Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
-
pepe*
- Kontaktovat uživatele:
Re: Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
Betka ti odstartuje na sněhu i bez lyží.
Graupner MX 20 HOTT, Supertrino mk II - Glavak 16", Extra 300, T-rex 500 PRO
To se mi nelíbí, chci lyže záměrně.
Co plexisklo? Zkoušel jsem to a dá se jednodušše tvarovat teplem a po sněhu by mohlo celkem klouzat.
Co plexisklo? Zkoušel jsem to a dá se jednodušše tvarovat teplem a po sněhu by mohlo celkem klouzat.
Swift II | T9X(OpenTX)
Tady je super návod na lyže nasaditelné přímo na kola od Rimra
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7lOsLh7PCc[/youtube]
A nebo koupit v modelářství, stojej cca 100 kč na malý modely...
A nebo koupit v modelářství, stojej cca 100 kč na malý modely...
Zdravím všechny. Po mnohaleté přestávce od létání s větroněm jsem si po skvělých ohlasech pořídil betu. Sestavení bylo snadné, ale první lety i přes správné vyvážení končily pády. Poškození není neopravitelné, ale docela mne to trápí. Není tu někdo zkušenější z okolí P5 nebo P6, kdo by se na ní mrknul a posoudil, jestli je něco s letadlem, nastavením, nebo jestli jsem zapomněl základní ovládání letadel? (na simulátoru mi to jde pořád dobře
)
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
eTeBe píše:Zdravím všechny. Po mnohaleté přestávce od létání s větroněm jsem si po skvělých ohlasech pořídil betu. Sestavení bylo snadné, ale první lety i přes správné vyvážení končily pády. Poškození není neopravitelné, ale docela mne to trápí. Není tu někdo zkušenější z okolí P5 nebo P6, kdo by se na ní mrknul a posoudil, jestli je něco s letadlem, nastavením, nebo jestli jsem zapomněl základní ovládání letadel? (na simulátoru mi to jde pořád dobře)
P5 a P6 to je co?
predpokladam ze Praha5 a Praha6 ? 
alebo to moze byt oznacenie policok na takej tej roztahovacej mape, automapa sa tomu tusim nadavalo
alebo to moze byt oznacenie policok na takej tej roztahovacej mape, automapa sa tomu tusim nadavalo
Ano, je to Praha 5 a 6. Místní vědí.
nj to je sice pekne, lenze toto je modelarske forum a P5 a P6 moze znamenat vselico, od velkosti zavitu az po oznacenie lepidla (ja som to pochopil ale nie kazdy musi). Tak aby vedeli aj ostatni a nielen " Místní ".
Ale tak k veci: skontroloval si si na zemi ovladanie vyskovky, kridelok, nemas ich reverznute ? V ktorom mieste predpokladas tazisko ?
Ale tak k veci: skontroloval si si na zemi ovladanie vyskovky, kridelok, nemas ich reverznute ? V ktorom mieste predpokladas tazisko ?
Všechno funguje jak má, těžiště podle dat výrobce 62-68mm od náběžné hrany křídel. Mám tam rysku a zkoušeno na prstu, milimetr snad nehraje roli.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Vrtule, motor a baterie dle doporučení výrobce? Vrtule správně orientovaná?
Je to z kompletního setu, vše originál. Vrtule krájí vzduch tupou stranou, ale s pohonem problém není. Po chvíli letu se to stočí většinou doprava a jde dolů, nevím jestli neumím ovládat letadlo s motorem nebo je chyba jinde.
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš originál vysílač t RTF setu, tak zkus test dosahu. Serva běží hladce?
Už jsem psal, všechno běhá dobře. No uvidíme, trup nestojí tolik - ještě budu testovat
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj nemáš náhodou plné výchylky,na první let a začátečníka je potřeba malé
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Jestli myslíš uchycení táhel na nejvzdálenější dirku tak mám