to ja mám do hodiniek teraz objednávať toľko kusov? Tá baterka mi už fachčí 2 roky...
- tttriplexxx
- tttriplexxx
Jasne, kvoli jednej baterke nebudes kupovat 20 ks. To som sem dal, keby niekto chcel kupit viac.
Sorry za ten link, nejak som ho zblbol. Tento snad bude fungovat:
http://www.ebay.co.uk/itm/360791325671?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Sorry za ten link, nejak som ho zblbol. Tento snad bude fungovat:
http://www.ebay.co.uk/itm/360791325671?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Díky za link, určite sa bude niekomu hodiť.
robotmz píše:No a čo, to ja mám do hodiniek teraz objednávať toľko kusov? Tá baterka mi už fachčí 2 roky...
Neviem odkiaľ si, ale pre jeden kus by som ja na Tvojom mieste zašiel na najbližší blší trh. V tomto ma šikmookí ešte nikdy nesklamali.
Som zo Svrčinovca, pracujem v Čadci a raz za týždeň chodím do Žiliny
Dnes som bol v ZA, ale nemal som fakt čas, takže zajtra vyšlem ženu na trh a bez nej nech sa nevracia
Ja moc na nakupovanie nie som...
Dnes som bol v ZA, ale nemal som fakt čas, takže zajtra vyšlem ženu na trh a bez nej nech sa nevracia
robotmz píše:Som zo Svrčinovca, pracujem v Čadci a raz za týždeň chodím do Žiliny![]()
![]()
Dnes som bol v ZA, ale nemal som fakt čas, takže zajtra vyšlem ženu na trh a bez nej nech sa nevracia![]()
Tie CRky kúpiš v každom elektre....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
robotmz píše:Som zo Svrčinovca, pracujem v Čadci a raz za týždeň chodím do Žiliny![]()
![]()
Tak vidíš ako máme k sebe blízko.
robotmz píše:Dnes som bol v ZA, ale nemal som fakt čas, takže zajtra vyšlem ženu na trh a bez nej nech sa nevracia![]()
Ja som to 5kusové balenie za 2€ kúpil v ZA v Kauflande. Mali to tam v takých košoch uprostred uličky. Netvrdím, mohla to byť aj neopakovateľná akcia.
Inak ten Vietnamec sedí na starom trhu hneď pri parkovisku v tom rohu bližšie k búdke, kde sa z neho vychádza. Má stanok s okuliarmi a hodinkami a baterky má pod pultom, musí si ich vypýtať.
A ešte celkom dobré ceny majú v NAY elktrodome na Vlčincoch (je to kúsok ďalej od Kauflandu, tak ak nepochodí, nech skúsi aj tam a takisto v OC Dubeň oproti nemu v predajni DATART). V tom NAY a Datarte je to síce trochu drahšie (možno 1€) ale určite nie 3€ za jeden článok ako pýtajú Tesco-zlodeji.