Letadla-Flying Styro Kit
Letadla-Flying Styro Kit
Ahoj modeláři, jaké máte zkušenosti s modely Flying Styro Kit? Myslím tím ,,letové"montážní/serva,regl atd./
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letadla-Flying Styro Kit
Myslím, že ta firma už skončila. Mal som od nich Fw-190 a nelietaloto to dobre. Bol to jedovatý model. ale prevedením maketa.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Co jsem to měl v ruce, tak je to skořápka. Na koukání moc pěkné, na let snad taky ale na přistávání to moc není... co vím tak někdo si olaminovával spodek. Prostě křehule pro toho kdo s tím při přistání ani trochu neflákne.
jyrry.webnode.cz
-
JardaRůžička
Je to tak, stačí bodlák schovaný v trávě a je to jak po zásahu granátem.
Podívej se na modely od Alfa model, to jsou podobné maketové skvosty, ale výborně létatelné a na přistání jsou také odolnější...
https://www.alfamodel.cz/
https://www.alfamodel.cz/
Měl jsem od nich 2x toho dvoumotoráka (B17?) a ještě něco.
Na to, jak to inzerovali , mě překvapilo, jak nelícovala kabina a gondoly. Dalo se to ale doladit do celkem přijatelného stavu.
Letové vlastnosti? Jestli dáš Alferymu jedničku, pak musíš dát tomuhle sardel
Na to, jak to inzerovali , mě překvapilo, jak nelícovala kabina a gondoly. Dalo se to ale doladit do celkem přijatelného stavu.
Letové vlastnosti? Jestli dáš Alferymu jedničku, pak musíš dát tomuhle sardel
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Měl jsem od nich 2x toho dvoumotoráka (B17?) ...
když přidáš na motorech, možná ti to budem věřit :-D
Nebo změň typ ;-)
jyrry.webnode.cz
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Poduska byl dycky spis maketar, takze to byl spise letajici plastikovy kit kde se clovek modlil aby neudelal fatalni havarii o steblo travy. ale na pohled zblizka to vypadalo super.
alfery dela krasny makety, nejsou tam takove extra detaily jako vybaveni kokpitu, kulomety atd, ale zato to vic vydrzi a hlavne skvele lita. mel sem od nich uz ctyri ajroplany.
alfery dela krasny makety, nejsou tam takove extra detaily jako vybaveni kokpitu, kulomety atd, ale zato to vic vydrzi a hlavne skvele lita. mel sem od nich uz ctyri ajroplany.
jyrry píše:když přidáš na motorech, možná ti to budem věřit
Nebo změň typ
Motory bych nechal, změnil bych typ:
B25J Mitchell.
( a měl jsem to proto původně s otazníkem - blbě, abych to nemusel hledat)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Dnes již FSK reálně neexistuje, resp. nefunguje. Každopádně doby kdy to vlastnil Poduška a ročně vznikaly dvě tři nové stavebnice je minulostí, myslím že dnes už se dá cokoliv od nich sehnat jen z druhé ruky.
No a co se těch stavebnic týká, částečně je to jak tu už zaznělo, částečně ale mám jinou zkušenost (jako že jsem jich měl,
). Některé z těch co mám mají za sebou desítky letových hodin a leta a leta používání a nejsou nijak extrémně poškozené, jen je třeba s nimi zacházet opatrně jako s minimaketami a ne jako s kusem EPP.
No a co se těch stavebnic týká, částečně je to jak tu už zaznělo, částečně ale mám jinou zkušenost (jako že jsem jich měl,
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. FSK sice skoncila, ale maj dojem, ze vznikla nejaka nastupnicka firma najinym miste. Ale jestli i ta skoncila,nebo funguje, to nevim..
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...