Banggood - doba dodání

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
sviznik

Banggood - doba dodání

#1 Příspěvek od sviznik »

Máte někdo zkušenost s dobou dodání zboží z banggood.com? Nakupoval jsem tam poprvé, skladové zboží, hned druhý den to dali k přepravě a teď už to měsíc leží u toho přepravce a nic se neděje. Mají sice v podmínkách 7-25 bussines day, ale že to bude ta horní hranice, by mne v životě nenapadlo!!! Na České poště to bude ještě další týden - to jsou šílené služby. Poštovní holub by byl rychlejší.... :evil:

Doplněno 19.10.2013 Tak už to vůnec nechápu - podle sledovacího systému je to ještě někde v Asii, ale dnes zazvonil pošťák a přivez to!!!! Žádné avízo ani změna stavu v Order Tracking a je to doma. :D
Naposledy upravil(a) sviznik dne čtv 17.10.2013 14:13, celkem upraveno 1 x.
pedro006

Re: Banggood - doba dodání

#2 Příspěvek od pedro006 »

Zdar, kupoval jsem tam nějaký žárovky a doba dodání byla cca měsíc. Nesmíš být nedočkavý... ono to přijde.
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
Drondys

#3 Příspěvek od Drondys »

sviznik píše:Máte někdo zkušenost s dobou dodání zboží z banggood.com? Nakupoval jsem tam poprvé, skladové zboží, hned druhý den to dali k přepravě a teď už to měsíc leží u toho přepravce a nic se neděje. Mají sice v podmínkách 7-25 bussines day, ale že to bude ta horní hranice, by mne v životě nenapadlo!!! Na České poště to bude ještě další týden - to jsou šílené služby. Poštovní holub by byl rychlejší.... :evil:

Podobné problémy má v současnosti i řada jiných prodejců DX, Hobbyking i další z Činy a Hongkongu.

Poté co mezinárodní poštovní služby zavedly zhruba od září přísnější restrikce na zásilky s lipolkama se nejrůznějším prodejcům nakupila spousta problémů, které zřejmě dominovým efektem ovlivňují i mnoho jiných zásilek, které ani lipolky neobsahují a přesto leží i mnoho týdnů v různých meziskladech a i když mají elektronicky přidělená podací čísla tak některé z nich ještě vůbec nejsou na poště a jejich sledovací čísla obvykle vůbec nejsou dostupná ani u výchozí pošty.

Podle posledních informací zatím nejprůchodnější zásilky jsou ty jdoucí přes Singapore post. Zásilky jdoucí přes China post a Hongkong post nabírají v řadě případů značná zpoždění někdy i přes měsíc.

Zkontroluj si jaké máš podací číslo u té tvé zásilky a zda už je viditelné ve sledovacím systému výchozí pošty. Případně to číslo napiš sem nebo mi ho pošli přes SZ a já se podívám zda k němu budou dostupné informace.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RCStudio »

Hk post chodi dobre 10dni do cr to ze ho treba hobbyking prestal pouzivat je jejich blbost
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Blurcak »

prvni zakazka 6 dolaru (4x vrtule na v929 ) neregistrovany mail nedorazila jeste je to cca pul roku
druha zakazka 80 dolaru (rkm4) registrovany mail doba dodani cca 8dni obednano nekdy pred trema tydnama
treti zasilka 6 dolaru (zdroj 5V3A mUSB) registrovany mail pred tydnem odeslano do CR zatim cekam

Nevim jak je to z cenou postovneho u vetsich zasilek, ale i kdyz je cena zdroje 4 dolary a postovne 2
tak furt to v prepoctu vyjde na 110kc z ciny vs. (300kc za 5V/3A+60kc za microUSB kabel+prace s prepajenim kabelu)
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
--Sx--

#6 Příspěvek od --Sx-- »

U nás je zásilka třeba za pět dní,ale záleží na tom jak dlouho leží na celním skladě,tam se to pohybuje v řádu týdnů.
T-Rex 450PRO + MB
DX6i
Drondys

#7 Příspěvek od Drondys »

janekx píše:HK post chodi dobre 10dni do cr to ze ho treba hobbyking prestal pouzivat je jejich blbost

Bohužel zdaleka nejen Hobbyking. Zpoždění přes měsíc kdy zásilky už mají dávno přidělená podací čísla přes Hongkong post, ale ta stále nejsou viditelná v žádném sledovacím systému se v současnosti vyskytují i u zásilek od jiných prodejců než Hobbyking viz třeba krtek2k má dvě zásilky od dvou různých jiných eshopů (goodluckbuy a sunnysky-online) a obě mají už dávno (cca před měsícem) přidělená podací čísla přes Hongkong post a dodnes pořád nedoručeno a nejsou ani viditelná na Hongkong post. Mior má dvě zásilky z Hobbykingu, které mají taktéž dávno přidělená podací čísla přes Hongkong post a také už je to měsíc a nic se neděje. Mior už psal i na Hongkong post a tam mu sdělili, že ty balíky zatím vůbec nedostali. Problém je tedy v tom, že i jiní prodejci než Hobbyking přidělují zásilkám podací čísla přes Hongkong post, ale pak ty zásilky zůstávají ležet někde v meziskladech u těch prodejců a nedostávají se vůbec na poštu.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od corsair »

Dnes dorazil unašeč po 24 dnech -zásilka bez sledovačky. Takže v normě dle jejich webu kde udávají 25 dní.
vaclav32

#9 Příspěvek od vaclav32 »

Objednal jsem 12.12.2013 a zatím čekám a čekám....
pedro006

#10 Příspěvek od pedro006 »

Asi mám rekord - 30.12. jsem objednal mikro kvadrokoptéru + 5 náhradních baterií. 13.1. dorazily baterie a 14.1. kvadro. to je pr.el..., a lítání s ní taky.
ferkovelký

#11 Příspěvek od ferkovelký »

Já som tiež nakupoval tu u modelárov,až pokiaľ som sa od vás nedozvedel o tomto činskom internetovom obchode.
tovar si odtiaľ už objednávam pravidelne.dodacia doba je 10 až 20 pracovných dní.ale s radosťou počkám,keďže je to až o 50. a viac percent lacnejšie ako u nás za ten istý tovar.

odporúčam každému. :D
Miri60

#12 Příspěvek od Miri60 »

Ja tu kupujem pravidelne. Moje posledné objednávky/dodávky boli
2.1.2014 /21.1.2014
2.1.2014 /22.1.2014 (14.1.2014 pečiatka colnica SK)
10.1.2014/23.1.2014
všetko bola obyčajná pošta (malé balíčky bez track nr.). Ale mal som už aj 5 týždňovú dobu dodania.
petrovo

#13 Příspěvek od petrovo »

Zkouším tento obchod a měl bych otázku, zda po volbě poštovného "Uk Standard International Shipping: US$1.29" dostanu sledovací číslo zásilky, či nikoliv. Dále by mne zajímalo, zda toto u nás doručuje Česká pošta. Možná jsem na stránkách něco přehlédl - nemám s tímto e-shopem zatím praktickou zkušenost a první objednávku mám ve stavu "Ready to process" od včerejšího večera.

A jedna poznámka nakonec - jejich poštovné je "snové", doufám že i rychlost a spolehlivost dodání ...
pedro006

#14 Příspěvek od pedro006 »

petrovo píše:Zkouším tento obchod a měl bych otázku, zda po volbě poštovného "Uk Standard International Shipping: US$1.29" dostanu sledovací číslo zásilky, či nikoliv. Dále by mne zajímalo, zda toto u nás doručuje Česká pošta. Možná jsem na stránkách něco přehlédl - nemám s tímto e-shopem zatím praktickou zkušenost a první objednávku mám ve stavu "Ready to process" od včerejšího večera.

A jedna poznámka nakonec - jejich poštovné je "snové", doufám že i rychlost a spolehlivost dodání ...

Běžně dodává Česká pošta, zásadně využívám free shipping, ale je pravda, že většinou objednávám za pár stokorun.
Doba dodání je velice nepravidelná, ale zatím vše došlo.
ferkovelký

#15 Příspěvek od ferkovelký »

neviem ako je to d platením cla.od koľko sa platí?ako a komu.a čo DPH?
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“