HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno
6 kanálová vysálačka i přijímač lze v pohodě využít ikdyž ti chybí 7. kanál pro záchranu!
Gyro vrtulky vyhoď z nastavování v rádiu a to takto:
Při použití externího přijímače nezapojit kanál gyra vrtulky a místo gyra vrtulky zapojit kabel gyra hlavy. Při použití satelitů, S.BUS, nebo čehokoli jiného nastavit na kanálu vrtulky "0" a kanálu gyra hlavy přiřadit číslo kanálu gyra vrtulky. No a místo gyra vrtulky potom používat gyro hlavy = záchrana.
Zisk gyra vrtulky se nastavuje poté v záložce ocasní gyro jako "výchozí zisk".
Jednoduché řešení a 6 kanálová vysílačka lze tedy úplně v pohodě použít.
Gyro vrtulky vyhoď z nastavování v rádiu a to takto:
Při použití externího přijímače nezapojit kanál gyra vrtulky a místo gyra vrtulky zapojit kabel gyra hlavy. Při použití satelitů, S.BUS, nebo čehokoli jiného nastavit na kanálu vrtulky "0" a kanálu gyra hlavy přiřadit číslo kanálu gyra vrtulky. No a místo gyra vrtulky potom používat gyro hlavy = záchrana.
Zisk gyra vrtulky se nastavuje poté v záložce ocasní gyro jako "výchozí zisk".
Jednoduché řešení a 6 kanálová vysílačka lze tedy úplně v pohodě použít.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Díky za rady - v HC3-sX je to v pohodě a gyro mám nastaveno natvrdo v jednotce a kanál gyra používám na řízení zisku gyra hlavy = režim záchrany. Problém byl pouze s Align 3GX, protože:
HC3-sX UMÍ přemapovat kanály
Align 3GX má NAPEVNO nastaveny kanály (v případě satelitu): 5. kanál governor a 7. kanál gyro.
HC3-sX UMÍ přemapovat kanály
Align 3GX má NAPEVNO nastaveny kanály (v případě satelitu): 5. kanál governor a 7. kanál gyro.
T-Rex 470LP; Logo 600SX; T-Rex 700 Gasser + Hanson 300
Něco ke konzultaci, mám zalétnutou EC 135 s mechanikou HK 450, bez vibrací a OK. Na cestě je čtyřlistá hlava a sada 4kusů polosymetrických listů. Vysílačka Optic 6, přijímač Optima 6lite. Plánuji Demona 3X. O velikosti 450 se tady moc nepíše. Je tam nějaký zádrhel? Jen mi nejsou jasné satelity, soused má jeden na střeše, ale na helinu je moc velký
.
- Screwball671
S Hitecem chceš řešit satelity? Ty má mimo tvého souseda jen značka Spektrum, takže je neřeš.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
OK, neřeším.
-
michal.zdarsky
Jak dostat na ukazatele polohy kniplu v softwaru 0. Nyní mi křidélka a směrovka ukazují 1% v neutrálu, mám použít subtrim ve vysílači nebo to neřešit. Díky
V menu diagnóza se nastavuje rádio.
Takže nejdřív nastavit v rádiu subtrim, aby bylo všude nule, když jsou kniply v neutrálu.
Dále nastavit v rádiu reverzy, aby vše chodilo správným směrem.
No a na konec v rádiu nastavit koncové body tak, aby bylo v krajních polohách -100% a +100%.
Takže nejdřív nastavit v rádiu subtrim, aby bylo všude nule, když jsou kniply v neutrálu.
Dále nastavit v rádiu reverzy, aby vše chodilo správným směrem.
No a na konec v rádiu nastavit koncové body tak, aby bylo v krajních polohách -100% a +100%.
bavarianDemon 3X a 3SX
-
michal.zdarsky
Jasný, děkuji.
Bylo by možné dát nový odkaz na video s nastavováním programu pro Demona? Původní odkaz je nefunkční.
Původní videa jsou smazaná z důvodu, že jsou nová, která budou každým dnem vystavena. Přeci jenom je potřeba zachytit vývoj, který se děje.
Vydržet prosím. Bude to stát za to
Vydržet prosím. Bude to stát za to
bavarianDemon 3X a 3SX
OK dík za info. Chtěl jsem si jen zkontrolovat základní nastavení které jsem udělal za pomoci návodu od F1 Rocket a samozřejmě počeštěného softu s nápovědou. Pokud se video připravuje tak v pohodě asi jsem to někde přehlédl 
Má zde někdo Optic 6 a Demona 3X? Jedná se o max. výchylky, nemohu se dostat na 100%. Jen 95%. Mám to řešit?
hosa píše:Má zde někdo Optic 6 a Demona 3X? Jedná se o max. výchylky, nemohu se dostat na 100%. Jen 95%. Mám to řešit?
Podle mě by to mělo jít. Teď je jenom otázka jak vypnout v Opticu nějaké mixy, nebo limity, pokud to jde.
Pokud to nepůjde, tak vše nastavit na 95%, aby to bylo všude stejné a nebude URČITĚ vůbec problém.
bavarianDemon 3X a 3SX
Vrátil jsem se do nastavení cykliky 12O, tam to porovnal, zlepšilo se to na obě strany, ale dál nevím.
hosa píše:Vrátil jsem se do nastavení cykliky 12O, tam to porovnal, zlepšilo se to na obě strany, ale dál nevím.
NESMÍŠ MÍT NASTAVENOU DESKU CYKLIKY 120° v rídiu!!!!!
Když pohneš kniplem výškovky, tak se ti v menu diagnoza muze pohnout jen teploměr výškovky a nic jiného. Stejně to platí i u křidélek!
Ve vysílači musí být deska cykliky H1, nebo normál...prostě ta nejzákladnější.
Když to nejde, tak pro křidélka, výškovku, směrovku i kolektiv dej 95%, aby to bylo všude stejné. Problém to rozhodně není!
bavarianDemon 3X a 3SX