MultiWii PRO s GPS

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
toxacik

Re: MultiWii PRO s GPS

#166 Příspěvek od toxacik »

dakujem za rady poskusam
prave som rozobral jeden motor a rosipalo sa mi lozisko ....cinske smejdy :)
tie regulatory podozrievam aj ja http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=30035
to si nebola dobra volba .....

no nic objednal som loziska a uvidime co dalej ....
macil

#167 Příspěvek od macil »

Tie regulátory sa dajú preflashovať SimonK firmwérom. :wink:
Troll

#168 Příspěvek od Troll »

To jsou ty nejhorší regly na coptera co jsem zatím zkusil. :( Bída a utrpení. Ale když se flashnou, jsou OK.
Torm

#169 Příspěvek od Torm »

toxacik píše:zdravim podarilo sa mi rozbehat tuto dosku a mam probelrm s rozkmitanim koptery prikladam video
skusal som aj 2,2 aj 2,3 soft a stale mi to kmita...naklapa sa zo strany na stranu ..
ktore hodnoty v pid treba zmenit
dakujem za radu...

Vidím tam spíš nějaké mechanické vibrace, než nastavení zisků v regulátorech. Máš vyvážené motory a vrtule a opravdu pevně utažené spoje v rámu a mezi rámem a motorem? Pokud ano, zkus v první fázi u kanálů roll a pitch zvětšit proporcionální složku, pro začátek někam k pěti-šesti a pokud se to vylepší, zkus najít hodnotu s nejlepším výsledkem. Pro ladění v těch samých kanálech můžeš zmenšit zisk v integrálním kanálu, klidně až na 0,001. 0 pro derivační složku bočení není úplně ideální, zkus hodnotu kolem 2-3.
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
zima.s.

#170 Příspěvek od zima.s. »

bezo.tn píše:uz funguje gps :)

Torm píše:Jestli tě můžu poprosit. Potřeboval bych nastavení ubloxu, mám pocit, že to jde stáhnout programově z u-centra.

Prosím vás, mohli byste mi někdo poslat konfigurační soubor z ubloxu? Nejsem schopen rozchodit GPS (ublox neo6m) s multiwii. GPS podle U-centra funguje, akorát prostě komunikace s deskou vázne :(. Díky
vojbarz

#171 Příspěvek od vojbarz »

Ahoj,

ma nekdo z majitelu MultiWii zkusenosti i s OpenPilotem a muze mi rici zasadni rozdily? S arduino nejsem zadny novacek, takze tam problem nevidim. Zajimaji me spise funkcni rozdily.

Take bych chtel vedet, jestli stale plati to, ze neobjednavat z HobbyKingu.

Dekuji

EDIT: uz padla volba na arduflyer, takze berte tento dotaz jako bezpredmetny. Diky
Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“