Miniprotos, informace, triky, nastavení
Re: Miniprotos, informace, triky, nastavení
Pokud jde o osazení, doporučuju mrknout na toto vlákno na HF: http://www.helifreak.com/showthread.php?t=261127 - dost lidí lítá s nějakým 40 ESC... dokonce jsem zahlídnul jeden s Kontronikem. Vyměnit ho můžeš vždycky...
Tak už ho dostav a přejdi z visu do letu
Tak už ho dostav a přejdi z visu do letu
Není čas, místo toho serizuji v práci skutečné ec-135
Tak dnes dodelano, zaviseno, dojmy z hc3....musel jsem stáhnout ocas. Gyro na 30% AVCS.... Citlivost hlavy, spíše experimentuji , přeci jen se do letu ještě neodvážim... Překvapila me citlivost na cyklistů a kolektiv, budu to muset v sestupu otupit. Křidélka stabilizují OK, ale vop musím dost korigovat, čekal jsem větší stabilitu... Opět mrknu do setupu.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mě nebavilo kupovat pořád nové gumičky do kabinky tak MP dostal dáreček.. Muselo se to trochu upravit aby to na MP pasovalo a hlavně fungovalo ale myslím že to bude dokonalé a už nikdy nebudu kupovat gumičky
..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Arcicorsa píše:Tak už mě nebavilo kupovat pořád nové gumičky do kabinky tak MP dostal dáreček.. Muselo se to trochu upravit aby to na MP pasovalo a hlavně fungovalo ale myslím že to bude dokonalé a už nikdy nebudu kupovat gumičky..
Tak už mě nebavilo kupovat pořád nové bočnice, tak MP dostal dáreček. Muselo se to trochu upravit, aby to na MP pasovalo a hlavně fungovalo, ale myslím, že to bude dokonalé a už nikdy nebudu kupovat bočnice
Představuju Vám prototyp MiniProtose s bočnicemi ze sklotextilu a chtěl bych tímto poděkovat kolegovi Tsisters (RCMania) za překreslení, vyražení a trpělivost
Váha jedné origo bočnice = 16g, ze sklotextilu = 23g. Tloušťka origo = 1.3mm, ze sklotextilu = 1.4mm. Pevnost > origo.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Tak to je pěkný , vyměním výkres na bočnice MP za směrovku a protikus na logo600 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Tak to je pěkný , vyměním výkres na bočnice MP za směrovku a protikus na logo600
To se musíš domluvit s Tsisters (já ho nemám).
PS: Ale jak jsem psal, chtělo to převrtat pár děr a hlavně snížit výšku motoru o 1.5mm, aby seděl řemen. Naštěstí to vyřešily podložky na loži motoru. Příští vyražení už bude přesnější
Kdyby měl někdo zájem, tak by neměl být problém. Obraťte se na Tsisters. Je to v jeho režii.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
RadekCe píše:...a už nikdy nebudu kupovat bočnice
Sorry za moju neznalost, ale z coho su tie bocnice origos, ze je sklotextit taka vyhoda?
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
A za kabinky díky Michalllovi. Škoda, že už je nedělá.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
ddano007 píše:Sorry za moju neznalost, ale z coho su tie bocnice origos, ze je sklotextit taka vyhoda?
Origo je z uhlíku. Sklotextil není "taka vyhoda" ... šlo o to, že to vyjde min. 4x levněji. Mrkni na cenu origo
PS: Ta věta: "... a už nikdy nebudu kupovat bočnice" měla být jen vtipná reakce na příspěvek od "Arcicorsa", ve které jsem zaměnil slovo gumička za bočnice
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Origo bočnice jsou G10 laminát (sklotextit) s jednou vrstvou uhlíku z každé strany 
Celouhlíková deska má trochu jiné parametry a cenovku než to, co na helinách používáme.
Celouhlíková deska má trochu jiné parametry a cenovku než to, co na helinách používáme.
Tom
Ouuu tak, že další skoro zářez na pažbě, začíná mi toho v archívu DXF docela přibývat 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
baui píše:Origo bočnice jsou G10 laminát (sklotextit) s jednou vrstvou uhlíku z každé strany
No vida, tak mám origo sklotextit bez maskování
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Na maskování je odborník CIKO7 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/