Dobrý Tablet
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Dobrý Tablet
Jen tak namátkou, nemáte někdo typ na dobrý tablet, tak okolo 10k potřebuji dobrý displej, zvuk a pokud možno všechny senzory (polohové, gyro, magnetic atd...). Měl jsem zálusk na Toshiba Excite Pro, Lenovo a Prestigo nechci.
Re: Dobrý Tablet
Zajimalo by me, proc ne Lenovo 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Já používám Samsung galaxy note 2 10.1 a absolutní spokojenost
z Lenova bych si nic nevybral, a potřebuji s androidem tak že iPad taky ne 
Android je rakovina... To už raději widle na Lenovu.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
H1N1 píše:iPad air:-)
..bohužel jsem ho koupil
Jen na serfování po netu, trocha pošty, fotky-kreslí docela hezky,
Neumí adresáře, klávesnici nelze vyměnit ...neumí překládat stránky na netu...abych to někam kopíroval a tam teprve překládal...na to nemám nerva!...
Neumí hlasové zadávání, klávesnice např. nemá čárku-to je nutno řešit přechodem do číslic, nebo "škrtnout" o V....zlatá swift key a její predikce češtiny....
Pro mne zklamání...
Umi vse co pises. Jen si nejsem jisty s tim prekladem, ten nepouzivam. A Siri stejne umi jen anglicky:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Jedinej trošku rozumnej tablet s Androidem je Nexus.
co mi na něm dost vadí že nemá slot pro sdhc...pavelxy píše:Jedinej trošku rozumnej tablet s Androidem je Nexus.
Cloud má dnes skoro každé zařízení v mobilu taky, a je to hned druhá věc co po Applu nesnáším 
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
2952 píše:[quote="H1N1"]iPad air:-)
..bohužel jsem ho koupil
Jen na serfování po netu, trocha pošty, fotky-kreslí docela hezky,
Neumí adresáře, klávesnici nelze vyměnit ...neumí překládat stránky na netu...abych to někam kopíroval a tam teprve překládal...na to nemám nerva!...
Neumí hlasové zadávání, klávesnice např. nemá čárku-to je nutno řešit přechodem do číslic, nebo "škrtnout" o V....zlatá swift key a její predikce češtiny....
Pro mne zklamání...[/quote]
A vis taky ze to ma neco jak app store a daji se do toho bud koupit nebo zdarma stahnout ruzne aplikace ktere umi vse co si vyjmenoval?
Quis custodiet ipsos custodes?