X-BOX
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Re: X-BOX
Kupoval jsem jej před třemi roky děckám. Bral jsem černý Elite s větším diskem. Dokoupil jsem i kinect a je to super zábava. Jen se mi zdálo,že na stojato je hlučnější,tak jsem jej položil. Bazarových her je spousta,i nové už mají dobrou cenu. Vybíral jsem jaksi mezi vzhledem xboxu a ps3 ,no zvítězil ten xbox. Po třech letech každodenního tak čtyřhodinového provozu maximální spokojenost.
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
Mám XBOX 360, 250 GB disk + Kinect - a spokojenost. Záleží na využití, dnes bych možná koupil variantu jen s 4 GB. 360 jde aktuálně koupit za relativně slušný peníze, protože již vyšel nástupce. Je otázka, jestli koupit starší model, nebo počkat na nový - ale i 360 je super a Kinect bych bral jako povinnost
! Pro děti je super, že se u toho hnou a jen nesedí a "neposilují" palce.
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
XBox 360 + kinect, disk 250 GB a taky spokojenost. Verzi s 4 GB bych asi nebral, protože kluci stále stahuji různá dema a 50GB bylo zapráskané během 14 dní. O vánocích jsem kupoval druhý do dětského pokoje a vzal jsem už ten s mechanickýma tlačítkama. Manželka vždy, když utírá prach přes ty dotykové, tak stále vyjíždí a zajíždí mechanika na XBoxu.
Co nejde silou, jde ještě větší silou.
Mám to doma asi rok, koupili jsme to po nějakém večírku u ZdendyK, kde jsme to tenkrát zabavili dětem a dvě hodiny u toho dováděli jenom dospělí, dokud jsme se neodvařili.
Můžeš si to přijít vyzkoušet, ale upozorňuju tě, že si na sebe pleteš bič
Nebudou u toho jezdit jenom autíčka, ale dusat při těch atletických disciplínách, boxu.......
Jo a díky tomu máme druhou TV. U té první našemu Hugovi asi nevyhovoval rozměr úhlopříčky, tak si vzal na pinčes na lepší simulaci pálku a deseti minutách jí švihnul do té plasmy. Cvičně jsem se zeptal co stojí obrazovka a odvezl jsem to na ekologickou likvidaci.
( Potřebuješ poměrně dost prostoru před TV = 2,5m a prostor do stran pro dva účastníky. Taky nesmí být mezi kamerkou a cvičencema stlolek, nebo jiný nábytek, i když je to nízké. Kamerka musí vidět bezpečně na nohy.)
Můžeš si to přijít vyzkoušet, ale upozorňuju tě, že si na sebe pleteš bič
Nebudou u toho jezdit jenom autíčka, ale dusat při těch atletických disciplínách, boxu.......
Jo a díky tomu máme druhou TV. U té první našemu Hugovi asi nevyhovoval rozměr úhlopříčky, tak si vzal na pinčes na lepší simulaci pálku a deseti minutách jí švihnul do té plasmy. Cvičně jsem se zeptal co stojí obrazovka a odvezl jsem to na ekologickou likvidaci.
( Potřebuješ poměrně dost prostoru před TV = 2,5m a prostor do stran pro dva účastníky. Taky nesmí být mezi kamerkou a cvičencema stlolek, nebo jiný nábytek, i když je to nízké. Kamerka musí vidět bezpečně na nohy.)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JBP píše:Nic si na sebe nepletu, u tebe by jste do mě cpali HERBALIFE........je to pro děti, já chodím do hospody.....
No, Herbalife tě myslím ani krmit nezkoušeli, já jsem se na tuhle cestu taky nikdy nedal......,
no možná by ti ten kiks- BOX i prospěl
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Kupoval jsem Xbox 360 - 4GB. I s Kinectem tyhle vánoce, novej za 6tis.
Zábava s tím je, i když, čekal jsem od toho víc - třeba rychlejší reakce na povely.
Chtěl jsem se zeptat, mám k tomu dvě cédéčka s hrama (sporty a nějakej ten adventure). Jak to mám dostat na disk, aby to furt nemuselo načítat z cédéčka?
Co mě zklamalo, tak že to nejde propojit se Skype.
A co mě ještě víc zklamalo, tak že kvůli tomu, abych mohl používat třeba Explorer, tak musím mít placený prémiový účet...
Na druhou stranu, co se mi strašně líbí, je to ovládání pohyby. Už jen rolování obrazovek... u toho se člověk fakt zapotí
Zábava s tím je, i když, čekal jsem od toho víc - třeba rychlejší reakce na povely.
Chtěl jsem se zeptat, mám k tomu dvě cédéčka s hrama (sporty a nějakej ten adventure). Jak to mám dostat na disk, aby to furt nemuselo načítat z cédéčka?
Co mě zklamalo, tak že to nejde propojit se Skype.
A co mě ještě víc zklamalo, tak že kvůli tomu, abych mohl používat třeba Explorer, tak musím mít placený prémiový účet...
Na druhou stranu, co se mi strašně líbí, je to ovládání pohyby. Už jen rolování obrazovek... u toho se člověk fakt zapotí
Ticcino píše: Jak to mám dostat na disk, aby to furt nemuselo načítat z cédéčka?
Když máš v mechanice dvd tak jdi na home vyber si tu hru a klikni modré tlačítko - Game Details a pak už jen install. Hra se ti bude načítat z HDD, ale vloženému dvd s origoš hrou se asi nevyhneš.
Co nejde silou, jde ještě větší silou.
Já tedy myslím, že když koupit herní konzoli, tak asi nejlépe, už tu novou generaci. Sice na to není v současnosti moc her, jsou citelně dražší než za kolik se prodává starší generace, ale s ohledem na řekněme, snad i blízkou budoucnost to vidím jako lepší volbu. V každém případě je obrazový výstup srovnatelný s výkonným PC, rozdíl v tomto ohledu je oproti starší generaci PS3 a xBox 360 přímo propastný 
Jirka M píše:........ rozdíl v tomto ohledu je oproti starší generaci PS3 a xBox 360 přímo propastný
Máš PS3 ?
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Bota píše:Když máš v mechanice dvd tak jdi na home vyber si tu hru a klikni modré tlačítko - Game Details a pak už jen install. Hra se ti bude načítat z HDD, ale vloženému dvd s origoš hrou se asi nevyhneš.
Diky. Origo dvd v mechanice mi neva, pokud se mi to z disku bude rychleji nacitat.
sarode:
Máš PS3 ?
Ne PS3 nevlastním, ale měl jsem možnost vidět na té konzoli běžet hru Tomb Raider, kterou mě nakonec moje děti koupily na PC. Docela sranda, většinou rodiče kupují hry dětem a u nás je tomu naopak
, no já asi nikdy nebudu dospělý.
Ale k věci, na PC ta hra vypadá opravdu mnohem lépe a teď, když jsem si pořídil PS4, mám k ní i tuto hru, která má nyní přívlastek: definitive edition, slečna Croftová je teď údajně hezčí.....ovšem zase chybí lokalizace oproti PC verzi.
No chci tímto říci, že rozdíly v grafice opravdu vidím a vnímám je jako značné, nicméně připouštím, že můj pohled na věc je subjektivní, navíc ovlivněný dlouholetou pařbou na PC.
Máš PS3 ?
Ne PS3 nevlastním, ale měl jsem možnost vidět na té konzoli běžet hru Tomb Raider, kterou mě nakonec moje děti koupily na PC. Docela sranda, většinou rodiče kupují hry dětem a u nás je tomu naopak
Ale k věci, na PC ta hra vypadá opravdu mnohem lépe a teď, když jsem si pořídil PS4, mám k ní i tuto hru, která má nyní přívlastek: definitive edition, slečna Croftová je teď údajně hezčí.....ovšem zase chybí lokalizace oproti PC verzi.
No chci tímto říci, že rozdíly v grafice opravdu vidím a vnímám je jako značné, nicméně připouštím, že můj pohled na věc je subjektivní, navíc ovlivněný dlouholetou pařbou na PC.