Arcicorsa píše:.. Tak jsem prodal HC3SX, prodělal jsem na něm 6000,- ale mám svého Spirita ..
Ajjj, to je velká darda a tak to remcání docela chápu. No, už ho máš a co jsem četl, tak jsi zatím spokojen a to je důležité. Doufám, že Ti bude dobře sloužit.
Jsem v kontaktu s Zexx86 a jelikož je podpora dvou satelitů za dveřmi (viz offiko forum) tak prodam vbar pro a zkusim to... s vbarem nejsem spokojen a byl jsem blbej ze jsem se nechal ukecat par let nazpet. Bezpadlo to neni spatne, ale uz je prekonane a nelibi se mi ze za vse se musi platit a zas tak uzasne to neni jak to treba howk chvalil
Mám s V-Barem stejné zkušenosti. Ten upgrade mi zas až tak nevadil, ale letový projev se mi nelíbil. Přišlo mi, že to řídí za mne. Pokud Ti neseděl letově, Spirit bude.
@bonis - pocitam ze to bude minimalne litat jako brain, takze sedet by mel @petrct - to jsou mi novinky on a nemit vbara? mesic, dva nazpet a vychvalil by ti vbar do oblak a k tomu by sis poslechl stovky jeho faktu, ktere by ho utvrdili
petrct píše:mimo jiné howk taky lítá spirita v raptoru, takže asi něco na tom bude
Co vím tak Howk jej nedávno testoval ale mĕl ho tam jen pár dní. Nahodil nazpĕt V-bar. Ale je možné že jej teď opĕt testuje. Už pár týdnů jsme se nepotkali.
stal jsem se dalsim majitelem a malinko tapu v nastaveni Zachrany na vysilaci na T14SG. Kdyz se divam do diagnostiky pri prepnuti na kanalau gyra, tak porad tam mam HL. Ukaze se u sloupce pri prepnuti treba Z atd misto HL. Diky
Nemam to ted pred sebou, ale mam pocit, ze je pak vychylka v monitoru na opacnou stranu. Zadna poznamka tam myslim neni. Zeptej se spise na strankach Spirita, odpoved bude fundovana a rychla.
Ahoj. Po aktivaci zachrany bys mel ihned videt zmenu na heli - cyklika poskoci. V diagnostice u kanalu gyra se zobrazuje v jakem je gyro aktualne rezimu. Zachrana je aktivovana se ziskem -100 az 0%. 0 az 100% je bezny letovy rezim. V panelu Stabi/Funkce musi byt vybrana funkce zachrany.
ZeXx86 píše:Ahoj. Po aktivaci zachrany bys mel ihned videt zmenu na heli - cyklika poskoci. V diagnostice u kanalu gyra se zobrazuje v jakem je gyro aktualne rezimu.
Ahoj ZeXxi86 Prave, kdyz menim hodnotu gyra, tak v nule slysim vrceni serv a kdyz jdu na obe strany, tak mam v diagnostice stale HL. A cyklika mi neposkoci. Mam nekde zradu, ale nevim kde to je.