Otrokovické históóórky
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Otrokovické históóórky
Kniha je kurňa napsaná,jak sem řekl,jak tu bude víc jak 5000 shlédnutí,toš kurňa tu knihu zašlu všeckým zájemcom zdarma s podpisem aji s fotků mojí tchýně. 
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
Jardátor píše:Kniha je kurňa napsaná,jak sem řekl,jak tu bude víc jak 5000 shlédnutí,toš kurňa tu knihu zašlu všeckým zájemcom zdarma s podpisem aji s fotků mojí tchýně.
Gratuluji k dosažení 5000 shlédnutí.Objednávam si jeden vytísk knihy,ale i s podpisem a s fotkou tchýně.
Toš tak,kurňa,chlapi,mosím sa k tomu chlapsky postavit a to literární veledílo s fotků a podpisem mojí tchýně zdarma rozesílat.Ale toš objevil se problém veliký.Včera sem zajel pro tchýňu a řekl sem jí,že ju potřebuju vyfotit.Ona sa vyptávala na co je to potřeba,toš jak sem byl nasraný,toš sem jí kurňa řekl,že sa mi nelůbí její zdravotní stav,že to už bude asi poslední foto na pomník.Toš babka se mnů vyběhla,že sem kurňa "po čtyrech"schody bral.Ale pochybuju,že by sa našel takový odvážný fotograf,co by si babu posadil do ateliéra a zmáčkl tu spůšť.A s tým podpisem to taky asi nebude tak jednoduché,babce sa třepů ruky tak,že by mohla v pekárně cukrovat buchty ,a falšovat ju kurňa nechcu ani nedokážu.Toš včil nevim,jak sa z teho vykrůti,protože kurňa sliby sa majů plnit o Vánocách! 
Já jsem si hned říkal,že dostat tchyni do fotografa nebude jen tak.Nakonec také mám jednu.
No, jelikož by autor mohl doznat trvalé doživotní poškození a tím přijít o možnost psát další kapitolky,tak se dobrovolně vzdávám výtisku.
Občas něco přihoď,velice dobře se to čte a člověk se u toho rád zasměje.
P.S.Prozradím ti malé tajemnství jak dostat tchyni před fotografa.Já jsem ji nakukal,že to je mašinka na omlazování.Ta tam letěla,že jsem za ní vlál jak prapor na 1.Máje.Což o to,objektív vydržel a fotograf vykoval neuvěřitelnou práci,že s tak kyselého obličeje vytvořil fotku, na kterou se dá podívat aspoň v absolutní tmě.Jenom tchyně po shlédnutí fotek chtěla zbít fotografa,že má pokaženou mašinku na omlazování a nechce jí vrátit penize.No, jen malá chybička v dokonalém plánu.
No, jelikož by autor mohl doznat trvalé doživotní poškození a tím přijít o možnost psát další kapitolky,tak se dobrovolně vzdávám výtisku.
Občas něco přihoď,velice dobře se to čte a člověk se u toho rád zasměje.
P.S.Prozradím ti malé tajemnství jak dostat tchyni před fotografa.Já jsem ji nakukal,že to je mašinka na omlazování.Ta tam letěla,že jsem za ní vlál jak prapor na 1.Máje.Což o to,objektív vydržel a fotograf vykoval neuvěřitelnou práci,že s tak kyselého obličeje vytvořil fotku, na kterou se dá podívat aspoň v absolutní tmě.Jenom tchyně po shlédnutí fotek chtěla zbít fotografa,že má pokaženou mašinku na omlazování a nechce jí vrátit penize.No, jen malá chybička v dokonalém plánu.
Toš kurňa,jak mi bude dlůhá chvíla,toš sem prdnu další históóórku,jak sem si zamodelařil a předělal babce invalidní vozík na pořádný spalovák! 
Toš už to mám v té mojí palici jakžtakž sesumírované,toš jestli nebudu celý víkend natrůbený,kydnu to sem.Ale toš kurňa od včerejška su nasraný jak brigadýr,protože sem sa pohádal s mojů.Koncem roka mám jakési ty "kulatiny",toš sa mně ptala,čím by mi udělala veliků radost.já sem kurňa upřímně řekl,že největší radost by mi udělala Bobrem.Toš sa okamžitě nasrala,že su starý prasák,a jestli si myslím,že sa kvůli mně nebude celý rok holit,toš su kurňa na velikém omylu.Ty baby sů fakt divné,já měl přece na mysli ten kanadský letůn-Beaver! 
Toš kurňa chlapi,jak sem slůbil,už je to tady,ale bude to na pokračování jak žena za pultem.
Jednů v létě sem si vzal aji s mojů dovolenů,že si konečně pořádně odpočineme.Ale veliké hovno,znanadání sa u nás zjevila tchýňa.Moja měla radost veliků,já kurňa eště větší,dovolená zase bude stát za hovno.Toš sem hned zmizel do putyky a moja s babků vyrazily do lesa na hůby.Jak tak blancaly tým lesem,toš babka zakopla o jakýsi pařez a zvrtla si hnátu.Babka je kurňa těžká jak moje éra od Rc Factory,ale toš moja je po ní a sama by ju dom kurňa nedovláčila.Já hňup si vzal do putyky tydlifon,toš mi moja volala jak dopadly.Já bych babku klidně nechal v lese,na ňu už by ani brablenci nelezli,ale toš co sem kurňa mohl dělat.Toš pospíchal sem velice,na stojáka sem eště dopil 15 piveček,10 velikých rumíčků aji pakl startek sem eště stihl vykůřit a vyrazil jsem směrem k lesu.Už z dálky sem kurňa počul ty babovřesky.Baby seděly na kraji lesa a jedna přes druhů na mně vřískaly kde su tak dlůho.Jak sem na ně dýchl ten svůj pivní životabudič aditivovaný rumem,toš aji vřískat přestaly,už věděly která bije.Toš sem kurńa babku hodil na záda jak pytel erteplí,ale toš nohama šůrala po zemi a jak sem byl natrůbený,toš než sem dokličkoval dom,měla babka důchodky ošůpané až na kožu.Ale toš celý týden nemohla u nás sedět na prdeli,toš aby byla trošku mobilní slůbil sem jí,že jí zprovozním invalidní vozík co máme na komoře.Shodil sem ho z komory,ale byl v hrozném stavu,jedno kolo mělo osmicu jak sviňa,druhé bylo čtveraté,s babků to bude házat,že bude vytřepaná jak já po sexu,ale toš určitě to zafunguje jak masážní křeslo.Protože já doma žádný spalovák nemám,mosel sem zajít za kamarádem Bohušem,to je taky modelář,a starýcj vychrchlaných motorků má doma kopu.Toš dlůho sa hrabal v té hromadě až mi na konec vytáhl jakýsi hvězdicový jednoválec,sám ani nevěděl,jaké éro to poháňalo.A eště mi k temu přidal tří-kvaltovů převodovku z jakéhosi šroťáka aji se zpátečků.Kutil sem celů noc,ale zadařilo se,ráno měla babka vozík připravený k 1.jízdě.Jako spráný rc modelář sem to samozřejmě dal na dálkové ovládání,ať to vypadá.Babku sem na vozík pořádně přikurtoval,a z důvodu bezpečnosti sem ji na palicu narazil helmu,co nám doma zbylo z války po fašůnech.Eště sem ji kurňa chtěl dat do ruky vzduchovku a zrovna mohla vyrazit na Stalingrad.Dokud sem měl ovladač v ruce,bylo všecko v cajku,já sem sa rochnil s ovládačem na terase,babka sa zase kochala s motorovým vozíkem po zahradě.Průser kurňa nastal,když chtěla ovládat vozík sama,že sa chce projet po té naší vesničce střediskové.----pokračování příště 
už by to chtělo pokračování.strašně dobře se to čte až se tu válím smíchy.
copak Jardátor zase provedl,že se tak dlouho neozval?
copak Jardátor zase provedl,že se tak dlouho neozval?
Toš kurňa chlapi,nestalo sa nic,přestal sem vymýšlat 3,14 čovinya začal sa pořádně věnovat mojím dvom nejoblíbenějším koníčkám-rc érám a hospůdce.Ale toš už mě tu jakýsi nevrlý ogar tak osolil,že je to trapné atd.že mi to vzalo aji chuť do další literární činnosti!