Cenník a kvalita modelov od firmy Royal-model
Cenník a kvalita modelov od firmy Royal-model
Ahojte, neviete kde by som našiel cenník modelov od tejto firmy?
Web maju taky pofiderny ale celkom by ma zaujímali ceny a aj kvalita stavebníc. Pre rok 2014 maju akési novinky, zaujal ma L-23, tak hlavne preto sa pýtam.
Díky
Web maju taky pofiderny ale celkom by ma zaujímali ceny a aj kvalita stavebníc. Pre rok 2014 maju akési novinky, zaujal ma L-23, tak hlavne preto sa pýtam.
Díky
Re: Cenník a kvalita modelov od firmy Royal-model
Co se zkusit poslat e-mail a zeptat se na ceny přímo RM? Obvykle je to nejjednodušší řešení.
Dej mi mejla a ja ti ho preposlu....
Kovarik vyrabi jenom na export, u nas prodejce nema. Cili pokud neco chces tak si o cenu napis a pro ero osobne do Ov-Vitkovic. Ja sem s jeho letadly spokojeny. Nektere jeho veci prodava treba espritmodel.com Nak
Díky, mail som im samozrejme písal. Ale chcel som vedieť aj o pevední a kvalite stavebníc a na to mi Nak odpovedal.
No, do Ostravy to zrovna blízko nemam, ale díky za info, pomohla aj táto informácia.
No, do Ostravy to zrovna blízko nemam, ale díky za info, pomohla aj táto informácia.
já jsem si s nimi taky dopisoval (před 4 roky)a poslali mi normálně poštou REBELA (dnes už ho neprodávají) https://picasaweb.google.com/1179495702 ... RoyalModel
je smutné, že ho mám stále v krabici a pořád mi nezbývá cas ho postavit.....
jen jsem opravil ty náběžné hrany.
ale jsou to 4 roky zpět a Rebel byl už v té době výběhový model....takže kvalita zpracování šla určitě nahoru, protože jinak by tu asi už nebyli
je smutné, že ho mám stále v krabici a pořád mi nezbývá cas ho postavit.....
ale jsou to 4 roky zpět a Rebel byl už v té době výběhový model....takže kvalita zpracování šla určitě nahoru, protože jinak by tu asi už nebyli
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
to si ale koupil jako nějakou B jakost ne ?
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Docela mazec co?
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
Milan Nes píše:to si ale koupil jako nějakou B jakost ne ?
nevím možná, spíše si myslím že to byly poslední kusy na skladě a tak zbyly na mě ....nehledal jsem maketu ,chtel jsem něco co tvarem připomíná velký větroň. Za ty záseky v křídle se pan Kovařík omluvili, že se to muselo stát cestou....
těším se jak Rebela dám dohromady a protáhnu ho v povětří...ale kdy ho postavím
Nechci Royal-modelu dělat špatnou reklamu je to už dávno.....
upřímně tohle je uplně jedno, to že je poslední kus takhle odfláklej .. tak ho přeci neprodám a buďto prodám jako B nebo hodim do kotle 
já si vždycky vzpomenu na Michala Vágnera ... jak on prodává B kvalitu ... dá ti to do ruky, řekne že všude musíš hlavně kdyžtak říct že to je B čko ... hledáš 10 minut a nenajdeš sebemenší kaz, pak ti řekne že tady je pár bublinek a že to nemůže přeci prodat jako A nebo že tady projel dremlem, opravil to a přestříkal to = smrtelník by na to nepřišel :-d
asi mám jiný nároky
já si vždycky vzpomenu na Michala Vágnera ... jak on prodává B kvalitu ... dá ti to do ruky, řekne že všude musíš hlavně kdyžtak říct že to je B čko ... hledáš 10 minut a nenajdeš sebemenší kaz, pak ti řekne že tady je pár bublinek a že to nemůže přeci prodat jako A nebo že tady projel dremlem, opravil to a přestříkal to = smrtelník by na to nepřišel :-d
asi mám jiný nároky
SOVA is YouR CO-pilot
Ja mel od nej Projectile, provedeni bez chyby a to sem na to hahlivej. Litala skvele, jako po kolejich. To ze sem ji prodal byla chyba. Ted mam prototypoveho Demona coz je hodne odlehcena verze Projectile. S ostatnimi modely zkusenost nemam, a ani nevim jak dobre ma kompozitni era jako napr. Snipp (ktery by se mi libil slusne nalozeny). Dilnu ma velmi slusnou a vzhledem k tomu ze exportuje ven si urcite nejaky excesy s kvalitou dovolit nemuze. Nak
Zvažoval jsem, zda se této vaší debaty zůčastnit, ale nakonec proč ne? Na zahraničních forech se mi to osvědčilo, tak můžu reagovat i zde.
Kauza Rebel: Vůbec si nemyslím, že je ten model perfektní. Není. Zejména na laminátových dílech je vidět, že formy jsou na konci své životnosti. Proto se taky ty modely vyprodávali za cenu, která i s poštovným nepřesáhla 3000. Jiné modely RM této velikosti stojí o tisíc, ale spiše o dva více. Taky se domnívám, že s nevelkým úsilím z toho jde stále postavit pěkný model. Taky si nemyslím, že v reálu ty díly vypadají až tak zle. Ona fotka otřepu, který má v realitě 0,5 -1mm, tak díky zvětšení přes půlku monitoru opravdu vypadá jak velehory. Tím nechci omlouvat, že tam ten otřep je.
Pokud má pan Nes jiné nároky, zcela tomu rozumím a respektuji. Jsem přesvědčen, že i jeho nárokům umíme vyhovět. Taky bych si ovšem v tom případě i já dělal jiné nároky na cenu takového modelu.
Zde na foru jsem našel 3-4 ohlasy na naše modely, posuďte sami, zda negativní:
Cobra - viewtopic.php?f=15&t=8427&p=95178&hilit=royal+model#p95178
ASW-28, ASG, B4 - viewtopic.php?f=23&t=36465&hilit=royal+model
Letu zdar!
Petr Kovařík, RM
Kauza Rebel: Vůbec si nemyslím, že je ten model perfektní. Není. Zejména na laminátových dílech je vidět, že formy jsou na konci své životnosti. Proto se taky ty modely vyprodávali za cenu, která i s poštovným nepřesáhla 3000. Jiné modely RM této velikosti stojí o tisíc, ale spiše o dva více. Taky se domnívám, že s nevelkým úsilím z toho jde stále postavit pěkný model. Taky si nemyslím, že v reálu ty díly vypadají až tak zle. Ona fotka otřepu, který má v realitě 0,5 -1mm, tak díky zvětšení přes půlku monitoru opravdu vypadá jak velehory. Tím nechci omlouvat, že tam ten otřep je.
Pokud má pan Nes jiné nároky, zcela tomu rozumím a respektuji. Jsem přesvědčen, že i jeho nárokům umíme vyhovět. Taky bych si ovšem v tom případě i já dělal jiné nároky na cenu takového modelu.
Zde na foru jsem našel 3-4 ohlasy na naše modely, posuďte sami, zda negativní:
Cobra - viewtopic.php?f=15&t=8427&p=95178&hilit=royal+model#p95178
ASW-28, ASG, B4 - viewtopic.php?f=23&t=36465&hilit=royal+model
Letu zdar!
Petr Kovařík, RM
- boris
- Kontaktovat uživatele:
Já mám od RM Monarcha a nemůžu si stěžovat. Mám ho na rcalbumu. Letové vlastnosti i kvalita provedení výborné. A cena, za kterou jsem ho koupil - a to už bude asi 7-8 roků, tak ta byla na úrovni dnešních "kuliček" ve stejném rozpětí. Dlouho jsem ho už neviděl v nabídce RM. U nás v Pobeskydském aviatickém klubu bylo dříve více větroňů s konstrukčním křídlem z produkce RM, lítaly dobře a na kvalitu si nikdo nestěžoval.