Phoenix je fajn, a jestli máš dost financí, tak si ho kup..na dlouhé zimní večery...Ale zalétat a první pokusy s Betou svěř kolegovi...
Phoenix RC
Re: RC simulátor pro větroně
No, s pomocí prodejce moc nepočítej...počítej s tím, že k tomu dostaneš český návod a budeš si muset "hrát"...Něco pochopíš snadno, něco určitě dlouho ne
)) Ale futaba je skvělá a budeš spokojený.
Phoenix je fajn, a jestli máš dost financí, tak si ho kup..na dlouhé zimní večery...Ale zalétat a první pokusy s Betou svěř kolegovi...
Re: Phoenix RC
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Copterky :-)
Mam verzi 4, půjde to prekopnout? Nebo bude potřeba koupit new sim v.5?
Pokud by sis to precetl poradne, tak vis ze pro vsechny co to maji koupene je update zdarma... Proste pokud si jednou koupis phoenixe tak do koncr zivota mas aktualizace zdarma...je to tak i napsane u nich na webu, asi marketing....ja osobne jsem si koupil v2 kdyz jsem zacinal
- Vojtěška027
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
prosím o radu či zkušenost. Mám letecký silmulátor Phoenix 3 (dříve porvozovaný na systému Windows XP SP3). Nyní jsem zakoupil nový PC se systémem Windows 8.1CZ Home.
Při instalaci programu Phoenix (dávám ho instalovat i spouštět jako správce) do Win 8.1 není žádná chyba a program se bez potíží nainstaluje a následně mohu i doinstalovat asi 5 aktualizací programu až na verzi 4.0 (tuším že "n"). Problém je v tom, že když jsem vyzván, abych připojil svůj vysílač tak se Phoenix zastaví, zatuhne, neobjeví se žádná chybová hláška ani výzva, jen se ne obrazovce začne točit do kuhu malá modrá šipečka (patřící zřejmě k win, 8.1) a při kliknutí na horní lištu v porgramu Phoenix se pouze objeví v liště slovo NEODPOVÍDÁ. Ani po dlouhém čekání se nic neděje. Když jsem zkusil nejprve připojit vysílač a následně spustit Phoenix, tak se při spouštění , načítání programu Phoenix zastavil někde na 80 % při načítání USB zařízení a program se nenačetl a opět zamrzl
Mám vysílač Spektrum DX5e a DX8. Zkoušel jsem to na obou vysíláčích se stejnými výsledky..
Jsem zoufalý a jako poslední možnost zvažuji i přechod na Windows 7, ale netuším zda bych nedopadl stejně jako u Windows 8.1. Nevíte zda to na W7 funguje? Nejprve bych se však rád to pokusil rozchodit na 8.1 je li nějaká šance.
prosím o radu či zkušenost. Mám letecký silmulátor Phoenix 3 (dříve porvozovaný na systému Windows XP SP3). Nyní jsem zakoupil nový PC se systémem Windows 8.1CZ Home.
Při instalaci programu Phoenix (dávám ho instalovat i spouštět jako správce) do Win 8.1 není žádná chyba a program se bez potíží nainstaluje a následně mohu i doinstalovat asi 5 aktualizací programu až na verzi 4.0 (tuším že "n"). Problém je v tom, že když jsem vyzván, abych připojil svůj vysílač tak se Phoenix zastaví, zatuhne, neobjeví se žádná chybová hláška ani výzva, jen se ne obrazovce začne točit do kuhu malá modrá šipečka (patřící zřejmě k win, 8.1) a při kliknutí na horní lištu v porgramu Phoenix se pouze objeví v liště slovo NEODPOVÍDÁ. Ani po dlouhém čekání se nic neděje. Když jsem zkusil nejprve připojit vysílač a následně spustit Phoenix, tak se při spouštění , načítání programu Phoenix zastavil někde na 80 % při načítání USB zařízení a program se nenačetl a opět zamrzl
Mám vysílač Spektrum DX5e a DX8. Zkoušel jsem to na obou vysíláčích se stejnými výsledky..
Jsem zoufalý a jako poslední možnost zvažuji i přechod na Windows 7, ale netuším zda bych nedopadl stejně jako u Windows 8.1. Nevíte zda to na W7 funguje? Nejprve bych se však rád to pokusil rozchodit na 8.1 je li nějaká šance.
Sky Lady 2 (Pelikán), P-51D Mustang (Parkzone), Sky Climber (Nine Eagles),
T-45 Goshawk (Hobby King), Blade MCX (E-Flite)
Spektrum DX5e, Spektrum DX8
Mám Windows 7 a funguje mi.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
- Vojtěška027
- Kontaktovat uživatele:
shrubber píše:Mám Windows 7 a funguje mi.
Tiše závidím a zvažuji přechod na Win7. Jakou verzi sedmiček máš? Používáš na to vysílač Spektrum?
Sky Lady 2 (Pelikán), P-51D Mustang (Parkzone), Sky Climber (Nine Eagles),
Vojtěška027 píše:Tiše závidím a zvažuji přechod na Win7. Jakou verzi sedmiček máš? Používáš na to vysílač Spektrum?
Phoenix chodí jak na W7 home, tak professional. Na vysílači nezáleží.
Já mám Win 7 64bit a také chodí bez problémů. Obecně si myslím že to jestli máš verzi Home, Pro nebo Ultimate nezáleží. Ale pro pořádek já mám Ultimate.
RC Helis and cars, Brno
jindrab píše:Já mám Win 7 64bit a také chodí bez problémů. Obecně si myslím že to jestli máš verzi Home, Pro nebo Ultimate nezáleží. Ale pro pořádek já mám Ultimate.
Mám tu samou sestavu a taky bez problému.
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
This update will be a free download to existing Phoenix customers
Wow, to som nečakal. + pre Phoenix.
Fenius píše:Wow, to som nečakal. + pre Phoenix.
To je jejich setrvalá a základní politika. Platí se za hardwarový klíč, ne za software.
ex Modela T4, QB-15
Dle stranek Phoenixu jsou pozadavky na operacni system:
• Microsoft Windows XP / Vista / 7 / 8 operating system
Nevim, jestli je 8 mysleno i 8.1.
Pokud ovladas AJ, napis primo do Phoenixu a pozadej je o radu. Pokud neovladas, napis mi SZ a nejak to vymyslime.
• Microsoft Windows XP / Vista / 7 / 8 operating system
Nevim, jestli je 8 mysleno i 8.1.
Pokud ovladas AJ, napis primo do Phoenixu a pozadej je o radu. Pokud neovladas, napis mi SZ a nejak to vymyslime.
Potřebuj poradit
Mám simulátor Phoenix 4 a potřebuji vědět zda mě na něm bude fungovat RC souprava Hitec OPTIC 6 SPORT 2,4 GHz
Potřebuji k tomu nějakou redukci? Používáte někdo tento vysílač v simulátoru?
Díky
Mám simulátor Phoenix 4 a potřebuji vědět zda mě na něm bude fungovat RC souprava Hitec OPTIC 6 SPORT 2,4 GHz
Potřebuji k tomu nějakou redukci? Používáte někdo tento vysílač v simulátoru?
Díky
Sim PHOENIX, Hitec Optic 6 sport, EasyStar II, Mentor,
Toto nechapu. Rikas, ze simulator doma mas a ptas se, jestli ti bude fungovat? Pokud sis ho koupil s tim, ze mas doma Optica, musis mit v baleni redukci. Pokud ne, musis ji dokoupit.
Na strankach vyrobce najdes, ze Hitecy jsou podporovane:
• All Hitec except "Aurora" ("Futaba/Hitec adaptor" required - "Aurora" requires no adaptor)
Na strankach vyrobce najdes, ze Hitecy jsou podporovane:
• All Hitec except "Aurora" ("Futaba/Hitec adaptor" required - "Aurora" requires no adaptor)