Děkuji
Ivo
Možná by nebylo až tak špatné, kdyby jsi si prošel - pročetl zdejší příslušná vlákna o Phantomech. O vrtulích se tam psalo mnoho a mnoho, takže by jsi se dozvěděl, proč by jsi se měl držet těch DJI plastových pro P2 a Vision, a nekoukat po CF klonech. Mj. NAZA nemá moc ráda tuhé a tvrdé CF vrtule (DJI to již mnohokráte opakovalo), a ty zmíněné nové DJI vrtule jsou pro Phantomy to nejlepší, co se dá dnes sehnat, v délce letu jsou nepřekonatelné. Mj. vlastní zkušenosti.Smrz píše:Zdravím, koukal jsem, že se vede hodně diskuse na kvalitu vrtulí. Koupil jsem Phantom 2 Vision a zvažuji dokoupit náhradní vrtule. Zatím jsou plastové v pohodě a určitě pro začátek stačí. Ale určitě časem budu muset dokoupit další a proto prosím o radu, jaký typ a rozměr. Sice jsem hledal porovnání vrtulí, ale moc se v tom nevyznám
. Podle doporučení na zdejším fóra bych se přiklonil asi ke kvalitnějším, ale nevím jak s rozměrem, uchycením atd. Děkuji Ivo
tox232 píše:Zdravím
může mi prosím někdo poradit kde koupit vrtule na phantoma 2 vision + . Hledám a buďto nemají nebo za ně chtěj hrozný prachy.