Ahoj,
chtěl bych postavit nějakého akrobata z EPP. Nevíte, kde se dá sehnat levně tento polystyren? Hledal jsem na internetu, ale i na RC manii, ale nic kloudného jsem nenašel.
Dík za odpověď Michal
Kde koupit levné EPP?
Re: Kde koupit levné EPP?
misamltr píše:Ahoj,
chtěl bych postavit nějakého akrobata z EPP. Nevíte, kde se dá sehnat levně tento polystyren? Hledal jsem na internetu, ale i na RC manii, ale nic kloudného jsem nenašel.
Dík za odpověď Michal
EPP levné není. Zvol raději cestu koupě nějakého modelu. Např. RC chachaři mají Extru za 410kč. Já ji ještě minulý rok kupoval za 300kč, ale pořád to je schůdné.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem bral z www.flycut.cz. Po domluvě není problém jakýkoliv rozměr.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Neviem čo je pre teba "levné", keď občas potrebujem EPP, kúpim ho v najbližšom modelárskom obchode (Pecka, Modelhobby, Reichard, vždy mali). Ale drobná informácia, EPP nie je polystyrén, ale polypropylén. Na pohľad sa polystyrénu podobá (konkrétne EPP expandovanému polystyrénu), ale mechanické aj chemické vlastnosti má úplne iné. 
EPP levně nakoupíš u výrobce, cena na krámě je daná tím co si přihodí dovozce/zpracovatel/prodejce.
Věděl jsem kolik stojí s dopravou deska 1820x1240x150mm, její prodejní cena byla dvojnásobek bez krájení a n-násobek s krájením.
Nevýhoda trochu je, že to musíš vzít na palety - 12 kousků najednou... :-)
Věděl jsem kolik stojí s dopravou deska 1820x1240x150mm, její prodejní cena byla dvojnásobek bez krájení a n-násobek s krájením.
Nevýhoda trochu je, že to musíš vzít na palety - 12 kousků najednou... :-)
jyrry.webnode.cz
Chtěl bych EPP o rozměrech stavebního polystyrenu s tloušťkou 5cm. Akorát bych za něj dal max. 300Kč. Asi nakonec koupím obyčejný austrotherm.
Michal
Michal