Bubákov - nejen o Vikingovi
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- graup15_junior
Re: Bubákov - nejen o Vikingovi
Za 5 let co litam, tak prvni emergency pristani. Jeste ze je ta telemetrie. Zacalo mi to hlasit nizke napeti baterie a ja najednou pocitil ze letadlo plne neovladam, byl ve 100 metrech. Tak hned klapky a hned dolu. Letadlo strasne tupy rizeni. Vytahnuty klapky letadlo stabilizovali a pak jsem uz jen podrovnal, sice do hrubsi hliny, ale jemnounce. Takze letadlo cely.
Neboj, zvykneš si, já to tohle nouzový přistání měl s Vikingem loni 3x a není to nic příjemnýho, když Ti řve alarm, že je problém. Pánbů zaplať i za tu přiblblou telemetrii od Futaby. Mě už zaplatila Vikouše 3x.
Jinak kluci Graupácký, vyměnil jsem na Discovery motory co mi doporučil Štepíno ( T-MOTOR 2214 ) a těžká báseň.
Jinak kluci Graupácký, vyměnil jsem na Discovery motory co mi doporučil Štepíno ( T-MOTOR 2214 ) a těžká báseň.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- graup15_junior
Jojo..tady se furt něco děje...
Jen to jedno (víš které ..
) video a i Flytrex ..sem nedávej...jinak se Jirka Malíků z toho okotí a bude opět děsivý flame.
PS..Ondro ještě ,že jsi přistával pár sekund za mnou..na té dece normálně leží můj mazlík...to bych obřečel,kdyby jsi mi ho odřel jebkou od Valenty
Teď ho mám tak dobře seřízeného,že i malinký škrábaneček...a už by to nebylo ono ...hihi
Jen to jedno (víš které ..
PS..Ondro ještě ,že jsi přistával pár sekund za mnou..na té dece normálně leží můj mazlík...to bych obřečel,kdyby jsi mi ho odřel jebkou od Valenty
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
- graup15_junior
kovaco píše::D No právě proto, že jsi byl těsně po přistání jsem sedl tam, kde bylo volno a to byla tvá deka.
To pristani je luxusni. Tak to si muze dovolit jen malokdo
Dane, my v Bubákově jsme přece jenom jedničky. 
Re: High performance-prostě kompozity a vše technické
Dalibore a kluci ze strašecí, kdyby jste v sobotu chtěli vytáhnout paty někam jinam.
viewtopic.php?f=12&p=1097662#p1097662
viewtopic.php?f=12&p=1097662#p1097662
Martine, jestli mi prdne v bedni, přijedu si zalétat. Díky za pozvání.
kovaco píše:Martine, jestli mi prdne v bedni, přijedu si zalétat. Díky za pozvání.
jo určitě by mě to potěšilo, spíš jde o takovou pohoda akci--proč se scházet pouze večer v hospodě, když se mužeme dvakrát za rok sejít v hospodě a druhý den i polétat.
jestli budu mít v kempingové bombě plyn, tak by měla být na svahu gulášová polívka
rozhodně na jakýkoli trochu východ to budou svahy s loukou pro přistání i s motorákem, žádný píchání do země, nebo sedání na pětník.fakt lázenská pohoda, tam by podle mého s trochou štěstí uměl sednouti Dalibor
A kde ,že to je přesně?
I když nevím,nevím jestli to přistání zvládnu..
I když nevím,nevím jestli to přistání zvládnu..
graup15 píše:A kde ,že to je přesně?
..
Korno je kousek od Karlštejna, tuším u Litně.
Zítra ráno bych to podle směru větru ujasnil, jestli teda Korno, nebo Suchomasty, obojí by mělo být létáni od aut, teda pokud nebudou cesty rozbahněný.
tak to byla nakonec super akcička,vítr tak akorát i na ušáky a lehouše, občas nějaká bublinka, no prostě se to povedlo.
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
Takze jste byli na Kornu, bezva, ja se tam chystam zitra.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz