kvadroptéra s GoPro nosičem
kvadroptéra s GoPro nosičem
Zdravíčko.
Vůbec nemám páru co bych vlastně měl chtít proto se obracím ohledně rady k vám tady.
Rád bych si hodil GoPro kamerku na nějakou kvadroptérku ( asi na nic protože jsem někde četl, že to pro to je asi nejvhodnější)
Ale...cenové relace kvadroptér jsou snad od 5 tisíc do nějakých 25tisíc...
Řekněte mi co bych měl o té coptéry požadovat...potřebuju aby to mělo nosič a uneslo to tu kamerku...aby to bylo stabilní...určitě by bylo fajn aby to mělo při ztrátě signálu schopnost návratu do místa startu...asi taky nějakou rozumnou výdrž ve vzduchu a dosah snad 50 metrů by měl stačit hm?
To je tak vše co bych si asi přál...
Můžete mi poradit či popřípadě mě nasměrovat? děkuji
Vůbec nemám páru co bych vlastně měl chtít proto se obracím ohledně rady k vám tady.
Rád bych si hodil GoPro kamerku na nějakou kvadroptérku ( asi na nic protože jsem někde četl, že to pro to je asi nejvhodnější)
Ale...cenové relace kvadroptér jsou snad od 5 tisíc do nějakých 25tisíc...
Řekněte mi co bych měl o té coptéry požadovat...potřebuju aby to mělo nosič a uneslo to tu kamerku...aby to bylo stabilní...určitě by bylo fajn aby to mělo při ztrátě signálu schopnost návratu do místa startu...asi taky nějakou rozumnou výdrž ve vzduchu a dosah snad 50 metrů by měl stačit hm?
To je tak vše co bych si asi přál...
Můžete mi poradit či popřípadě mě nasměrovat? děkuji
Re: kvadroptéra s GoPro nosičem
Dohnny píše:...potřebuju aby to mělo nosič a uneslo to tu kamerku...aby to bylo stabilní...určitě by bylo fajn aby to mělo při ztrátě signálu schopnost návratu do místa startu...asi taky nějakou rozumnou výdrž ve vzduchu a dosah snad 50 metrů by měl stačit hm? To je tak vše co bych si asi přál...
DJI F305 Phantom 2 + stabilizovaný závěs Zenmus H3-2D optimalizovaný pro GoPro. V setu je to dohromady třeba viz tento odkaz. Téma ohledně zkušeností s tímto setem je na tomto serveru viz tento odkaz.
myslíš že když to má nosič pro Hero 3 tak by tam pasovala i hero 2?
Dá se sehnat uplně něco nejlevnějšího? jasan nepředstavuju si nic za 3000 ale tak třeba...polovinu...
ten nosič gopro je sám o sobě ale dost drahý jak se mi zdá
Dá se sehnat uplně něco nejlevnějšího? jasan nepředstavuju si nic za 3000 ale tak třeba...polovinu...
ten nosič gopro je sám o sobě ale dost drahý jak se mi zdá
Dohnny píše:myslíš že když to má nosič pro Hero 3 tak by tam pasovala i hero 2?
Podle FAQ u DJI viz tento odkaz tento závěs není pro GoPro Hero2 viz citace.
How about other brands of camera, like GoPro Hero2?
No, it does not support GoPro Hero2.
Dohnny píše:Dá se sehnat uplně něco nejlevnějšího? jasan nepředstavuju si nic za 3000 ale tak třeba...polovinu...
Leda někde v bazaru od někoho z druhé ruky a nejspíš něco samodomo zbastleného. Případně zvaž novou sériově prodávanou koptéru DJI phantom bez závěsu viz tento odkaz a pořídit si k tomu nějaký levnější závěs třeba viz tento odkaz, ale nejspíš nebude tak kvalitní jako Zenmuse.
Dohnny píše:ten nosič gopro je sám o sobě ale dost drahý jak se mi zdá
Není to žádné servoudělátko, ale bez nutnosti bastlení a různého laborování už hotový a odladěný stabilizovaný brushless závěs. Prostě osvědčená kvalita.
Dohnny píše:http://www.banggood.com/Walkera-QR-X350-GPS-GOPRO-Auto-Pilot-RC-Quadcopter-p-80925.html?currency=USD
co říkáte na tohle?
Ten tebou odkazovaný set je bez vysílačky. K tomu budeš potřebovat ještě DEVO 7 buď levnější bez možnosti FPV náhledu na displeji nebo dražší i s FPV náhledem na displeji.
V českém eshopu viz tento odkaz to máš už v kupě v tom provedení s FPV náhledem a viz tento odkaz bez FPV náhledu s tuzemskou zárukou.
Oproti Phantomu je to relativně novinka a zatím s tím moc zkušeností není. Něco málo k tomu je v tématu viz tento odkaz. Pokud chceš něco osvědčeného tak spíš Phantoma F300. Pokud to chceš risknout tak zkus tu X350 a budeš holt jedním z dalších platících beta testerů. Volba je jen na tobě.
- gardenroute
Co si představuješ pod pojmem "...nosič gopro ..." ? Zadarmo je součástí např. každého Phantoma 1. Pokud se Ti jedná o sofistikovaný stabilizovaný brushless gimbal pro GoPro, tak ten ještě nedávno stál až 700 USD (např. v mém případě Zenmuse).Dohnny píše:...Dá se sehnat uplně něco nejlevnějšího? jasan nepředstavuju si nic za 3000 ale tak třeba...polovinu...ten nosič gopro je sám o sobě ale dost drahý jak se mi zdá
Dnes seženeš čínský noname (o mnoha z nich jsme tady psali již loni, zkus pohledat, je tu na ně extra vlákno) kolem 200 USD (komplet s kvalitním kontrolerem), ale bude s tím spousta nastavování a ladění, rozhodně nic pro novice, jako jsi Ty.
Je zbytečné kvůli této otázce zakládat nové vlákno...
Doplněno - koukni na toto GL-2X 2-axis CNC Brushless FPV Gimbal with Alexmos Controller za 200 USD vč. kontroléru, píšu o něm ve vlákně o BL gimbalech...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- gardenroute
Souhlasím, ale ten "test" raději nedoporučuj, mohlo by to mít opačný důsledek, máš v tom řadu chyb a nesmyslů, už jsme Tě na to upozorňovali, nebo jsi to již opravil ? Příště si to raději nech projít odbornou a jazykovou korekcí...sukynator píše:mohu doporučit DJI Phantom, video z testu: http://www.hobby-test.com/aktualne-dji-phantom-2.html
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Pokud chcescopteru kvuli nataceni (jen a pouze)..kup urcite Phantoma od DJI. Jeden znamej ho ma, pise o nem stranky, dela videa a musim rict, ze je to super stroj. Pokud hledas konicka, chces modelarit, bavi te ladit a navic k tomu budes natacet, tak si postav neco na ramu F450 nebo klidne hexu. Mrkni se na netu do obchodu, kde nabizi multicopteru dji f450. vetsinou prodavaji ruzne konfigurace. omrkni a pohledej stejne motory, stejne regulatory atd a postav si ji doma. doporucuju mistp levne desky Nazu... letecke poteseni je neporovnatelne. Neboj se motory a regly brat z ciny. usetris nemale penize. jen motory A2212 1000kv vyjdou cca na 800kc... coz je hodne slusne.