Kvalita videa z té jejich kamerky mě tedy moc nepřesvědčila, na YT to sice mají "jen" v 720p (kamera umí max. 1080/30, a to je dnes málo...), ale takové video určitě v dnešní konkurenci neobstojí. Když už tam je BL gimbal, měl by být pro GP kameru...Kovboj píše:...Jen pro informaci, podobný set jako Phantom 2 Vision bude zanedlouho nabízet i Blade. Video se bude přenášet v pásmu 5,8GHz a kamera je uchycená na stabilizovaném brushless gimbalu. Cena za RTF set by měla být nižší než u srovnatelného Phantoma...
DJI - F300 Phantom 2 Vision
- gardenroute
Re: DJI - F300 Phantom 2 Vision RC set kvadrokoptéry 5,8GHz
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
už jsem ten set potkal a gimbal na blade se jmenuje G-2D a je na Ebay za 2.800,- 
kamera bud jejich ilook nebo gopro
ilook má přenos videa přímo v sobě 
kamera bud jejich ilook nebo gopro
Dnes prisla packa ovladani naklonu kamery na zadni stranu vysilace, ktera neni soucasti P2V. O vikendu vyzkousim v terenu 
DJI Phantom 2 Vision, Aerialfreaks Cyclops gimbal, upgradovaný wifi extender RE700 z P2V+
Chtěl jsem se zeptat, jak vypadá dobíjení baterie na V2 v terénu?
Je potřeba něco dokoupit?
Překvapila mne ta páčka, myslel jsem že je součástí.
Je potřeba něco dokoupit?
Překvapila mne ta páčka, myslel jsem že je součástí.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
p2v má řešeno naklápění kamery přímo aplikací v androidu (nebo apple)
Jinak to nabíjení v terénu mě také zajímá. Kolik Voltů dává ten origo stabilizovaný zdroj?
Jinak to nabíjení v terénu mě také zajímá. Kolik Voltů dává ten origo stabilizovaný zdroj?
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
Samozrejme ze u P2V funguje naklapeni kamery pomoci aplikace v mobilu. Ovsem me prijde praktictejsi packa, tak ji zkusim. Musi se tedy aktivovat 7. kanal pomoci sw ktery jsem uvadel tady o par stranek zpet. Packa je od nejakych kutilu z Ciny. Poradil mi ji Gardenroute a za 150kc za 12 dni dorazila. Origo neni k sehnani za rozumny peniz. Dam vedet jak to s ni pujde.
DJI Phantom 2 Vision, Aerialfreaks Cyclops gimbal, upgradovaný wifi extender RE700 z P2V+
A jak je to tedy s tou baterkou?
To to všichni nabíjíte doma?
Dejfak píše:A jak je to tedy s tou baterkou?
Tyjo, už půl dne Ti nikdo neodpověděl?? Co to má znamenat? Pohněte kostrou, Holomci
Jinak když zapojím veškerou fantazii, tak mě napadá např. střídač 12V/220V :-O
OFF - tak jsem to vůbec nemyslel
Spíš mne překvapuje že to nikdo neřeší.
Ani se nikdo nepokusí o nějaký bastl...
To by mne neba, přijít někam, odletět baterku a jet domu nabíjet...
Spíš mne překvapuje že to nikdo neřeší.
Ani se nikdo nepokusí o nějaký bastl...
To by mne neba, přijít někam, odletět baterku a jet domu nabíjet...
- gardenroute
Pořídit si vice baterií. Já mám v poli obvykle sebou 6 nabitých baterií, to jsou ale levnější 2.200 mAh pro P1. Chápu, že u chytré baterie pro P2 a Vision to je jiná darda, nicméně zase ale vím, že chytrá baterie se i přes originál síťový charger nabíjí tak dlouho, že nemá v poli o jejím nabíjení asi smysl přemýšlet...Dejfak píše:To by mne neba, přijít někam, odletět baterku a jet domu nabíjet...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Co jsem se dozvěděl tak kolem 3hod
Tak kdybych přijel na letiště, zalítal si s coptérem dal nabíjet a mezitím si zalétal s něčím jiným. Když někam vyrazíš na celý den, tak má smysl nabíjet venku.
Tak kdybych přijel na letiště, zalítal si s coptérem dal nabíjet a mezitím si zalétal s něčím jiným. Když někam vyrazíš na celý den, tak má smysl nabíjet venku.
Sám jsem o tom neuvažoval, kdybych byl někde na výletě, tak se budu snažit najít nějakou zásuvku 220V. V DJI ale na takové mysleli http://www.dji.com/info/releases/dji-released-the-car-charger-for-phantom-2, zatím nevím jaká je cena, ale nedělám si iluze.
já používám nabíječku Equilibrium 3.5 napájenou z auta. Program pro nabíjení LiPolek a proud 4,2A program ukončí nabíjení při 1/10 nabíjecího proudu tj. cca 96%, nabíjení z 25% na 96% cca 70 minut rozhození článků 0,02V.
Zkoušel jsem i 5A ale nabíječka vypne už při 0,5A nabytí mi ukazovalo 92% a dostala se tam za cca 50 minut a články byli rozhozený 0,1V.
Originál nabíječka ukončuje při cca 0,1A
Pokud by jsi chtěl baterii dobít na "100%" tak po skončení nabíjení přepnu nabíječ na Digital Power 12,6V a nechám dojet zbývající 4% asi 15min.
Zkoušel jsem i 5A ale nabíječka vypne už při 0,5A nabytí mi ukazovalo 92% a dostala se tam za cca 50 minut a články byli rozhozený 0,1V.
Originál nabíječka ukončuje při cca 0,1A
Pokud by jsi chtěl baterii dobít na "100%" tak po skončení nabíjení přepnu nabíječ na Digital Power 12,6V a nechám dojet zbývající 4% asi 15min.
No bezva děkuji, to jsem potřeboval.
A jak ještě prosím připojuješ nabíječku k baterii.
A jak ještě prosím připojuješ nabíječku k baterii.
-
salamander
Hadám to nebude napájať auto lanom / já používám nabíječku Equilibrium 3.5 napájenou z auta /
http://www.tatramodel.sk/rcm-pelikan/na ... jec-50w/...
http://www.tatramodel.sk/rcm-pelikan/na ... jec-50w/...