Tak jsem nad tím dnes znovu přemýšlel a rozhodl jsem se,že vás poprosím o hlasování,mezi vybranými bateriemi.Chci tam dát jednu z těchto variant...
Pro toho,kdo nečetl minulé vlákno,tak se jedná o napájení letadla se žhavíkem,bez BECu,přes mechanický vypínač,přijímač Spektrum 6200 a 7 standartních serv.Dík moc.
Napájení Mustang r.1500mm
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napájení Mustang r.1500mm
...NiMh bych rozhodně nedával, nedodají ti tolik proudu jako NiCD.
Sám lítám akro 2,2 s 8mi servama na jeden pack NiCd Sanyo 1700 SCR
Tak nějak jsem to čekal...
Už jsem to s pomocí zkušenějíších vyřešil a jsem rád,že se našla ještě třetí možnost!
Už jsem to s pomocí zkušenějíších vyřešil a jsem rád,že se našla ještě třetí možnost!
Bucker131 píše::D máš to fifty fifty
...NiMh bych rozhodně nedával, nedodají ti tolik proudu jako NiCD.
Sám lítám akro 2,2 s 8mi servama na jeden pack NiCd Sanyo 1700 SCR
Jo jo...tak nějak
Když vidím jak se mi slavné enelůpky chovají v blbým foťáku, mám za to že je hazard dávat je jako přijímačovky do letadla. Může to fungovat (při opravdu správné péči), ale taky nemusí.
Za mně LiFe, buď 26650 2300mAh nebo do menšího éra 18650 1100mAh.
Za mně LiFe, buď 26650 2300mAh nebo do menšího éra 18650 1100mAh.
jyrry.webnode.cz
-
JardaRůžička
Obhajoval jsem funkčnost Eneloopů, protože s nimi mám letité dobré zkušenosti, ne proto, že bych je někomu vnucoval. Kdybych ale dnes byl na začátku jako Ty, za současné nabídky akumulátorů bych volil LiFe. Taky jsem jim dal hlas a zřejmě je i časem použiji. Jestliže jsem je nepoužil dosud, je to proto, že Eneloopy dosud vytrvale slouží.