Jsou HS-55 zdrojem rušení ??????

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Skorpion
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Skorpion »

Ted co jsem v Praze tak je uz nelitam, ale u nic si teda clovek rozhodne neodpocine. Ja jsem je lital zavodne a to je masakr, tolik se u RC modelu rozhodne nenavztekam. Posles to do stoupaku, ale ono to stejne spadne za 58, nebo ti zase uleti, protoze se zasekne casovac... No byl to masakr. Taky jsem lital A3, Hazedla a F1A.
DonEmilio

#17 Příspěvek od DonEmilio »

Ahoj všichni. Mám také HS55 a bez problémů je používám už asi 2 roky při rekreačním létání. Asi 2x jsem očesal kolečka a jelo se dál. Až teď doma na koberci při kntrole jsem zjistil, že mi jedno v krajní poloze silně kmitá a nejsem schopen to odstranit. Převody jsem několikrát rozebral, opet vyčistil a sestavil. Nejsou stržené, ani zapomenutý stržený zoubek se tam netoulá. Zkusil jsem i v mezích možností opatrně vyčistit potenciometr. Asi je to mimo moje možnosti a z letadla jde ven. Ale pro klidný svědomí, nemáte potuchy, čím by to mohlo být? Rušení to určitě není. To jsem vyloučil. Zdravím. :P
DonEmilio

HS-55

#18 Příspěvek od DonEmilio »

Tak už jsem na to přišel! Byl to špatný kontakt na potenciometru. Stačo vlézt do serva, opatrně vyndat potenciometr, vyvléknout segerovku. Po vytažení hřídelky s jezdcem opatrně napružit oba kontakty jezdce a vše vrátit. Servo chodí jako nové. Letu zdar!:-)
cap232

#19 Příspěvek od cap232 »

Já se musím serv HS 55 zastat mám je už přes 3 roky a pořát jsou v pohodě a prodělaly už mnoho havárek, teť je mám zrovna v shock flyeru a na tom se rušení pozná okamžitě ! PROSTĚ V POHODĚ A TO TAM MÁM 4 KANÁLOVÝ PŘIJÍMAČ OD MZK NANO 4 ! To už je taky výběhový model.... V Toru jsem měl malé problémy s rušením, ale vždy to způsoboval motor sp. 300, který buď ještě neměl zaběhlé uhlíky, nebo naopak po upadení uhlíku při provozu pouze na plíšky....
HS 55 JSOU FAJN SERVA A TO MI NIKDO NEVYMLUVÍ :D
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“