troiac píše:Zdar "Woita" co je prosim ta ten valcek co som zakruzkoval zelenou na tej tvojej fotke?
Buzzer.
troiac píše:Zdar "Woita" co je prosim ta ten valcek co som zakruzkoval zelenou na tej tvojej fotke?
a to je konkrétne koľko, tá "celkom schopna rychlost"?Ackroyd píše:v mission plannery vidim ze vyska celkom schopnou rychlostou neustale rastie
OK2BUH píše:To je nějaké divné. Když ti výška na stole samovolně roste, tak když ve vzduchu zapneš altitude hold, tak by to naopak mělo tlačit kopteru dolu.
Woita píše:Troiac:
To je beeper, pípák, který mi dává užitečné signály:Odarmování, zaarmování a ve vzduchu pak varování při nízkém napětí (docházející náboj v baterii). Moc užitečné![]()
Je pro to podpora přímo v APM, zapojí se to rovnou na vývody ŘJ (kdyby tě to zajímalo a nemohl jsi najít kam přesně, tak ti to najdu), nebo někdo to zapojuje ještě přes nějaký budič (třeba já), když to chce mít hlasitější.
Tento můj pípák je malý a lehoučký, ale taky není tak hlasitý. Jsou i větší a hlasitější (to je užitečné hlavně pro to hlášení podpětí ve vzduchu).
Woita píše:Čím máš přikrytý barometr? Máš tam molitan, který je dokonale prodyšný?