ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
Re: ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
Přehrávat soft zatím nechci , myslel jsem že to půjde jinak . Podle té tabulky jsem to nastavoval , a pak když to začalo blbnout tak jsem sirénku zrušil a ta se nevypla .
Pokud bych přehrával soft jaký mám použít .
Pokud bych přehrával soft jaký mám použít .
Ahoj pánové nemáte na prodej někdo Mavlink nebo něco podobného na 868Mhz třeba pro 3DR je to jedno stejně ho rozeberu. Spěchá Honza Brno tel 733 533 299 dik
- Tyrano-cz
- Kontaktovat uživatele:
Semyš píše:Ahoj pánové nemáte na prodej někdo Mavlink nebo něco podobného na 868Mhz třeba pro 3DR je to jedno stejně ho rozeberu. Spěchá Honza Brno tel 733 533 299 dik
Si ho kup :http://www.ebay.com/itm/Ardupilot-3DR-Radio-Telemetry-Kit-868Mhz-Air-Ground-Pair-with-3db-Antenna-e-/251372688903?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a86fad607:-)
Nemáte někdo zkušenosti s novou verzí DroidPlanner 2, nějak se mi nedaří, naistaloval jsem to a místo připojení a nebo hned po něm mi ta aplikace spadne. Funguje to někomu nebo je to zatím hodně nepovedená beta?
Odstartovat můžeš ... přistát musíš!!!
Super Kinetic, Sonic 64, Skywalker X-8, Luky Sport,
Mne to jde v pohodě. Ale moc se mne to nezamlouvá starší bych řekl lepší.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
- Tyrano-cz
- Kontaktovat uživatele:
jamesgsf píše:Mne to jde v pohodě. Ale moc se mne to nezamlouvá starší bych řekl lepší.
Už nevím, co s tím. Když připojím pozemní modul do noťasu, tak hned najde ten druhej spojej se a v pohodě to funguje. Pokud to připojím do telefonu, tak ho nenajde a furt bliká zelená dioda, jako že hledá druhej modul.
co používáš za soft v androidu. Usb host funguje?
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
- Tyrano-cz
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel v tomhle ohledu nemám tušení o čem mluvíš 
EDIT: Tak díky za nakopnutí, už to funguje, ale zase mi to pro změnu nezobrazuje mapu ve větším zoomu než celá evropa.
EDIT: Tak díky za nakopnutí, už to funguje, ale zase mi to pro změnu nezobrazuje mapu ve větším zoomu než celá evropa.
Hnusny pocasi (resp. velky vitr) zhatil me testovani tento vikend. Proto bych chtel nakousnout tema milionkrat probirane - spravny typ "molitanu" na zakryti baro. Mam tu jak klasicky molitan, co se pouziva treba na ruzne calouneni (ruzovy) nebo ten co se pouziva jako vystelka napr. v krabicich s elektromotorem (cerny). Ze musi byt prodysne ... ale jak to poznat? Profouknu vsechny molitany, co jsem zkousel 
Jde mi o to, ze se snazim odstranit to pulzovani pro loiter rezimu. A tohle je jedna z mala veci, ktere nedokazu "zmerit" a mam podezreni, ze to bude delat ono. Desku mam na horni plate, krabicku nemam a molitan (aktualne cerny) mam jen pres baro.
Jde mi o to, ze se snazim odstranit to pulzovani pro loiter rezimu. A tohle je jedna z mala veci, ktere nedokazu "zmerit" a mam podezreni, ze to bude delat ono. Desku mam na horni plate, krabicku nemam a molitan (aktualne cerny) mam jen pres baro.
Tak to mas vsechny spravny.Ma fungovat jako tlumic razu.
Zdravim.
Mam problem pripojit apm 2.6 k pc vobec sa nespoji pred tym mi to pekne fungovalo snazil som sa nastavit spojenie cez 3d telemetry radio to sa mi nepodarilo a uz nejde spojit ani kablom v com moze byt problem?
Taktiez som si vsimol ze pred tym ked mi to fungovalo po pripojeni napajania alebo usb kablu blikali "status" diody nachadzajuce sa za napajacim konektorom a teraz neblikaju.
Mam problem pripojit apm 2.6 k pc vobec sa nespoji pred tym mi to pekne fungovalo snazil som sa nastavit spojenie cez 3d telemetry radio to sa mi nepodarilo a uz nejde spojit ani kablom v com moze byt problem?
Taktiez som si vsimol ze pred tym ked mi to fungovalo po pripojeni napajania alebo usb kablu blikali "status" diody nachadzajuce sa za napajacim konektorom a teraz neblikaju.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
Zkus jiný usb kablík a nebo s citem zavrklat s konektorem ma APM desce. Taky jsem měl problém s APM 2.5 a bylo to konektorem, respektive krabičkou, která nedovolila zasunout usb až nadoraz. Chyběla snad desetina mm, při dotlačení rukou se to chytlo.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
Zkusim to ked pridem domov ale myslim ze tym to nebude lebo napr. Firmare do neho normalne nahram aj verifikacia je ok. Podla mna je problem niekde inde lebo ako som uz pisal predtym mi blikali tie didy co su za napajacim konektorom a teraz neblikaju akurat asi dvakrat pri pripojeni blikne cervena a ked to fungovalo blikala tam aj modra
Aha, já myslel, že to máš úplně mrtvé. Tak to tím asi nebude.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
Možná hloupý dotaz, ale nerozhodils přenosovou ryhlost a port, když jsi zkoušel telemetrii? Vpravo nahoře?
Ano na ten port som daval pozor vzdy som to spravne naspat prepol, radio komunikuje ale nevie sa spojit s dokou.
Tak som to skusil a tym konektorom to nie je kontakt je tam bobry.
Nechcem malovat certa na stenu ale toto vyzera ako keby odisla doska.
Da sa nejako obnovit tovarenske nastavenie?
Tak som to skusil a tym konektorom to nie je kontakt je tam bobry.
Nechcem malovat certa na stenu ale toto vyzera ako keby odisla doska.
Da sa nejako obnovit tovarenske nastavenie?