Jaká coptera pro kameru Aee Magicam Sd21

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Smrz

Jaká coptera pro kameru Aee Magicam Sd21

#1 Příspěvek od Smrz »

Mám kameru Aee MagiCam Sd21 a chceme ji využít pro natáčení pomocí coptery. Investice cca 20 tis. Kč. Koukal jsem po informacích na zdejším fóru a přikláním se k DJI, asi F305 Phantom2. Problém je, že uchycení je pro GoPro3. Nevíte, zda se dá bez nějakého velkého balastění držák upravit a použít. Nebo jestli doporučíte něco jiného, rád si nechám poradit.
Děkuji
Bafík

Re: Jaká coptera pro kameru Aee Magicam Sd21

#2 Příspěvek od Bafík »

Používám také kamerku AEE s gimbalem původně pro Go pro.Rozměrově jsou stejné,jen čočka je uprostřed.
Přílohy
20140227_204634.jpg
Smrz

#3 Příspěvek od Smrz »

Bafík píše:Používám také kamerku AEE s gimbalem původně pro Go pro.Rozměrově jsou stejné,jen čočka je uprostřed.

Dík za zprávu, co to je za gimbal? Koukal jsem, že poslední modely mají přes tělo kamery upevnění nějakým třmenem. Ty to máš přes stativový šroubek.
Bafík

#4 Příspěvek od Bafík »

Našel jsem ho po delším pátrání na netu a objednal. Je myslím velmi slušný,hodně bytelný,no a protože měl podélnou drážku,tak to krásně vybízelo pro stativový šroubek co byl k AEE kamerce dodáván. Myslím,že uchycení je malinko hezčí než popruhem.
Smrz

#5 Příspěvek od Smrz »

Bafík píše:Našel jsem ho po delším pátrání na netu a objednal. Je myslím velmi slušný,hodně bytelný,no a protože měl podélnou drážku,tak to krásně vybízelo pro stativový šroubek co byl k AEE kamerce dodáván. Myslím,že uchycení je malinko hezčí než popruhem.

Dík za upřesnění. Mrknu po netu.
papas

#6 Příspěvek od papas »

ahoj,das nejaky link na uchytenie pre AEE? mam ju tiez.dakujem
Smrz

#7 Příspěvek od Smrz »

papas píše:ahoj,das nejaky link na uchytenie pre AEE? mam ju tiez.dakujem

Ahoj,
já jsem nakonec koupil P2 Vision i s kamerou, ale koukal jsem, že třeba tady http://www.banggood.com/buy/gimbal.html
by se dalo něco sehnat.
I.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“