To je Marku docela málo, ještě méně, než jsem měl se starými vrtulemi. Jaké máš AUW ? A co všechno máš zapojené ? Zisky stejné jak mám já (tj. P2) a i Battery Level máš nastavený stejně ?Marek_Km píše:...Tak jsem si po FPV pořídil BL gimbal, aby se mi s tím líp lítalo. Bohužel celkový letový čas tím vším utrpěl. K tomu jsem to dnes testoval a bylo dost větrno a časy byly kolem 5ti minut, což je slabota, i když připouštím, že nebýt toho větru, mohlo to být lepší. Používám totiž ty 9" vrtule - kopie z P2 a s těmi jsem dosahoval za vstřícnějšího počasí a bez nákladu daleko lepší časy. Navíc jsem si posunul druhý level ochrany aku tak, jak to má Petr (gardenroute)....
Potom tedy ten gimbal, který si dal je asi nějaký enormní žrout, vždyť já v podobné konfiguraci s AUW 1200 g (Zenmuse a iOSD Mk II navíc) dělám s těmi novými 9443 vrtulemi 7.5-8 min bezpečně, na 8.5 min. mám autolanding po 2. battery levelu...
Ten vítr to samozřejmě mohl ovlivnit, já ale při testech létal také s větrem, a na ATTi na plné koule, ale pořád jsem se vešel přes 7 min.