Jo, souhlasím, Trinitiho mám taky, opravdu na nácvik akrobacie skvělé, přesně jak píšeš. Před chvíli jsem mluvil se známým, co dostal před rokem hackerového Sbacha, ale moc nadšený z něj tedy nebyl, říkal, že je těžkopádný a že musel dokonce rovnat zkroucený trup, prej by už do 1200mm EPP modelu nešel, raději prej metrovku. Tak nevím, je to - co člověk - to názor. Já mohu porovnat Loopa vs. Triniti vs. Crack a každej má něco do sebe, Loop působí majestátně, navíc má již od výroby možnost odnímacího křídla (oproti Hackerovi velká výhoda), pokud nepotřebuješ odnímat, je ideální přilepit a nechat tak, aspoň ušetříš váhu a také je model celistvější. Loop má také oproti sBachovi, co jsem měl možnost vidět, už z výroby podelnou výztuhu trupu a musím uznat, že jsem necítil nutnost vyztužit... tedy do doby, než jsem s ním pichnul, vlastní blbostí, do asfaltu, pak jsem vyztužoval lepené díly

Triniti na nácvik akrobacie špičkový, navíc díky čiré kabině působi trochu rozlišně než ostatní "X" modely jemu podobné a Crack je dobréj, ale na bezvětří, navíc mě osobně vadilo, jak se vše kroutí, mám verzi lite, tak si udělej představu.
Elektronika je kapitolou, samou pro sebe, tady ale asi platí že pokud chceš, aby model lítal opravdu dobře, chce to kvalitní silnej motor s velkou vrtulí, rychlá a silná digitální serva. Pak by se dalo říci, že máš nakročeno k dobrému výsledku. Pokud plánuješ 9g plastové serva, počítej s krátkou životností serv i modelu.
Díval jsem se na doporučení hackera, ale nevím, pokud má ten model přes 1kg, jak tady píšou kluci, tak je to naprostá blbost, to by nemohlo lítat akrobacii ani náhodou, spíše se řiď vlastním rozumem, jejich parametry mi nějak nesedí, hlavně letovka 770g, to snad při 1300mAh 3S lipolkách, kde bude letová doba tak 2-3 minuty... no nevím nevím.
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m