6.5ccm poletadlo

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
NoName

#16 Příspěvek od NoName »

Dik za tip ;) Swallow vypada dost slusne,koukal jsem ze ma i klapky... Rivala (160cm) snad utahne v pohode... Na hazedlo bych dal hacek do nosu smerem vzhuru,vypinaci tam nenacpu... jde to bez vypinaciho i na vlecny ? Hacker ma na strankach napsano ze snuru upevni nekam ke spoji kridel a to mi pripada ze asi na pevno.. a jeste ke "spoji kridel" mi nejde do hlavy... myslel jsem ze je ta snura nekde u podvozku,v tezisti vlecny...
RC-FLYINGTEAM

#17 Příspěvek od RC-FLYINGTEAM »

Šnůra se dává věčinou na vrch letadla.Dá se dát i nabok,ale zespodu sem to ještě neviděl.Swallou má spojovací trupku v křídle a zatu se to dá chytit.
NoName

#18 Příspěvek od NoName »

Myslim ze pristani se snurou je trosku riskantni ne ?
maxi

#19 Příspěvek od maxi »

Během mého vlekáni se mi při přistáváni nic nepřihodilo.Přistával jsem většinou na trávu.Pokud nemáš jistotu je lepší mít vypínací háček na vlečně a šnůru zhazovat.Vypinaci háček je lepší na různe krizové situace,já jsem použil háček asi z80 startu asi 4krát Nejde ani tak o vlečnou , ale o větron v začátcích,když jsem neměl vypinaci háček a na větroni selhal (špatně řešene vypinání) ,tak jsem sedal jenom s trupem větroně.
NoName

#20 Příspěvek od NoName »

oops :) myslel jsem ze bych do trupu vepredu vetknul hacek smerujuci kolmo vzhuru a "vypinal" bych potlacenim
maxi

#21 Příspěvek od maxi »

To to řešení jsme měli no tom hazedle a fungovalo to jenom těsně po startu to může být nebezpečné,ale nikdy se nic nestalo.Při te rychlosti to je okamžik a jsi v bezpečné výšce.
helbo
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od helbo »

nazdar pepan som v skole a s tym hacikom si sa mohol kludne spytat aj mna. Tak ked budem doma mozeme pokecat a neboj urcite nieco vymyslime. Tak zatial CAU
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“