jyrry píše:... můžu ... dodat žlutý, černý a bílý mezule...
a že nekecám :-)
jyrry píše:... můžu ... dodat žlutý, černý a bílý mezule...
TomasC píše:Vím, že primárně myslíš "GPS" volné řízení, ale co třeba volné modely? Komár2 pak není model??
Zde je jasně vidět, že v tom není jasno.
To co napsalo ÚCL je prima. ALE je to pohled ÚCL. Se záměry a touhami ÚCL. Rozhodně to automaticky neznamená, že má ÚCL pravdu.
graup15 píše:re ZDZD
FPV neletí slepě někam,ale letí tam kam chce pilot co ho řídí!!
JMalik píše: .....Podstatné je, že je mimo přímý vizuelní kontakt pilota .
graup15 píše:Taky je to kolektivní zábava..chodí se min ve dvou,jeden s dalekohledem.
Nebezpečný je virus cholery, FPV rozhodně ne .
[/quote]ÚCL píše:Provoz bezpilotních letadel bez patřičných povolení Úřadu může být předmětem sankčního řízení s možností udělení pokuty až do výše 5 000 000 Kč.
De facto nesplňujete - dalekohled, nemožnost okamžitého zásahu do řízení.graup15 píše::-) Ale to normálně děláme...brácha řídí a já triedrem sleduji let:-)
Takže de fakto splňujeme...![]()
JJ02 píše:"JMalik" .....Podstatné je, že je mimo přímý vizuelní kontakt pilota .
Nestíháš přečíst všechny nové příspěvky na celém fóru a proto jsi mimo.
De facto nesplňujete - dalekohled, nemožnost okamžitého zásahu do řízení.corona píše::-) Ale to normálně děláme...brácha řídí a já triedrem sleduji let:-)
Takže de fakto splňujeme...![]()
graup15 píše:Příklad
Není pravda..moje reakce do 0,4s...(pozor letí Malik), bráchová reakce do 0,4s...coptera zatáčí z kurzu.
1s (zaokrouhleno) je okamžitá reakce:-)
Stejně je to zábavné si tady posílat nesmysly,že? V mém okolí (okrese) je 5ks kopter...na 60km/2. Šance,že se někdo s něčím potká je stejná jako,že mi trefí meteorit. To,že má někdo fobii s naprosto mizivého ohrožení,je pouze jeho problém..můj ne:-)