nechci ty zápisky nijak upravovat, měnit a něco dopisovat, takže to asi uplně srozumitelné vždycky nebude, nejsem žádný spisovatel, tak to snad pochopíte, teda pořád je tu i ta možnost to vubec nečíst. pokud to nějak zvládnu, pokusil bych se to prokládat oskenovanejma fotkama, což pro mě bude nejspíš hodně velikej technickej problém
------------------------------------------------
takže jak k tomu došlo, bylo tady v Čechách tenkrát v létě zrovna hnusný počasí, měli jsme s manželkou odjet na dovču na chatu na Slapech a pořád jsme se nemohli rozhodnout, jestli joo, nebo néé, nakonec padlo rozhodnutí, že na to prdíme, Alča šla v pondělí ráno do práce, já se doma nudil a napadlo mě se podívat, jak je na Slovensku, tam bylo podle předpovědi docela hezky, tak mě napadlo zjistit kdy jede na Slovensko vlak, nějakej Košičan tam jel, tak jsem koupil mapu Slovenska, zabalil a Aleně zavolal, že se nejpozději za 3 neděle vrátím--detaily toho rozhovoru si již nepamatuji, ale asi ji to přišlo taky jako dobrej nápad, páč jinak bych asi nejspíš neodjel, možná z toho nebyla uplně nadšená, ale vzhledem k tomu, že jsme v té době jezdili na kolech trempovat s rodinou vcelku často, tak to nebrala jako momentální pomatení a nijak určitě neprotestovala.
takže 6.8 2001 a odjezd vstříc dobrodružství směr Liptovský Mikuláš