TomasC píše:Můžete prosím připsat i prohlížeče a OS.
Předem VELMI děkuji.
Windows 7 Opera. IOS Safari.
TomasC píše:Můžete prosím připsat i prohlížeče a OS.
Předem VELMI děkuji.
celadnik píše:ahojte. Viete mi poradiť, ako si vložím do profilu odkaz na modely na rcalbum.cz ? Ako to tu majú viacerí, že pri komentári je naspodu komentu aj odkaz na rcalbum ?
Ďakujem.
Kovboj píše:Pár poznámek:
DÍKYH1N1 píše:Windows 7 Opera. IOS Safari.
Byl to jeden ze základních požadavků na novou verzi.LV píše:Inak dobrá fičura je to, že vidíš kto ti hodnotil model.
Tak to se ale VELMI pleteš. Některé hodnocení jsou překvapivé i pro mě a to myslím snesu mnohoLV píše:Hodnotenie 20-50% dávajú tí, čo si kupujú EPP hračky
. Ale je zde možnost hodnocení změnit.celadnik píše:ahojte. Viete mi poradiť, ako si vložím do profilu odkaz na modely na rcalbum.cz ? Ako to tu majú viacerí, že pri komentári je naspodu komentu aj odkaz na rcalbum ?
Ďakujem.
To naprosto netuším, třeba chtějí vložit model do budoucna nebo si jen zabrat přezdívku.LV píše:Prečo sú tam registrovaný užívatelia čo nemajú vložený ani jeden model?
Nevidím žádný zásadní přínos, kromě rozdmýchání války o horší vzájemné hodnocení. To by taky mohlo za chvilku skončit požadavkem na "mohou hodnotit jen kamarádi" nebo mohou hodnotit jen ti kterým jsem dal taky 10", atd... Musí to být jednoduché.LV píše:Osobne by som dal podmienku na hodnotenie aby musel mať užívateľ vložený aspoň jeden model.
stejný mail, informace je zde: viewtopic.php?f=3&t=57135celadnik píše:Viete mi poradiť, ako si vložím do profilu odkaz na modely na rcalbum.cz ?
celadnik píše:sorry, naposledy mi to neukazovalo, asi po tych zmenach sa to spamatalo, som si nevsimol, ze uz ho tam mam.
TomasC píše:Tak to se ale VELMI pleteš. Některé hodnocení jsou překvapivé i pro mě a to myslím snesu mnoho