Katana MX - Precision Aerobatics

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LukeKluke

Re: Katana MX - Precision Aerobatics

#226 Příspěvek od LukeKluke »

Jakoze uz jsi ji tam vlepil krive nebo myslis jen tu statickou cast? Nebo jsi jen tak nasadil na pantiky a zkousis osovou soumernost?
Pokud jen tak nasadil, pak muzes otvory pro pantiky vyriznout tak, aby to bylo rovne..
Pokud uz jsi to zalepil, asi bych to neresil.. 5mm je v pohode.. 5 cm by bylo asi horsi :D

A oproti jake ose jsi to pomeroval? Oproti kridlum? Nebo oproti vyskovce? Muzes mit o neco malo nakrivo vyskovku..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od Vojc29 »

Spíš si myslím že si to rovnal dle vyškovky co? Tím pádem můj názor je že si nalepil křivě VOP ... :(
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
xia

#228 Příspěvek od xia »

Asi jsem se špatně vyjádřil,výškovka ještě není přilepená ale když nasucho zhlédnu výškovku proti křídu aby byla jako v zákrytu tak pevná část směrového kormidla není do pravého ůhlu proti výškovce.
LukeKluke

#229 Příspěvek od LukeKluke »

A kridla Ti ke trupu licujou obe stejne shora i zespoda? Jestli neni nejak krive vlepena trubka uz z fabriky..
Ale asi to nebude nicemu vadit.. bych rekl.. take jsem u stavby resil takovehle detaily a vzdy me uzemnili, ze takovehle drobne odchylky z vyroby jsou v toleranci..
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od Vojc29 »

Zkus nám to vyfotit co ty na to?
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od H1N1 »

Tak jsem dneska volal do pamodels... Tyden tam mam objednane dily na Katanu a bez odpovedi... Vrtule mel skladem, unasec take... Tak mu dneska volam.. A pry na to zapomnel.. To jsem presel, ale rekl ze vrtule nema ze ma chybu na webu... Coz uz mne nasralo... Nevi nekdo jestli treba nejaky shop v nemecku/ rakousku ma stejne zbozi?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
HonzaS

#232 Příspěvek od HonzaS »

V Německu je přímo distributor PA, ale jestli ti to pošlou nevím. Zkus to ;-) Kdyžtak se dá objednat přímo z PA australia, poštovný snad ani není nijak hrozný.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
LukeKluke

#233 Příspěvek od LukeKluke »

Postovny z Australie je kurva velky.. jsem jim tam psal o obaly na kridla, ze bych chtel a psali mi nejakou silenou cenu za postovne, ze jsem jim odepsal, at si je teda nechaj.. to bylo snad nejaky petikilo nebo sedm stovek.. valil jsem bulvy.. :)

PA Models jsou nejaky vyprodany, no.. nedavno tam znamej objednaval prave KMX (mimochodem taky mel nerva, ze tam nejak nereagujou na objednavky, telefony, maily asi mesic snad - ja s nima tedy nidky nemel zadnej problem, naopak) a tak jsem si k tomu napsal o dve vrtule, panacka a unasec.. vrtuli 15/8 mel jednu posledni, to si vzal on.. akorat 16/6 mi dosla, na tu jsem zvedav..
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od Vojc29 »

Nicméně já mám ohledně PA CZ informací dost a vím jak to je ...ale první se domluvím zda - li je zveřejním zde...
H1N1
Kontaktovat uživatele:

Katana MX - Precision Aerobatics

#235 Příspěvek od H1N1 »

Mne je jedno jak to je, ale pokud mam neco vyprodane dam o tom vedet.. To rovnou muzu nakupovat u vetnamce....

Hlavne driv nez za tyden!!!
zdarifumi

#236 Příspěvek od zdarifumi »

Zdar, mrkni sem, já tam ledacos dokoupil, co třeba tady neměli.
Komunikace na jedničku, vše rychlé a bez problémů, poštovný v normě....

http://www.braeckman.de/shop/

M.
PA Katana MX, CrackPitts-RCF, Clik EVO-RCF, Hype U Can Fly, Spider, Spektrum DX6i
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#237 Příspěvek od H1N1 »

Trochu vyssi cena, ale ma vse skladem a uz mne dokonce odepsal i na email...
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od Vojc29 »

Zdarec Thrusty 50 oba co mám jsou v pr...nebudu rozvádět ani proč snad...nicméně nemáte vyzkoušenou někdo nějakou náhradu alternativu? Potřebuji tam dát něco ale THRUST už ne...
matOrix

#239 Příspěvek od matOrix »

ja v nej mam axi 4120/18 ... vrtula 14x7, prip 15x6 - hoci tento rozmer sa dost tazko zhana...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od Jindra_S »

Vojc29 píše:Zdarec Thrusty 50 oba co mám jsou v pr...nebudu rozvádět ani proč snad...nicméně nemáte vyzkoušenou někdo nějakou náhradu alternativu? Potřebuji tam dát něco ale THRUST už ne...

Docela mne zajímá proč, když, tak mi pošli SZ, možná bych Tě jednoho zbavil na ND.

Jinak za mne mám velmi dobré vlastní zkušenosti s několika Turnigy-SK3, ale možná jsem měl jen štěstí. Samozřejmě Axi uvedený výše bude jistě větší jistota kvality.
-
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“