Banggood - doba dodání

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
Sofin

Re: Banggood - doba dodání

#31 Příspěvek od Sofin »

baris píše:Chci se vas zeptat. Pri nakupu z banggood z china skladu jakou pisi na balicek hodnotu zbozi?

Co je zrovna napadne... Minulý týden mi přišla obálka s nákupem za 6$ a byla tam uvedena cena $0.55
Ještě jsem z tama nebral nic co by překračovalo povolený limit, ale pokaždé tam byla uvedena nějaká nízká hodnota.
jaroslav.falcon

#32 Příspěvek od jaroslav.falcon »

Tak já měl za 20USD, 5x4USD a bylo to přesně rozepsáno. V podstatě byla nalepena "faktura na obálce" :(
Miri60

#33 Příspěvek od Miri60 »

petrovo píše:Několik málo objednávek mám již za sebou, takže nějaká ta zkušenost tu je a to velmi dobrá. Oproti Hobby king "bleskové" (nebrat doslovně!) dodání zboží, ovšem Čína je Čína a proto i u Banggood jsem došel k "renoncu" z jejich strany.

21.2.2014 jsem zaplatil zboží z China warehouse a v nedlouhém termínu dostal sledovací číslo (zaplaceno shiping registered tracking 1,70$). K mému překvapení je u zásilky uvedeno Švédsko s výmluvným Not found .... Psal jsem na Live chat (měli padla, tak jsem použil jejich formulář) co to má znamenat a že žádám o revizi zásilky. Je to dva dny a stále nic. Samozřejmě si počkám a nekrvácím při tom ...

Sledování zásilky mám ZDE.

V Rusku o tom vedia viac http://www.trackitonline.ru/?service=track ... :)
petrovo

#34 Příspěvek od petrovo »

Miri60 - a to má být co? Zboží je dávno doma a Trackitonline.ru je známá vyhledávací služba. Pokud chceš dát info o dalším vyhledávači, tak nedávej prosím citaci na mne. Dík za pochopení.
pivandrift

#35 Příspěvek od pivandrift »

Chtěl bych se zeptat, když mám zásilku v tomto stavu www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasi ... 53083029VV
znamená to, že už je celně odbavená a jde ke mě, anebo mi teprve budou posílat dopis. Děkuji
Phantom1, GP 3+se, FY mini 3D
Drondys

#36 Příspěvek od Drondys »

pivandrift píše:Chtěl bych se zeptat, když mám zásilku v tomto stavu http://www.postaonline.cz/trackandtrace ... 53083029VV
znamená to, že už je celně odbavená a jde ke mě, anebo mi teprve budou posílat dopis. Děkuji

Ani jedno z toho ještě není jisté. Jisté to bude až tam bude třeba stav "Zásilka celně odbavena - propuštěna do další přepravy." a nebo "Zásilka přepravována k dodací poště" (v takovém případě to už bude odbaveno a půjde to k tobě). Pokud se tam objeví stav třeba "Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu - nutné doložení hodnoty zboží" (pak ti přijde dopis).
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“