Jaký pořídit mobil?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
b13

Jaký pořídit mobil?

#1 Příspěvek od b13 »

Právě mi dosloužil oblíbený nikdy nezakousnutý vysouvací Sony Ericsson a stojím před volbou jaký bude jeho nástupce. Velké plotny, které musím nabíjet každý den, nechci. Potřebuji hlavně spolehlivě pracovně telefonovat, smsky a občas internet. Peníze radši dávám do našeho koníčku. Díky za tip.
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký pořídit mobil?

#2 Příspěvek od rdubsik »

Ahoj,
já jsem podobný problém řešil v listopadu, měl jsem i stejné požadavky jako ty. Nakonec to vyhrál Alcatel:
http://www.mall.cz/pda-smartphone/alcat ... aven-black

Zatím šlape bez problémů, akorát mě vadí mizerný foťák a nulová zákaznická podpora ze strany výrobce.
igorb

#3 Příspěvek od igorb »

telefony na telefonovanie sa uz nevyrabaju, budes nadavat :- ))))
... ale viem presne co mas na mysli, aj na co si zvyknuty, absolvoval som to iste, nasiel som az na treti pokus ... ak nie si rozhodnuty urobit downgrade na nieco co sa este stale nazyva telefonom, ale zmiereny s osudom androida alebo podobnych nezmyslov, skus sa kukat po sony skatulkach, inak ta klepne :-P
beka

#4 Příspěvek od beka »

igorb píše:telefony na telefonovanie sa uz nevyrabaju, budes nadavat :- ))))
... ale viem presne co mas na mysli, aj na co si zvyknuty, absolvoval som to iste, nasiel som az na treti pokus ... ak nie si rozhodnuty urobit downgrade na nieco co sa este stale nazyva telefonom, ale zmiereny s osudom androida alebo podobnych nezmyslov, skus sa kukat po sony skatulkach, inak ta klepne :-P

Ale vyrábějí nokia 515 dobry fotˇáka jednoduchy
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
igorb

#5 Příspěvek od igorb »

az na to ze clovek co roky pouziva sony za nokiou ani nepachne a naopak ... zvyje zvyk, preto som skoncil u maleho androida, raz k tomu dosjt muselo :- ))
beka

#6 Příspěvek od beka »

igorb píše:az na to ze clovek co roky pouziva sony za nokiou ani nepachne a naopak ... zvyje zvyk, preto som skoncil u maleho androida, raz k tomu dosjt muselo :- ))

Tak takovy problém nemám, už jsem měl několik různych značek i nějakou čínu.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

b13 píše:...občas internet

Když jsem něco takového hledal tak jsem nenašel v oficiální distribuci žádný "normální" telefon, co by uměl wifi připojení :-(
RedAce

#8 Příspěvek od RedAce »

b13 píše:Velké plotny, které musím nabíjet každý den, nechci.

Chodíš večer spát? Čistíš si předtím zuby? Odkládáš hodinky na noční stolek? Nařizuješ budík? Je takový problém k tomu přidat třívteřinový chvat, kterým bodneš do telefonu nabíječku? Nějak nechápu tu touhu po týdenní výdrži baterie, když přes noc mobil stejne leží na jednom místě a může se přitom v klidu nabíjet.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AR1 »

Pokud budeš používat mobil i pro účely práce, tak třeba zjistíš, že jsi musel odjet na služebku a musíš přespat. A budeš smutně koukat na mrtvej mobil, protože jsi si nestihl vzít nabíječku.
Jistě není problém večer telefon nabít, problém je mít stále u sebe to dobíjení.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
igorb

#10 Příspěvek od igorb »

woe je rozdiel ked niekam idem mysliet na to kam ulozim na noc seba a este k tomu kam zapichnem mobil ... podobneho a mozno takeho isteho sonyho slajdra mam a nabijam ho len cez vikend ... a ked niekam idem tak ho proste nabijem a nestaram sa ... a ked idem fakt na dlho, zoberiem druhu baterku, anie ze riesit nejake nabijacky :mrgreen:

.. k androidu som si musel dokupit externu baterkovu nabijacku ... to je za trest

yo a mimichodom, mam ho asi 6 rokov a uz sa davno ten konektor na nabijanie rozsypal, som zvedavy ako lho vydrzi konektor ktory zapichnem kazdy den namiesto raz za tyzden :mrgreen:
JMalik

#11 Příspěvek od JMalik »

RedAce píše:
Chodíš večer spát? Čistíš si předtím zuby? Odkládáš hodinky na noční stolek? Nařizuješ budík? Je takový problém k tomu přidat třívteřinový chvat, kterým bodneš do telefonu nabíječku? Nějak nechápu tu touhu po týdenní výdrži baterie, když přes noc mobil stejne leží na jednom místě a může se přitom v klidu nabíjet.

Současné mobily tvoří dementi, kteří preferují, aby to mělo milion funkcí, které vůbec nepotřebuješ a zapoměli na to, že ta krabička se jmenuje telefon. Mě by třeba stačilo, kdyby to umělo přijímat a vydávat hovory, SMS bych bral už jako bonus. Hlavně přehledný seznam s volbou obsaženého slova, čb displej - větší a vydrželo to měsíc, zamknout, odemknout přepínačem........., hlavně abych nemusel obsluhovat další krám s baterkou každý den.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
meresjev.007

#12 Příspěvek od meresjev.007 »

Hmmm, divím se odpovědi JMalika. To se pak vraťme o 200 let zpět a nemusíme tady řešit tisíce problému, které vyvstávají z nezadržitelného pokroku. :roll:
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od jozefbb »

Tvoje poziadavky presne splna Aligator :o
AR1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od AR1 »

meresjev.007 píše:Hmmm, divím se odpovědi JMalika. To se pak vraťme o 200 let zpět a nemusíme tady řešit tisíce problému, které vyvstávají z nezadržitelného pokroku. :roll:

Ale já ho chápu. Když jsem dostal první smartfoun, tak jsem ho chtěl jebnout do kanálu. Plno blbin, ale než jsem z něj zavolal, tak jsem zestárnul. Dnes už bych neměnil, naučil jsem se s ním, ale třeba manželce ho rozmlouvám a ona ho ani nechce, když vidí, co s tím je práce. Proč být sluhou mobilu. Dneska mám všude nabíječky, v autech, v kanclu, doma, furt nabíjím, protože telefon aktivně používám a mě prostě den bez nabíjení nepřežije.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
jio

#15 Příspěvek od jio »

Mám stejné nároky na telefon jak Malík. A i ty SMS používám jen pro doručení potvrzovacího kódu při platbě v bance.

Ono se také už ale mění názvosloví a proto je spíše důležitější to Smart než to mobilní telefon. Holt se to rozdělilo na 2 větve - mobilní telefon a mobilní počítač, který umí navíc i funkci telefonu.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“