High performance-prostě kompozity a vše technické
Re: High performance-prostě kompozity a vše technické
no ta když tu má být, tak i nějaké náladovky 
PS..jsem netušil,že Power Lab6 je tak malinký, oproti osmičce je výrazně menší.
Mně zase už dorazily destičky na připojení konektorů do Vikinga FPV. Potřebuji naprosto perfektě fixovat video kabel k VTx vysílači. Vzadu u VTX bude malý Deans konektor a vepředu větší bílý MPX (ano i toto jsou MPX konektory) Kabel (sténěný) pak povede pod vrchní stranou trupu.
Nevím jestli to už tu bylo,není to nic objevného. Ale nějak se mi nelíbí ty plastové mikro-vidličky na Corado.
Jsou samozřejmně plně funkční a ověřeně to funguje. Ale prostě mi nedalo tam zkusit dát klasický M3 grip z F3B a kovovou vidličku. A hurá,jde to.
Jen je nutné ze strany kde vidlička zajíždí pod horní stranu křídla,vybrousit ve vidličce vybrání. (podobné, jako se dělá na straně u serva , ale na obrácené straně.)
Jsou samozřejmně plně funkční a ověřeně to funguje. Ale prostě mi nedalo tam zkusit dát klasický M3 grip z F3B a kovovou vidličku. A hurá,jde to.
Jen je nutné ze strany kde vidlička zajíždí pod horní stranu křídla,vybrousit ve vidličce vybrání. (podobné, jako se dělá na straně u serva , ale na obrácené straně.)
graup15 píše:... destičky na připojení konektorů .....
pěkné... znám toho frézaře?
jyrry.webnode.cz
Znáš..
A když koukám co tvoří,tak vždy padnu na zadek..na něj ani ty ani já nemáme. ...
Dneskq jsem u něj byl a koukal na hydropneumatický podvozek pro 12kg větroně..umělecké dílo!!!!
Dneskq jsem u něj byl a koukal na hydropneumatický podvozek pro 12kg větroně..umělecké dílo!!!!
-
petrajksner
Jaké plastové mikro-vidličky, myslíš? M2 MP - JET?
petrajksner píše:Jaké plastové mikro-vidličky, myslíš? M2 MP - JET?
Jj: http://www.mpjet.info/market/index.php? ... cts_id=261
Já prostě ty serva mám rád

Maximálně se osvědčily do motýla F3B-E, proto jdou i do motýla Corada.
PS...(re Hokej).dobře jsme udělali,že máme Corada se servy v trupu ,můj už mám hotový (na zkoušku jak to vyjde) a těžiště je naprosto perfektně)) A V tail zůstává pěkně čistý.
Destička držící Futaby 3156 je vlepená CA lepidlem BSI, následně přelaminovaná sklem do plochy. Zespodu ještě je 2mm pásek laminátu. Závit šroubků M2 pak je nejenom v překližce, ale i v laminátu. To červené je tekutá guma PlastiDip, na zajištění proti povolení.
re BKSL
Nenutím ti dávat do Corada tak drahá mikro serva, ale na tyto jse spoleh a naproto perfektě středí!!!
Maximálně se osvědčily do motýla F3B-E, proto jdou i do motýla Corada.
PS...(re Hokej).dobře jsme udělali,že máme Corada se servy v trupu ,můj už mám hotový (na zkoušku jak to vyjde) a těžiště je naprosto perfektně)) A V tail zůstává pěkně čistý.
Destička držící Futaby 3156 je vlepená CA lepidlem BSI, následně přelaminovaná sklem do plochy. Zespodu ještě je 2mm pásek laminátu. Závit šroubků M2 pak je nejenom v překližce, ale i v laminátu. To červené je tekutá guma PlastiDip, na zajištění proti povolení.
re BKSL
Nenutím ti dávat do Corada tak drahá mikro serva, ale na tyto jse spoleh a naproto perfektě středí!!!
Do Ariany V6 pro jsem zvolil pohon Mega 16401/4,2:1 Kontronik na 4S 2600mAh a vrtuli RF 16/16 na kuželu RF 36/0st offset
Teda dělá to kravál neskutečnej:-) Na studené baterky je odběr 130A. (na teplé to pújde až ke 150A) Takže do rozsahu čidla se vejdu. Ještě přidělám to měření otáček a pohon jde do trupu Ariany. Ten je již komplet vylaminovaný uhlíkem (resp tam kde je to vhodné).
PS..pro majitele..po kompletním odzkoušení,samo přehodím komunikaci čidla na Graupner Hott
Teda dělá to kravál neskutečnej:-) Na studené baterky je odběr 130A. (na teplé to pújde až ke 150A) Takže do rozsahu čidla se vejdu. Ještě přidělám to měření otáček a pohon jde do trupu Ariany. Ten je již komplet vylaminovaný uhlíkem (resp tam kde je to vhodné).
PS..pro majitele..po kompletním odzkoušení,samo přehodím komunikaci čidla na Graupner Hott
16 na 17 až třeba později, myslím,že to pro začátek bude stačit.
Ale stejně...Ariana má nadčasový design . Škoda,že formy na model už jsou za koncákem .
PS..malý kvíz..co je to červené na poslední fotce?

Ale stejně...Ariana má nadčasový design . Škoda,že formy na model už jsou za koncákem .
PS..malý kvíz..co je to červené na poslední fotce?
Krabice na elektronkovy retro RC vysilac.....??? 
Bedna na TV z roku 1974?
Jinak pro mě byla Ariana opravdu super škola! Stari forem jsem neřešil, jen jsem lítali a pristaval;)
Jinak pro mě byla Ariana opravdu super škola! Stari forem jsem neřešil, jen jsem lítali a pristaval;)
A co takhle ?
Je to ještě před barvou..jen ve stříkacím základu.
Me to doslo, ale nechtel jsem chytracit