Air beaver arf robbe 2569
Air beaver arf robbe 2569
Ahoj , kdo má zkušenosti s Air beaver arf robbe 2569 a poradí jaký je nejlepší přijímač a vhodná lipobaterie. Díky
- MarthiR
Re: Air beaver arf robbe 2569
mám dotaz, myslíš tenhle kousek z epp ? http://www.jino.cz/air-beaver-arf-robbe-2569-9026.html
http://www.jino.cz/beaver-epp-1520mm-arf-9584.html
Kolega má tohodle a lítá tam bud to 3č.1800mAh nebo 2200mAh
Lítá cca 25 minut.
Stím přijmačem sem to nepochopil
žádný není nejlepší ale o přijmači to není.. takže otázka jakou máš vysílačku?
http://www.jino.cz/beaver-epp-1520mm-arf-9584.html
Kolega má tohodle a lítá tam bud to 3č.1800mAh nebo 2200mAh
Lítá cca 25 minut.
Stím přijmačem sem to nepochopil
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Pre info obidva su rovnake nie je tam ziadny rozdiel mozno v cene ...Odporucam bateriu min. 2200 mah a v pohode na 15 min. pri kludnejsom poletovani aj viac....Je to super ero...vie lietat aj pomaly aj rychlo....a je nazaludne takze odporucam.....
- MarthiR
Tak těch rozdílu tam bude víc než si myslíš, hlavně v ceně, ve zbarvení a pak jedno je od firmy ROBBE a druhé od pelikána
z 3č. 2200mAh uplně v pohodě 20 minut při klidném lítání a bezvětrném počasí i díl
Při setmění jdou krásně vidět poziční a přední světlo.
Možná bych dal spíše vysokosvítivé diody (lepší viditelnost) Jinak jak píše kolega, hodné éro a na klapkách nezkutečně pomalé
Při setmění jdou krásně vidět poziční a přední světlo.
Možná bych dal spíše vysokosvítivé diody (lepší viditelnost) Jinak jak píše kolega, hodné éro a na klapkách nezkutečně pomalé
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Ahoj
Mal som obidva jasne farba rozdielna ale elektronika presne na vlas rovnaka ziadny rozdiel ale ako pises je to fakt dobre ero ja som jedno rozbil a druhe predal lebo som sa nevedel zmestit do koze a robil som somariny cim nizsie a rychlejsie bolo moje heslo no a potom som len zhanal igelitky....) Letu zdar....
Mal som obidva jasne farba rozdielna ale elektronika presne na vlas rovnaka ziadny rozdiel ale ako pises je to fakt dobre ero ja som jedno rozbil a druhe predal lebo som sa nevedel zmestit do koze a robil som somariny cim nizsie a rychlejsie bolo moje heslo no a potom som len zhanal igelitky....) Letu zdar....
Nabízím tento kousek, téměř nový na prodej, více v sekci "Prodám".
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Já v Beaverovi lítám aku 1800mAh a taky 2200mAh na těžišti to při letu znát není.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16