qeex píše:V popisu právě uvádí že barometr obsahuje, ovšem je pravda že RCGroup píší že ne. Co jsem pochopil, tak barometr na držení výšky moc nefuguje, nevím jestli by tedy vubec nějak výrazně chyběl. Pokud ano, tak bych se tedy přiklonil k té V2.5 verzi a dokoupil FTDI.
Jinak k té baterce, ecalc dává čas visu 15,4min, kombinovaný let 5,6minuty. Které číslo z těchto dvou je realnější? měl jsem za to že vis se u copterů moc neliší od běžného letu. 10 minut let by mi nevadil, nemusel bych zase vozit zbytečně velkou baterku, a jen bych točil menší.
Koukal jsem, že v popisu Baro je, ale na desce jsem ho neviděl...
Mam přesně tu desku 2.5 z goodluckbuy, jak posílal kolega odkaz.
10minut let by jsi mít mohl, ale se samotným koptrem. Když na to naložíš ještě kameru a ten copter bude mít 1kg, tak ti to půjde spotřeba nahoru (a tedy i proudová zátěž baterky, kde má opět vyšší kapacita výhodu).
Mám copter s rámem X525 (60cm). Zatím používám dočasně 2200mAh baterii a je vidět, že dostává dost zabrat. Zahřívá se, rychle klesá napětí... Pokud chceš 3300mAh ber pokud možno alespoň na 25C trvalou zátěž. U tý 5000mAh by ti těch 20C mělo stačit bez problému i s rezervou...
OFF-TOPIC: Že by se barometrům blýskalo na lepší časy?
http://pandatron.cz/?3864&senzory_tlaku_mems_prozradi_i_pocet_schodu