Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
VTjr

Re: Phoenix RC

#1141 Příspěvek od VTjr »

niky79 píše:No to ano, kupuješ v podstate ten HW kabel, ale oni klidne mohou mit novou revizi kabelu, ktera pojede jenom na verzi 5 a novějších – to je věc, o kterou mi jde. S temi Windows to neni presne. Kdyz mas klic na Windows XP, rozhodne to nebude fungovat na Vistu nebo Windows 7.

Tak ale kdyby byly nové kabely jiné, tak by asi nikdo z těch uživatelů, co dneska upgradují na verzi 5 to bez výměny kabelu udělat nemohl.
Samozřejmě to co opisuješ, se stát může, že by firma změnila obchodní politiku a všechny uživatele starých verzí takovým tahem "odstřihla" od možnosti update. Jestli se to stane, to tady asi nebude vědět nikdo. Jedině že by to vyvěštil z křišťálové koule, nebo měl nějaké dŮverné informace přímo z firmy. Když se změnil majitel firmy, tak to nelze vyloučit, i když to nepředpokládám.
A co se týče Windows, tak jsi můj text špatně pochopil. :) Já tam nikde přece nenapsal že bych se stejným klíčem instaloval rozdílné pořadové verze woken. :!:
Mluvil jsem jen o rozdílných jazykových verzích toho samého WXP. Možná vám čechům to uniklo, ale kromě českých instalaček (ale i německých, ruských, polských, francouzských, španělských ...), které se od začátku s tebou baví česky (nebo německy, rusky atd.), a to hezky i s háčkama a čarkama (nebo rovnou v azbuce či jiném písmu), existovaly i takové "light" lokalizace. Například v případě slovenštiny jsi místo jednoho slovenského DVD dostal dvě. Na prvním byla plnohodnotná anglická instalace a k ni na druhém DVD tzv LangPack. Takže jsi nainstaloval anglická windows a tím LangPackem jsi je pak poslovenštil (nebo i ne pokud jsi nechtěl). Jelikož třeba do naší firmy se kupovaly jak česká tak i slovenská wokna, tak se při přeinstalacích stávalo, že se to prohodilo, ale nic se nestalo. Původně česká wokna se stejným klíčem ale inastalována anglickým DVD se změnila na anglicou nebo slovenskou verzi. :wink:
Mj, česká lokalizace byla zprasená a ta slovenská/anglická je mnohem lepší. :mrgreen:
Co se týče novějších pořadových verzí jako Vista, W7 a W8, tam už je to pro různé jazyky řešeno jinak, fakticky všechny verze používají LangPack, který je ale nedílnou součástí instalace.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
VTjr

#1142 Příspěvek od VTjr »

danidani píše:Verze 3 a 4 se rozhodně nebát, kabel je pořád stejný, ...

Kamárád má dokonce kabel z dvojky a na 4.xx upgradoval bez problémů. Nevidím důvod proč by nemohl upgradovat i na 5.xx.
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#1143 Příspěvek od Elfew »

Ja jsem si koupil v2 kdyz vysla, od te doby mam porad stejny kabel, v5 a vsechno...proste staci si to precist na jejich webu - jakmile vlastnis kabel tak mas dozivotne vsechny updaty zdarma
HLA
Kontaktovat uživatele:

#1144 Příspěvek od HLA »

Jakou verzi teď koupit? Drazsi verzi 5 nebo levnejsi verzi 3 nebo 4?

Kolega má klíč/kabel od verze 2 a updatoval až na V5, bez problémů.
Já mám kabel od verze 4 a update mi vždy zhavaruje na zatížení serveru.

A tak bych se chtěl poptat, jestli už se někdo nesetkal s možností stažení V5 ze souboru. Ale možná je ještě lepší počkat.
niky79

#1145 Příspěvek od niky79 »

Nemuzu si pomoct, ale vašim odpovědím chci dávat +1 a ono to nejde :lol:
VTjr

#1146 Příspěvek od VTjr »

HLA píše:...update mi vždy zhavaruje na zatížení serveru.
...

Stahuj update brzo ráno, nejlépe kolem 4:00, kdy Amíci už spí a Evropané ještě spí!
Tohle tady už bylo napsáno několikrát. :wink:
HLA
Kontaktovat uživatele:

#1147 Příspěvek od HLA »

Stahuj update brzo ráno, nejlépe kolem 4:00, kdy Amíci už spí a Evropané ještě spí!
Tohle tady už bylo napsáno několikrát.

Ale toto je stále se opakující dezinformace. Zkoušel jsem to já i kolegové.
Že je to tady napsáno - a několikrát zopakováno, neznamená, že je to pravda.
Bohužel fórum je o opakování zveřejněných myšlenek, a ne praxe.
Dal jsem raději dotaz na support :-), až vyzkouším, dám to sem.
ascentis

#1148 Příspěvek od ascentis »

Ale toto je stále se opakující dezinformace. Zkoušel jsem to já i kolegové.
Že je to tady napsáno - a několikrát zopakováno, neznamená, že je to pravda.
Bohužel fórum je o opakování zveřejněných myšlenek, a ne praxe.
Dal jsem raději dotaz na support :-), až vyzkouším, dám to sem.

Nemyslím, že je to dezinformace, já to kupříkladu v úterý nad ránem úspěšně zvládl, a to přes USB modem!!! Trvalo to sice skoro 50 minut, ale bylo to na první pokus. Předchozí denní pokusy skončily neúspěchem i přes připojení UPC Fibernet 240.
Nebo jsem měl prostě štěstí :lol:
TRex 100, Blade Nano cpx, Beta 1400, DX8 + Phoenix v4.0
Shivaja
Kontaktovat uživatele:

#1149 Příspěvek od Shivaja »

Ja si ted nedavno koupil verzi 4 a dneska kolem 6 vecer sem to cely bezproblemu asi za 15 minut mel updatnuty na verzi 5, ale to nejni proc pisu mam jeden dotaz daj se do phoenixe stahnout novy modely odjinud nez z ofiko stranek? pac zrvna moje letadla co mam ani jedno mezi modelama co sou ve phoenixu nejni :(
Spektrum DX8, PZ Ultra Micro F4U Corsair, HK Durafly F4U Corsair , PZ Albatros D.Va, HK Bixler
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#1150 Příspěvek od Andrews »

Můžete někdo kdo lítáte heli a už máte 5 zkusit jestli vám to dělá toto:
Náklonem se rozjedu do dopředného letu. Heli nakloněna letí, takže centruji páky a po cca 1 sec se heli sama srovná do roviny (většinou jako by dvěma cuknutíma). Dělaj mě to všechny :( Zkoušel jsem přepínat režim bez pádel/s , ale dělají to oba.

Se 4 jsem už dokázal létat na zádech, dělat spirály atd. a s novým mám najedou nějaký volšový ruce. Ale možná je to simem, než mnou :)
petsild
Kontaktovat uživatele:

#1151 Příspěvek od petsild »

Odzkoušel a chování heli je od V2,5-V5 nastejno, tedy tvá závada neprojevuje. Jen napadlo jestli tvůj vysílač nemá unavené poťáky a třeba kmitají? V menu nastavení - vysílač bylo poznat na grafu monitoru.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
psena
Kontaktovat uživatele:

#1152 Příspěvek od psena »

Tohle mě nedělá, heli se sice po čase trošku srovná (cca 100m a víc) horizontálně, ale žádnými cukanci to není, nevím jak se chovala předešlá verze.
VTjr

#1153 Příspěvek od VTjr »

HLA píše:VTjr: Stahuj update brzo ráno ...

Ale toto je stále se opakující dezinformace...

Kdybych to sám nevyzkoušel tak to tady neradím. V průběhu dne to nikdy neprošlo do konce, ve 4 ráno jsem to měl staženo za 20 minut (přes WiFi připojení 4 Mbit/s). Dezinformací, nebo spíš zbytečnou panikou je spíš to, co píšeš Ty. :mrgreen:
Krom toho si musíš uvědomit, že zatížení jejich (ale obecně každého) serveru je statistická veličina a ta nevylučuje jak občasné selhání v čase brzo ráno, stejně jako i občasné úspěšné stažení v průběhu odpoledne. :wink: Ale v zásadě platí to co jsem napsal já a jiní. 8)
Psát na hotline můžeš, ale si myslím, že nic lepšího Ti asi neporadí, leda že by měli nějaké nezveřejněné mirrors servery pro stěžovatele. :lol: Ale pochybuji, že kvůli Tvé stížnosti budou zvyšovat svůj upstream nebo vytvářet nové mirrorsy. Teď je to většinou přetíženo, ale po čase, když už většina bude mít v5.xy upgradovanou, bude zas vše fungovat normálně.
Krom toho zákazníci můžou být rádi, že ta jejich politika upgrade je taková, jaká je. Oni by určitě radši rovnou prodávali nové v5.xy instalačky. :roll: :twisted:
VTjr

#1154 Příspěvek od VTjr »

ascentis píše:...já to kupříkladu v úterý nad ránem úspěšně zvládl, a to přes USB modem!!! Trvalo to sice skoro 50 minut, ale bylo to na první pokus. Předchozí denní pokusy skončily neúspěchem i přes připojení UPC Fibernet 240.
Nebo jsem měl prostě štěstí :lol:

Jelikož problémy způsobuje kapacita a připravenost vzdáleného serveru, jakož i jejich prenosová rychlost pro upstream, tak je prakticky jedno jestli to budeš stahovat přes připojení s rychlostí 2 nebo 200 Mbit/s. :wink: Skutečná výsledná přenosová rychlost je totiž dána rychlosti toho nejpomalejšího článku a tím bude v tomto případě jejich většinou přetížený server neschopný plynule a dostatečně rychle zpracovávat všechny přicházející požadavky.

Určitě v tom byla i jistá dávka štěstí, kterému jsi ale významně dopomohl volbou toho správného času na stahováni. :wink: Abys to stáhl odpoledne musel bys mít toho štěstí mnohem víc. :lol:
niky79

#1155 Příspěvek od niky79 »

"Jelikož problémy způsobuje kapacita a připravenost vzdáleného serveru, jakož i jejich prenosová rychlost pro upstream, tak je prakticky jedno jestli to budeš stahovat přes připojení s rychlostí 2 nebo 200 Mbit/s."

No, z jiného úhlu pohledu to právě vůbec není jedno :D Pokud mají mizerný upstream, ty s tou svou 200 mbit/s linkou klidně můžeš být schopen vytížit celou jejich sít -> nikdo jiný si to v danou chvíli stáhnout nemůže.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“