Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
to vypada na zkrat v motoru.poradne ho prohlidni jestli tam neni nejakej drat poskozenej dobry je sundat z nej rotor protoze se mi nezda ze by tohle udelal regl sam od sebe navic pri zapnudi jde proud do motoru
diablotin píše:tak jestli mas mërak tak promer odpor v jadnotlivych fazich mezi sebou mneli by byt priblizne stejne a jestli neni nejaka faze skratovana na kostru
motor sem proměřil mezi sebou mají všechny vyvody stejně a na kostu není přošlahlej ani jeden
Tak VELKÁ pochvala fy VA-MODELS za vstřícné a rychlé vyřízení , regulátor prozkoumali, ale závada je těžko k nalezení (to porouchání bylo taky pěkně divny) ale aji tak, přistoupí na záměnu za Jeti adv30 doplatkem , tak to mě potěšilo
tady tyto pulsa znam. a vubec to nedoporucuju kupovat. kamos mel 2, z jednoho mu vyslehl plamen kdy pripojit 3clanek(ktery mel umet).Druhy funguje, ale je nepouzitelny protoze nehorazne rusi prijimac..
Bingi píše:tady tyto pulsa znam. a vubec to nedoporucuju kupovat. kamos mel 2, z jednoho mu vyslehl plamen kdy pripojit 3clanek(ktery mel umet).Druhy funguje, ale je nepouzitelny protoze nehorazne rusi prijimac..
Já jedno PULSO 22 mám v křídle a tam lítám na tříčlánek pořád naplnej a zatím drží , jinak ted už mám v sharku JETI 30 Advence