Phoenix RC
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phoenix RC
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
petsild píše:Odzkoušel a chování heli je od V2,5-V5 nastejno, tedy tvá závada neprojevuje. Jen napadlo jestli tvůj vysílač nemá unavené poťáky a třeba kmitají? V menu nastavení - vysílač bylo poznat na grafu monitoru.
Tak jsem vyzkoušel připojit DX6i a ten to NEdělá! Já se picnu. Novej Taranis ano. Dle monitoru na rádiu nic nekmitá. Když si zapnu zobrazení rádia v simu tak taky nic není vidět.
Nebude to nějakým zmršeným PPM co z něj leze? Například se mi nepodařilo připojit Taranis jako žáka k DX6i (což je vlastně stejné jako SIM), ale obráceně to chodí...
Andrews píše:Nebude to nějakým zmršeným PPM co z něj leze? Například se mi nepodařilo připojit Taranis jako žáka k DX6i (což je vlastně stejné jako SIM), ale obráceně to chodí...
Není bohužel vyloučené, že Taranis má odlišné PPM. Koukni na rcgroups třeba tam bude řešení.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
K problémům úplně stačí když PPM signál není dost "hranatý". Chtělo by to zkusit natvarovat.
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Tak SIM vyřešen. Přestal jsem posílat CH7+8 (měl jsem tam přepínač a poťák) + nová kalibrace a přestalo to.
Nevíte jak u quadcoptér přepnout letový režim? Ve verzi 4 jsou všechny v režimu LEVEL (STABLE) nebo spíš HORIZON, ve verzi 5 jsou v režimu ACRO. Nikde jsem nenašel jak to změnit.
No, tam jsou 4 kvadrokoptery a ve stable rezimu je jen jedna, zbyvajici tri jsou acro, ne? (acro = bez automatickeho vyrovnani po pusteni pacek)
Ale ve které verzi? Ve 4 jsem měl ve stable všechny. Nedá se to nějak navolit?
No já mám verzi 5... Na druhou stranu, ve stable verzi není co ovládat, to skoro letím samo. Pokud máš ale s těmi acro problem, dej upravit model a v takovem kolecku najet na začátečníka. Pak není ovladani tak jedovate.
Nemám problém s acro, ale chtěl bych mít možnost přepínat obojí. Asi to nejde, škoda.
Tak pouzivej verzi 4 
Používám, ale tam zase není acro.
Budu muset koupi další PC, na jednom čtyrku a na druhém pětku. A nebo se na to vykašlu a jdu radši lítat ven, je tam hezky.
Přesně tak, lítej venku a do příští zimy se to vyvrbí a v nějaké verzi 5.xyz se všechny mouchy konečně vychytají.OK2BUH píše: .. nebo se na to vykašlu a jdu radši lítat ven, je tam hezky.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
nevíte prosím někdo, zda jde provozovat Phoenixe (zatím 4) paralelně na více strojích? Tedy abych byl přesný, mít jej nainstalovaný na více strojích a jen kabel použít a SIM spustit tam kde zrovna jsem a kde se mi to hodí?
Proč o tom uvažuji? většinu času mám s sebou NTB, ale tam by to běželo na virtuálním stroji a navíc pod WIN 8.1 (Win 8 oficiálně nejsou podporované) a tak nevím zda a jak moc bez potíží to poběží a také na NTB je displej přeci jen menší. Pak se občas posadím ke stolnímu PC, kde je pořádný displej i WIN7 - (tedy teoreticky optimální k instalaci), ale tam nebudu zase tak často. Takže by pro mě bylo fajn kdybych to bez nějaké penalty a omezení dokázal nainstalovat na obou strojích a jen si s kabelem zalézt tam, kde je to momentálně možné.
Dík za zkušenosti
Proč o tom uvažuji? většinu času mám s sebou NTB, ale tam by to běželo na virtuálním stroji a navíc pod WIN 8.1 (Win 8 oficiálně nejsou podporované) a tak nevím zda a jak moc bez potíží to poběží a také na NTB je displej přeci jen menší. Pak se občas posadím ke stolnímu PC, kde je pořádný displej i WIN7 - (tedy teoreticky optimální k instalaci), ale tam nebudu zase tak často. Takže by pro mě bylo fajn kdybych to bez nějaké penalty a omezení dokázal nainstalovat na obou strojích a jen si s kabelem zalézt tam, kde je to momentálně možné.
Dík za zkušenosti