Nová verze FW Open9X
Re: Nová verze FW Open9X
Už jsme se tu tím před časem výborně pobavili.
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=43&t=53923&start=75#p926025
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=43&t=53923&start=75#p926025
www.opentx.cz
Ajtakrajta, sorry, nějak jsem to přehlídnul, díky, jdu se zahloubat. 16ch T9x by se mi docela líbíla...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
mhotar píše:EDIT: v příští verzi to bude opraveno. Děkuji za nahlášení.
Tak potvrzuji
-
painkiller
Ahoj, po náhrání posledního firmware "opentx-stock-heli-templates-en" mi začala 9XR pípat: píp......píp,píp,píp netušíte čím to je?
edit: Už vyřešeno
edit: Už vyřešeno
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
- Xenomorfus
Zdravicko panove!
Probiral sem se ruzne vlaknama k T9x a poruznu sem se v tom nachazel a ztracel. Omlouvam se, pokud sem to nekde jinde prehledl, ale nemuzete tady nekdo prosim napsat verzi FW Open9x (Opentx), se kterou jste aktualne spokojen? (Klidne i SZ, at se to tady "nezamarasi"). Nechci srovnavat, co ktera verze ma bugle a nema (bude toho jiste hromada), spise mne zajima nazor typu: "Mel sem verzi xx, pak xy a ted mam xz a ta je vcelku OK (tedy predevsim mne zajima ta OK verze
). Prijde mi (12.
nova T9x, jsem uplny zacatecnik co se tyce modelu ve vzduchu, chci do ni Opentx, spise stabilni, bez velkych fičur, ale at to nemusim resit za dva mesice nanovo. Dekuji za pochopeni a pripadne odpovedi.
Probiral sem se ruzne vlaknama k T9x a poruznu sem se v tom nachazel a ztracel. Omlouvam se, pokud sem to nekde jinde prehledl, ale nemuzete tady nekdo prosim napsat verzi FW Open9x (Opentx), se kterou jste aktualne spokojen? (Klidne i SZ, at se to tady "nezamarasi"). Nechci srovnavat, co ktera verze ma bugle a nema (bude toho jiste hromada), spise mne zajima nazor typu: "Mel sem verzi xx, pak xy a ted mam xz a ta je vcelku OK (tedy predevsim mne zajima ta OK verze
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
O9X v2688 je poslední verze která jde stáhnout přes Companion a funguje bez problémů.
- Xenomorfus
Diky moc, znamenam si
.
Xenomorfus
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
SUN: opentx-r 2834
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tam nevypisuje. Iba Open TX r-. Skúšal som aj dva krát nahrať a nič. Iba pri sťahovaní napíše ,že je to verzia 2834. Mám 9XR ešte prvú s AT Mega64, nemôže to byť tým?
FrSky Tandem X20
Vypadá to že máš plnou EEPROM, podle posledního řádku na tvé fotce.
Otestuj to nahráním fmw v jiném sestavení (bez některých "fičur"), aby fmw nebyl tak obsáhlý. Případně nejdřív zazálohuj modely a v TX je vymaž. Mělo by se to projevit na posledním řádku v okně verze fmw. Atmega64 má menší pamět než A128.
V Companionu máš zajisté předvolenu volbu pro desku T9XR / Atmega64.
Otestuj to nahráním fmw v jiném sestavení (bez některých "fičur"), aby fmw nebyl tak obsáhlý. Případně nejdřív zazálohuj modely a v TX je vymaž. Mělo by se to projevit na posledním řádku v okně verze fmw. Atmega64 má menší pamět než A128.
V Companionu máš zajisté předvolenu volbu pro desku T9XR / Atmega64.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
Ahoj, můžete někdo prosím vysvětlit úplnému začátečníkovi jaký je rozdíl mezi zobrazením funkce "limits" na přiložených obrázcích. První je z manuálu OpenTx a druhý obrázek ukazuje to co vidím na své T9x. Předem moc děkuji. J.
- Přílohy
-
- images.jpeg (8.49 KiB) Zobrazeno 2229 x
-
- O9xLI03.png (1.28 KiB) Zobrazeno 2229 x
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
1. ti ukazuje veľkosť výchylok v %, 2. v mikrosekundách.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
-
tonda.mach
zdravím mám o9x
svn: trunk-r656
vers: v1.5262-erez
a mám problem že se mi prý rozladuje nastavení v mixech nevíte jestli je to softverová chyba nebo čim to.
jeden den nastavím mixer s připojením kvadrokoptery k pc a vše funguje správně a druhý den na na radiu jsou ty hodnoty stejný ale na pc mi to ukazuje že je to mimo rosah
svn: trunk-r656
vers: v1.5262-erez
a mám problem že se mi prý rozladuje nastavení v mixech nevíte jestli je to softverová chyba nebo čim to.
jeden den nastavím mixer s připojením kvadrokoptery k pc a vše funguje správně a druhý den na na radiu jsou ty hodnoty stejný ale na pc mi to ukazuje že je to mimo rosah
http://tonda1974.rajce.idnes.cz/DJI_F450_-_Turnigy_9ch
lakotamm píše:1. ti ukazuje veľkosť výchylok v %, 2. v mikrosekundách.
Děkuju za vysvětlení. Ještě poslední dotaz...kde se to dá nastavit abych měl zobrazení v % a ne v mikrosekundách?