Simtransmitter 6 se nepřipojí k FMS
Simtransmitter 6 se nepřipojí k FMS
Pánové,
prosím neřešili jste někdo následující problém?
- Simtransmitter 6
- připojený k XPSP2
- v herních zařízeních se bez problému najde, kalibrace OK, vse funguje, USB vesele blika
- v FMS nefunguje vubec, modre sloupecky se ani nepohnou
- v prostredcich joyisticku ho vidi (FMS ten SIMtrans.) - ale sloupecky stoji
- kdyz pripojim gamepad bez problemu ho najde
- zkousel jsem reset, reinstal FMS, downgrade FMS nic nepomohlo
Diky za kazdou radu
prosím neřešili jste někdo následující problém?
- Simtransmitter 6
- připojený k XPSP2
- v herních zařízeních se bez problému najde, kalibrace OK, vse funguje, USB vesele blika
- v FMS nefunguje vubec, modre sloupecky se ani nepohnou
- v prostredcich joyisticku ho vidi (FMS ten SIMtrans.) - ale sloupecky stoji
- kdyz pripojim gamepad bez problemu ho najde
- zkousel jsem reset, reinstal FMS, downgrade FMS nic nepomohlo
Diky za kazdou radu
Nemáš náhodou nainstalovaný SmartPropoPlus_package pro vstup z audia z vysílače ? Ono se to pak bije a ovladač nefunguje. Ten "ovladač" je nutné dle mé zkušenosti vymazat. Je v adresáři FMS.
Moduly :
SppConsole.exe, winmm.dll, msvcr71.dll, MFC71.dll, JsChPostProc.dll, AudioStudy.exe
Moduly :
SppConsole.exe, winmm.dll, msvcr71.dll, MFC71.dll, JsChPostProc.dll, AudioStudy.exe
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
to midar: dik, neco takoveho si myslim ale spis s PPjoy, mel jsem ho totiz nainstalovany, kdyz tam byl tak sem je oba videl v prostredcich joysticku (v FMS), tak jsem ho odinstaloval (PPjoy)-nepomohlo.
(Ten PPJoy s vysilacem fungoval den predtim bez problemu)
Odinstaloval jsem FMS a nainstaloval znovu nepomohlo
Tak sem to vecer vyzkousel na notebooku tam ten SIMtrans jel hned vicemene bez problemu. Coz mne vede k zaveru ze nekde neco visi v FMS ale nevim co kdyz nepomuze ani reinstalace. Mozna nejaky zapis v registrech .
Takze zatim nevim
(Ten PPJoy s vysilacem fungoval den predtim bez problemu)
Odinstaloval jsem FMS a nainstaloval znovu nepomohlo
Tak sem to vecer vyzkousel na notebooku tam ten SIMtrans jel hned vicemene bez problemu. Coz mne vede k zaveru ze nekde neco visi v FMS ale nevim co kdyz nepomuze ani reinstalace. Mozna nejaky zapis v registrech .
Takze zatim nevim
Sice nemám simtransmitter 6, ale mám http://www.rcm-pelikan.cz/imgview.php?id=2RC3406&ord=2 od easy coptera V6 a kabel http://www.montymodel.cz/obrazek.php?obr=USBsimkabel/h_x_usbsim.jpg&jmeno=RC%20simul%E1tor%20-%20Kabel%20s%20USB%20rozhran%EDm.
V FMS se mě kalibrace ani nehne, jako u vavrise. Nevíte někdo proč?
V FMS se mě kalibrace ani nehne, jako u vavrise. Nevíte někdo proč?
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Jediný co mám zjištěný je to, že je kabel zapojenej jinak než ten výstup na vysílačce z easy copteru. Prostě co číňan, to jiné zapojení. Když jsem zjistil kterej kolík je "živej", tak zase mě ty sloupce vyletěly až nahoru, ale na páčky to nějak reagovat něchtělo. Takže jsem se na to v.... Čas to vyřeší